Nou stil de viatza (106)
Raspunsuri - Pagina 29
nastad spune:
Hai ma fetelor ca m-am cumintzit...n-am oua, asa ca am mancat cirese.E bine?

Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
Sabina spune:
fetele frumoasele, salut de la grasana care mananca numai prostii.
am venit sa va spun ca pt intalneala as prefera 28 iunie pt ca pe 1 voi fi la bacau la parastas.
dar din pacate nu garantez nici pt 28:((....sa nu fiu plecata:(
deci daca sunt in Bucuresti vin SIGUR.
Tzuni, mor de ras cand te citesc.Daca vrei tatic care fac copii frumosi, al meu se ofera
, stii ca are feblete pt Tg Mures:)))
Cami...nu stii prin cunoscutii tai pe cineva care vrea cavou la bellu?:)00)
adevarul e ca suntem in plop cu banii...de aia stam si in Bucuresti, trebui asa fim la mare deja in mod normal:)
Gravidutele Doina si Carmen....va pup in mod special.
Sherifa..cand vii exact?
pup slabutele...Daria..si eu tot 8 kile as vrea sa slabesc la modul ideal.
toate fetele au admiratia mea pt
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
szivarvany spune:
Deci, io salivez la orice, incepand de la o ceapa sau firimitura sau urme de mancare pe covor, canapele, lasate de fi`mea.
Si intre timp notez de pe culi , sa nu intrati acolo ca e jaleee ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
...am uitat sa va povestesc ce era mai important. Am visat ca ne-am intalnit in Bucuresti. Toate! Era si Zuzilici cu printzesa ei. Si cand am vazut-o pe Delidana am inceput sa plang. Si stateam toate latzite pe un pat si ne intrebam ce sa mancam? Si intre cutele patului, Delidana a gasit un sandwich uscat
si l-am mancat toate! Ca sa vezi cat ma gandesc la voi...Chiar si noaptea!
Cami,poti sa-i spui sotului ca eu cu siguranta sunt obsedata!
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni
eram si eu in visul tau? sigur-sigur? Io asta noapte am avut un cosmar ca v-ati intalnit fara mine
.Fetelor, va pu pe toate!
Am uitat sa zic, Nastad, numele Doru Lucian imi place mult
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
miag spune:
Fetelor ma bucur ca v-au placut pozele. Deja mi-e dor de Paris...nu mai vreau la birou pe caldura asta

si mai am la treabaaaaaaaaa, cred ca pe la 19.00 termin si eu pe ziua de azi. Maine ne mutam cu sediul, asa ca servesc program administrativ, abia duminica cred ca iesim si noi la o padure undeva.
M-am reapucat de dieta, pt ca la Paris nici nu m-am ingrasat, dar nici nu am slabit, desi am mers pe jos de mi-au intrat talpile in cap. Vroiam sa incerc scarsdale, dar nu sunt 100% hoatarata.
Meniul pe azi:
Dim: cafea
ora10- cafea
Pranz: salata cu ton+ cola dietetica
17-suc de grapefruit
Seara: branza(brie)+mar
In alta ordine de idei:
1.sotul vrea sa devina membru activ pe forum

2.abia astept sa ne vedem, sa palavragim si sa balotam papa buuuuuuuuuunnnnnnnnnn

3.avem si noi bilete la concert , asa ca delidana, poate mergem impreuna
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
nastad spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Gravidutele Doina si Carmen....va pup in mod special.
Sherifa..cand vii exact?

Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
nastad spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Deci, io salivez la orice, incepand de la o ceapa sau firimitura sau urme de mancare pe covor, canapele, lasate de fi`mea.
Si intre timp notez de pe culi , sa nu intrati acolo ca e jaleee
Scot biciul ...inca mai pot!
Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
Mik spune:
Vai fetelor, ati scris 4 pagini in mai putin de 24 de ore !
O iau pe rind :
- Cami, in retele de magazine (Un jous ailleurs, 123, Caroll, Scotage) gasesti lucruri frumoase, putin cam scumpe. Atit de oras, cit si pentru ocazii. Pentru ocazii, aici hainele sunt mai putin pompoase decit in Ro.
- Doina, imi pare bine ca ai revenit. Mai lasa-ti puiul la caldurica, are timp el sa vina.
- Tzuni, visul tau trebuie interpretat pe invers !
- oLo, sa te provoc nitel, eu cind gatesc maninc putin si pot ceti retete fara sa mi se faca pofta. Iti inchipui capregatesti mincarea pentru altii
Meniul de azi :
- piine prajita cu dulceata. cafea neagra
- mincarica de dovlecei. un aiurt. o mega-banana (rezist eroic sa nu ma duc la un Kebab cu colegii)
- salata verde cu ceva
Va pup si mai trec.
Mik.
roxana1974 spune:
A-haaaaaaaaaaaaa Sabina
deci mananci prostii...hmm, tre sa recunosc si eu, dar beau multa multa apa siiiiiii siiiii gagici!!! luna e in scadere! Asadar curele de slabire au efect maxim acum! Deci bagati tare regim, ca se vede mai bine! Luni cre ca n-o sa fie nici un
in zona.
si pe curand,
Roxa-boxa
Tzuni spune:
Mai, Sabino mai
, esti tu altruista si-mi oferi "sursa" de facut copii frumosi
, dar io nu m-as vedea bine "dupa". O sa ma alergi cu flautu'
tot Bucurestiu'! Daca nu cumva cu vreun tzambal
! Si-apoi nu ti-ai pus problema: daca nu iese din prima? Pana cand s-o repetam?
Ne dai dezlegare? ![]()
mamagiuliei, mi-ai amintit ca ultima data cand am facut curat in casa am gasit dupa canapea o bomboana gumata. Cine stie de cand era acolo... Si-am oprit curatenia, m-am latit in toata splendoarea mea in pat si-am savurat bomboana aia de parca ar fi fost o minune de Sus...
Roxa-Boxa erai, cum sa nu! Abia astept sa te re-vedez!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

si l-am mancat toate! Ca sa vezi cat ma gandesc la voi...Chiar si noaptea!