Nou stil de viatza (106)
Raspunsuri - Pagina 27
zisaCami spune:
Carmen glumeam
... in mesajul trecut iti uram "La Multi Ani" pentru 6 iulie, de teama ca atunci poate nu o sa fiu pe faza ... am devenit cam uituca ( am uitat inclusiv de ziua propriului frate! ).
Cred ca o sa facem o iesire prin apropiere, adica pe la Snagov.
Daca se incalzeste vremea asa cum se anunta, week-endul urmator ne bata gandul sa tragem o fuga la mare, pe litoral bulgaresc, intrucat la noi pare sa fie "dezastru"! 
Cami
Tzuni spune:
...am uitat sa va povestesc ce era mai important. Am visat ca ne-am intalnit in Bucuresti. Toate! Era si Zuzilici cu printzesa ei. Si cand am vazut-o pe Delidana am inceput sa plang 
. Si stateam toate latzite pe un pat si ne intrebam ce sa mancam? Si intre cutele patului, Delidana a gasit un sandwich uscat
si l-am mancat toate! Ca sa vezi cat ma gandesc la voi...Chiar si noaptea!
Cami,poti sa-i spui sotului ca eu cu siguranta sunt obsedata! ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
zisaCami spune:
olo banuiam eu ca ai in jurul varstei de 32-33 de ani. Multi inainte! 
Tzuni sa stii ca
simte ca vrei s-o "mariti" ...

Cami
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
...am uitat sa va povestesc ce era mai important. Am visat ca ne-am intalnit in Bucuresti. Toate! Era si Zuzilici cu printzesa ei. Si cand am vazut-o pe Delidana am inceput sa plang. Si stateam toate latzite pe un pat si ne intrebam ce sa mancam? Si intre cutele patului, Delidana a gasit un sandwich uscat
Cami,poti sa-i spui sotului ca eu cu siguranta sunt obsedata!
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Cami
oLo spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
...am uitat sa va povestesc ce era mai important. Am visat ca ne-am intalnit in Bucuresti. Toate! Era si Zuzilici cu printzesa ei. Si cand am vazut-o pe Delidana am inceput sa plang. Si stateam toate latzite pe un pat si ne intrebam ce sa mancam? Si intre cutele patului, Delidana a gasit un sandwich uscat
Ba mie mi se pare ca te gandesti numa' la haleala!!! Auzi la ea: sandwich uscat! bleah!!!
nastad spune:
quote:
Originally posted by oLo
Nastad: spor la treaba si nastere usoara! Cand va aud vorbind de BB, ma apuca si pe mine chefu de inca unu mic. Dar imi trece repede, cand le aud pe fetele mele cum trancanesc toata ziulica...
Si daca as vrea...acum nu mai are cum sa-mi treaca.Glumesc!
Dar nu stiu de ce naiba ma apuca frica cateodata.Pe Oana am nascut-o foarte usor si repede, am o doctora super si tot ma apuca frica.
Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
mephala30 spune:
Cami, am citit mesajul tau dar am uitat sa-ti multumesc pentru urari. Multumesc si Deliei, acum mi-am amintit ca si ea mi-a urat anticipat. 
Olo, micii in varianta de care vorbesti tu nu ingrasa cu siguranta.
Si hai ca ma stresezi de-acum: lasa-le in pace pe fete, ce daca se gandesc numai la haleala? ![]()
Tzuni, pastreaza-ti cumpatul! N-are sens sa te stresezi pt. lucruri marunte....
sa ai o zi mai buna decat a inceput
Ce vorbareatza sunt azi! 
Carmen
(25+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
sigrid26 spune:
Buna la fete frumoase,
Carmen tin aproape, ma delectez cu fiecare rand scris de voi, cu scrisul stau mai prost
,
.
Aici au fost cateva zile calde , ieri am fost la strand , ne a mai scos si pe noi vremea frumoasa din casa si de acum o sa fac miercurea si joia curs de germana , cate 4 ore , cam putin dar macar e ceva.Cu dieta stau cam prost , adica nu am mai slabit nimic , am si dat cu bere la terasa si pe balcon , asa ca nu e de mirare, poate ma urnesc si eu de azi sa tin dieta.
Mia fara nici o exagerare esti fff frumoasa , sunteti o pereche tare reusita!
Cami ma bucur ca te ai apucat de sala , trage tare pana pleci la mare
.
Mamaluigiulia nu disperara , ai o greutate la care sigur arati f bine , eu zic sa incepi WW pt ca ai trecut de la un regim drastic la altul si cred ca nu ai vrea sa pici din picioare.
Tzuni .....auzi paine uscata.....esti tare simpatica
,
ma duc sa mai beau o cafea si revin
Mamica de printesa
de 4 anisori
mephala30 spune:
Sigrid, de Mamicadulce ce mai stii?
Ce fain ca aveti vreme frumoasa! In Iasi a fost toata saptamana innorat, a mai si plouat...
In zilele in care bei bere, incearca sa sari peste cina. Vorba socrului meu: doar si berea e aliment.
Carmen
(25+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Tzuni spune:
Azi sunteti vorbaretze rau! Ma bucur! Sunt si eu prin zona! 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos