Nou stil de viatza (106)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Am mai scris un raspuns dar vad ca apare doar ca am postat , nu si ce am scris....
Pt raport 83.200, adica -1kg.
Carmen sa ti traiasca flacaul si sa fie sanatos si fericit!

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna fetelor!

Am reusit sa modific lista, multe fete n-au dat raportul saptamina asta.
Miag, uita-te la data si asa iti vei da seama daca lista e reactualizata sau nu.
Zuzilici, daca incepi sa dai raportul te trec in lista. Ce zici? Altfel se incarca lista acolo jos si strica tot aspectul.
Tzuni, te inteleg perfect la partea cu emotiile. Am pus-o si pe Sabina pe lista.
Lolly, bine ai venit printre noi! Daca vrei sa te trec in lista imi trebuie datele tale: inaltimea, greutatea actuala si cea la care vrei sa ajungi (tinta).
Leeloo, ce-ai patit de esti bolnava? Insanatosire grabnica iti doresc si ai grija de tine.
Felicitari tuturor fetelor care au slabit!
Daria si Cookie, felicitari pentru depasirea pragului de 70 respectiv 60 kg!

Au mai ramas 2 saptamini!
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Buna fetelor!

Zuzilici, daca incepi sa dai raportul te trec in lista. Ce zici? Altfel se incarca lista acolo jos si strica tot aspectul.

Au mai ramas 2 saptamini!
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Da iubita, trece-ma ca altfel o iau pe aratura rau. Asa poate cine stie mi se face si mie "rusinica" si imi pun "botnita" cand e vorba de interzise.
Multumesc mult!

Zuzilici de Isabella Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzilici, da-mi datele te rog: inaltimea si greutatea la care vrei sa ajungi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

puahaha ce-am inteles eu: sa dea Zuzi inaltimea la care vrea sa ajunga ...greu taica...greu la oboseala...

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele!!!ce frumooooos ca va intalniti!Va urez o zi frumoasa si insorita..o sa rupeti gura targului,atatea fete frumoase la un loc!
Intre timp...eu stagnez intre 83.500-84.500 nu mai stiu ce sa fac ca pe cuvantul meu ca nu fac excese,mananc gratare cu salata zilnic...groaznic de tot.Poate pentru ca sunt si inainte de rusi.OF-of,iar capat purcelu'
va puuuuup!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Hai mey Roxana, inaltimea la care vrea sa ajunga ...
La multi ani, Carmen, pentru Iustin !

Azi am fost cuminte, n-am mers deloc pe alaturi. Miine va fi mai greu caci stau acasa.
Meniul de azi :
- cafea si cereale cu lapte
- salata de cruditati cu o felie de jambon. un iaurt simplu
- salata verde cu ficatei de pasare. putin brinza.

Pe miine nu m-am hotarit.

Noapte buna, frumuseti !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Delidana uite datele mele: 1,60 m si 80 kg....tinta 60kg. Se pare ca nici cantarul nu-mi merge bine. Am fost azi la dr. si atat arata cantarul ei. Acum nu stiu exact pe unde e adevarul dar tu lasa asa ca sa ma mobilizez mai bine.
Multumesc!

Zuzilici de Isabella Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

....pe mine sa ma treceti pe lista cu 1.70 m. Atat vreau sa am!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza!!!

Sunt la cafelutza...

Delidana, sper ca nu te-ai suparat cu listutza...nu am avut deloc intentii ciudate.

Fetele din Frantza cum e vremea?????? Sper ca e frumos. Daca vreti sa ne vedem dati si voi un semnal pe PM. Va pup si poate bem o cafelutza, daca aveti timp si chef.

Leeloo, asteptam 'povesti' de la Barcelona...De ce bolesti? Ce ai patit?

Zuzilici, tu nu mai alaptezi??? nu e prea bine sa tii cura de slabire cand alaptezi...

Va pup pe toate si mai intru azi.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput