Nou stil de viatza (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dimineata!

Pentru Lia si Kim, raportul se da in fiecare luni dimineata. Cintarirea se face dimineata, de preferinta pe stomacul gol.
Va astept si azi pe aici, chiar daca e simbata.
Carmen, tu ce mai faci? Nu prea te-am mai vazut zilele astea. Ocupata?
Fetelor, va rog sa va spuneti parerea referitor la modificarea listei, pentru ca de marti pun in aplicare noua varianta. Multumesc.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetele!

Olivia, io, de jena ca n-am mai fost pe la mamici, asa viteza am la scroll down pe bucata aia de forum..., o sa-mi iau inima in dintzi...am fost si atat de ocupata ca nici de copil nu ma avut grija cum trebuie, stau cu el maximum 2 ore pe zi, in rest, job si somn, puii mei!

Lia,

io cica tin Scarsdale dar m-am lasat de ea, sper doar sa ma tina naravu' sa nu ma ingras macar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Delidana mie imi este indiferent cum faci lista , alege o varianta mai simpla pt tine, eu sunt convinsa ca se va vedea in lista daca slabesc

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

N-am mai trecut demult p`aiciDe citit v-am citit, mai greu cu scrisul. Am ajuns la 62 kg, mai am 7 kg de dat jos( acum nu mai vreau sa ajung la 58, ci la 55), dar este din ce in ce mai greu, iar de sport nu mai am chef deloc.
Va

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, da, ocupata cu musafirii. Petrecem de ziua lui Iustin. Voi pune si cateva poze.

Week. placut!

Carmen(24+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Hai, mai fetelor, stati pitite acu' in week-end si va faceti de cap ?
Nu mai spune nimeni nimic ?

si o duminica placuta.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mik, spun io "salut" , ca-s pe plantatie...
Mananc de trei ori pe zi, mancare sanatoasa - zic eu, beau multa apa, si nu stiu de ce, acul cantarului iar nu se mai misca...

Meniul meu de azi:
D: o felie mare de pepene rosu + cafea cu zaharina
P: Mozarella cu castraveti si ardei iute
S: legume inabusite cu doua ochiuri fierte.
Un ceai verde si 2 l de apa

...si-am facut si sport...

O fi de vina luna plina?

Chiar asa...are cineva idee cand incepe luna noua? Se spune ca daca incepi un regim, o cura ceva in prima zi cu luna noua, se vad rezultatele!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna

Sint si eu prin zona.
Tzuni, pai tu vrei ca dupa o sedinta de sport gata sa se vada rezultatele? Sau ai facut mai multe sedinte saptamina asta?
Si la mine acul cintarului se misca tare greu dar stiu sigur ca dupa 2 saptamini si cam 7-8 sedinte la sala incep sa se vada rezultatele. Eu fara sport n-am nici o sansa sa slabesc pentru ca ar insemna sa fac foamea si nu vreau. Treaba cu luna n-o stiu....
Mik, tu ce mai faci azi?
Fetelor, care mai sinteti prin zona? Raspundeti la apel!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Eu sunt acasa la facut menaj. Profit ca e cald si putin vint ca sa spal geamurile si sa spal perdelele.

Meniul de azi :
- cereale cu lapte. cafea
- carne de miel pe gratar. legume ?. tarta cu cirese
- salata verde di peste marinat. putina brinza.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, am facut sport in fiecare zi saptamana care a trecut: o ora dimi si o ora jumate seara. Si urc 7 etaje zilnic pe jos si pana la munca merg adesea pe jos. Din Tineretului pana in Piata Romana e ceva de mers...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput