Xenical- stiti ceva?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Eu iau xenical, cand mananc gras

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cr_dum spune:

eu cunosc pe cineva care a luat xenical si care s-a lasat de el datorita faptului ca ......ii curgea mereu ceva galben.saraca fata probabil ca nu stia ca de fapt erau grasimile topite.eu am auzit de xenical de la un nutritoinist dar era mult prea scump pt. mine si i-am povestit tipei depre el.l-a cumparat fara reteta(dispunea de bani ce sa zic?)rezutate?nu prea am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Kid ma bucur tare ca ai deschis subiectul. Si eu eram sapt trecuta hotarata sa mi l iau dar am gasit tot felul de pareri si m am zapacit de cap.Unii spun ca i bun altii ca s bani aruncati pe geam.Daca il iei sa ne tii si pe noi la curent cu rezultatele.Eu mai stau un pic sa vad daca mai slabesc in mod natural, in caz ca ma blochez il iau si eu.Am mai citit despre persoane care au slabit 10-15 kile intr o luna si mi se pare enorm, de asta chiar nu am nevoie pt ca ar fi vai de pielea mea.

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Lori, am inceput sa il iau, azi e a 3a zi, il iau doar dupa mesele la care mananc grasimi, asa am citit pe prospect...eu nu mananc oricum prajeli si carne de porc, asa ca pana acum nu am avut "accidente uleioase", sper sa functioneze...Am adus prospectul la serviciu si mai am 3 colege care si-au cumparat azi cate o folie...Sunt curioasa sa vad care dintre noi slabeste mai repede, am sa va tin la curent.
Multumesc mult fetelor pentru raspunsurile prompte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Eu din 4 folii luate in februarie, pana acum am luat doar una.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

Orlistat (Xenical)

Este un medicament care limitează absorbția intestinală a grăsimilor inhibând lipazele digestive; 32% din grăsimile ingerate sunt astfel eliminate în fecale. Nu este deci vorba de un simplu „taie-foamea” și mult mai puțin de un regim miracol. Acest produs a fost cunoscut de obezi și trebuie să fie luat în cadrul unui regim hipocaloric, deci ușor în grăsimi.
Efectele nedorite observate sunt esențial digestive și legate de modul de acțiune al produsului: scaune grase, flatulență cu scurgeri, inconsistență fecală...
Ca toate medicamentele de slăbire, eficacitatea sa este relativă, din moment ce studiile arată că, în cursul a 2, ani pierderea greutății suplimentare obținută cu Orlistat (Xenical) este de aproximativ 3 kg comparată cu placebo.
În mod legitim, se poate deci pune întrebarea dacă este cu adevărat rezonabil pentru un obez să i se recomande, pe cât e de rău (privind efectele secundare) și pe cât e de scump (căci produsul este scump și nu se poate rambursa), pentru a ajunge la un rezultat modest. Cu toate că laboratorul ne recomandă de a nu urma tratamentul decât o perioadă de 2 ani, oprirea tratamentului implică în mod evident o reluare automată în greutate.
Se realizează astfel că, răspunsul terapeutic la o problemă metabolică sau la o tulburare de comportament alimentar nu se poate reduce, din partea medicului, la prescripția unui medicament, mai ales dacă nici unul dintre ele nu este cu adevărat eficace. Obiectivul cerut înainte de orice, este de a lua în considerare o reeducare din punct de vedere alimentar.
De asemenea, dacă un bun număr de femei, nerăbdătoare să slăbească pentru a putea intra la timp în costumul lor de baie la apropierea vacanței, doresc să aibă un record de la un „medicament miracol”, medicul trebuie sa fie rezervat. Nu este vorba de o prescriere pentru a realiza rapid un obiectiv pe termen scurt. Acest lucru este cu atât mai adevărat cu cât unele medicamente (în afară de toxicitatea și efectele secundare supărătoare), îi expun pe cei care le folosesc la o complicație gravă: revenirea terapeutică cu reluarea în greutate.
Recidivele regulate ale acestor incoerențe terapeutice fac să se dezvolte rezistențe la slăbire și contrar scopului căutat, duc la o progresie a obezității.
Încă o dată, toată strategia de slăbire nu se poate concepe decât în perspectivă, pe termen lung, cunoscând derivatelor alimentare actuale. Decizia de a slăbi trebuie să fie o alegere deliberată, pentru asta trebuie refuzat spectaculosul imediat care nu vă pregătește decât pentru ziua următoare, care „nu încântă”.

textul de m sus este un extras din cartile lui montignac. imi cer scuze dar nu am timp sa modific diacriticele.

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput