Nou stil de viatza (106)
Raspunsuri - Pagina 31
szivarvany spune:
Delidana si Miag - va invidiez - cum rar as putea - ca ajungeti la concert. Va doresc distractie maxima ! 
Daca aflati pe care post se transmite concertul, va rog foarte frumos sa anuntati p`acilea.
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Tzuni spune:
Hai sa va povestesc ceva dragutz! ![]()
In urma cu vreo saptamana, mergeam si eu ca tot omul la munca
, cu metroul, spre Piata Iancului. Si stateam in statia Victoriei asteptand metroul. Ma jucam cu telefonul, cand ma simt privita
. Si iar privita. Si privita cu insistenta. Chioara cum sunt, imi spun “nu ma intorc sa vad cine e, ca poate nu-mi dau seama si ma fac de ras” 

. Asa ca, smechereste, trag cu coada ochiului sa vad cine ce vrea de la sufletul meu. Si, ce sa vad?
O ochelarista, miniona si simpatica
, ma tintuia cu privirea de parca ar fi avut un “coup de foudre”
! Si-mi zic in sinea mea: “mai, ce ghinionista sunt
, in loc sa ma tintuiasca si pe mine barbatii, iaca…femeile…” Si brusc ma luminez: asta n-o fi cumva Sabina noastra, compozitoarea zapacita? Ca doar o vazusem in poze… Minune mare: EA era!
Ne-am strigat pe nume: Tzuni! Sabina! Ne-am imbratisat in Metrou mai ceva ca la Surprize-Surprize!
Cred ca vreo doua babe au si lacrimat discret... Asa ca, vedeti cum e soarta? Mi-a scos-o in cale pe Sabina!
Delidana, iti dai seama cum m-as simti eu daca as zbura spre Thailanda?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Daria, nu cred ca se va transmite in direct concertul. Poate doar asa, citeva imagini sa dea la stiri si un interviu bineinteles.
Tzuni, eu nu stiu cum te-ai simti dar poate incerci. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78402" target="_blank">subiect nou
Carmen
(25+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
miag spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Ma duc sa-mi fac o omleta cu rosii, ceapa verde si branza de burduf. La teflon, fara ulei.
Carmen(25+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
vreaaaaaaaaauuuuuuuuuu si euuuuuuuuuu

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!