Xenical- stiti ceva?
Mi-am cumparat deja 2 cutii, pentru 2 saptamani...ati folosit cumva medicamentul asta? Stiu ca e mai putin periculos decat Reductilul si nu actioneaza blocand senzatia de foame, ci nu metabolizeaza grasimile. Ce fel de regim alimentar ar fi bine sa urmez?
Am de pierdut 8-10 kg, au ramas blocate pe mine dupa nastere si sufar...de mancat nu mananc cantitati uriase, e drept ca mai basculez cioco si cate o berica seara, o sa renunt la ele acum.
Scuze daca s-a mai discutat , stiu ca parca s-a mai discutat, dar nimeni nu raspunsese ca a folosit si ca e bun/rau...Va multumesc din suflet.
Raspunsuri
badjoke spune:
Sotul meu a luat Xenical, 84 de pastile. Avea 104 kg si acum are 90 kg. La aceste pastile s-a adaugat un regim de 2 saptamani (prescris de nutritionist) si sport la sala. Acuma mananca normal, dar evita totusi grasimile, berea (in loc de bere, nutritionista i-a recomandat un pahar de vin rosu).
E foarte bun medicamentul.
El a mai luat Xenical prin 1998 (parca) si atunci slabise si fara regim si sport, dar nu 14 kg cat a slabit acuma. Si s-a mentinut ani buni.
Xenicalul a inceput sa-l ia de prin luna februarie. Deci a slabit 14 kg in 3 luni si jumatate.
Bafta la slabit!
megbeng spune:
cat costa xenicalul?
suceava!
CristinaT spune:
1 mil folia, deci 4 mil cutia.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
anya spune:
Si eu am luat cateva pastile... si m-am lasat. Asta pt ca am patit o chestie.... rusinoasa. Mai exact, la vre-o 3 zile dupa ce am inceput sa iau eram ca tot omul acasa si mi-a venit...un vant. Si pt ca eram singura, l-am facut. Si nu vreti sa stiti ce era pe pantalonii mei de trening. O chestie galben uleioasa...Daca eram pe strada si... nu mai puteam? Ma faceam de minune.
Asa ca m-am lasat de xenical.
kid2003 spune:
Anya, m-ai facut sa rad!!! Haioasa cum te stiu
Nu-i nimic, daca e p-asa, umblu cu tampoane dupa mine, macar sa slabesc eu ![]()
CristinaT, am dat si eu search pe forum dupa Xenical si am gasit un subiect la care ai postat si tu. Cum e? Merge? Eu am luat prima pastila acum o ora, dupa masa. Sper sa fie ok, chiar am nevoie sa slabesc, nu mai merge asa...
Eu mi-am luat 2 folii cu aproape 2 milioane, deci cum zice Cristina, cam un milion folia.
Inteleg ca trebuie sa mananci ceva grasimi, in absent grasimilor, Xenicalul nu face nimic, deci daca mananci de ex. fulgi cu iaurt degresat nu e nevoie sa iei Xenical. Asadar ma voi reprofila pe gratar + salata, sa elimine Xenicalul carnitza.
badjoke spune:
quote:
Si nu vreti sa stiti ce era pe pantalonii mei de trening. O chestie galben uleioasa...Daca eram pe strada si... nu mai puteam? Ma faceam de minune.
Asa e....La inceput kaka este uleios. Dar dupa 2-3 zile isi revine la normal. Si in prospect scrie clar ca trebuie evitate grasimile.
miag spune:
Fetelor si eu am renuntat la xenical tocmai pt ca ma apucase in trafic intr-o zi o nevoieeeeeeeeeeeeee mama -mama...abia am ajuns acasa....asa ca nu l-am mai luat.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
CristinaT spune:
Eu nu fac asa. Mi-am luat cate folii ma tinut punga. Nu iau pastila decat daca am mancat la KFC sau mai stiu eu ce chestii grase. Si asta numai daca in 2 /3 ore maxim sunt acasa. Altfel nu iau sau nu mananc gras. Merge destul de bine, o masa o inlocuiesc de obicei cu un baton de slabit, dar seara mananc, iar in week-end mananc cu familia, fara fite.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
cristinamaria spune:
Eu am luat Xenical la recomadarea unui nutritionist care mi-a dat pe langa si un regim din care lipeau grasimile!!!
M-a averizat asupra pericolelor
... din pantaloni:))....
ATENIE!!! Chiar nu-i gluma... pur si simplu xenicalul topeste grasimile ... si din acel moment pierzi controlul... trebuie sa nu pui unt pe paine sau sa te feresti de picatura de ulei din salata etc.. daca poti rezultatele sunt spectaculoase daca nu mai bine renunta ...
Cristina
kid2003 spune:
Eu nu inteleg ceva...in prospect scrie ca daca nu mananci grasime la o masa nu trebuie sa iei Xenical pentru ca el nu actioneaza decat in prezenta grasimilor...atunci un regim fara grasimi inseamna si fara Xenical, nu? Ca altfel nu are nici un efect...Totusi medicul nutritionist spune si fara grasimi si cu Xenical? Conform prospectului nu este indicat asa...