Nou stil de viatza (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Raportez: 63,2 kg. Ceva mai putin...
Am senzatia ca eu oscilez prea tare in greutate. De la 61 pana la 65 si nu mi se pare ca e ok lucrul asta! Oare dauneaza sanatatii?

Mephala, esti o gravida super-sexy! Nu exagerez! Esti tare frumoasa si plina de viata! Iar strengarul tau...uaaaauuuu, cat de frumos este! Sa-ti traiasca!

Delidana, cand vii in tara? Ar trebui sa schimbam ceva nr de tel sa stim cum ne gasim, nu? Zic si eu...

Cami, ce-ti mai face masinutza? Te descurci in trafic? Eu ma gandesc serios sa o vand ca sa pot sa-mi cumpar apartament cu doua camere. Pt ca daca nu apare Fat Frumos in urmatorii ani, trebuie sa apara un bb! Asa ca, am planuri maretze! Sper sa-mi si iasa!

Roxa-boxa, am uitat sa-ti pun cartea la posta, zau! Bate-ma, autoflageleaza-ma, dar am uitat! poate ti-o dau personal cand vii in tara!

Va pup pe toate, fetelor!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Tzuni, nu-i bai, jur ca am si uitat, acum mi-am adus aminet! O iau cand ne vedem, in 28 iunie, ok? Abia astept!!!

restul gastii va pup, cu drag,
Roxa

zic asa ca-s ocupata de-s prestie si nu stiu cand mai viu!

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor! Eu raportez stagnare - 72 kg; asta e, merg weekendul asta care vine la mare cu firma, si o sa-mi "uit" costumul de baie acasa (oricum ultimul costum de baie e de cind aveam cu 10 kg mai putin).

Spor la slabit!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,
Carmen arati f bine , bucura-te de perioada asta si lasa bataia de cap cu kg , o sa ai tot timpul sa slabesti.Mamagiuliei zicea ca ea are 69 si nu e gravida , io am 83.De Iustin iti zic ca e un flacau pe cinste , sa fie sanatos si sa te bucuri de el.
Bai ce sa va zic sunt tare dezamagita.....vineri mi am luat inima in dinti si m am dus la coafor (unul inca f bun), m am tuns , vopsit dar ca de obicei nu sunt multumita .........de parca as fi iesit vreodata multumita de freza.
Pt raport stagnez, de azi ma apuc de scarsdale , putin modificat ca nu am tot ce imi trebui , dar poate ajung la magazin si fac aprovizionarea, sper sa ajung si eu la categoria medie pana la concediu.

Delidana felicitari pt cele 500gr, la cat te stiu de ambitioasa sunt sigura ca mai dai un kg pana pleci in Ro.
MihaStroescu moammmm ce pofta de sarmale am...........da nu fac ....sigur mananc o oala singura , asa ca prefer sa raman cu pofta.
va pup

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, ai un pm de la mine.
Sigrid, multumesc pentru incurajare. Ma cam indoiesc eu ca reusesc performanta de a scapa de 1 kg intr-o saptamina deoarece mi-a trebuit cam o luna sa scap de ultimul, dar oricum eu incerc. Ce altceva pot sa fac, nu? Ii dam inainte.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Carmen, Stefan face pe 8 iulie 2 anisori - te rog sa ma crezi ca nu imi dau seama cum a trecut timpul!

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sigrid, ce freza si culoare ti-ai facut? Pune o poza, sa te vedem!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Tzuni uite noua freza

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Fetelor sunt tare happy, chiar daca am 400g in plus si iau porcul, aici a venit caldura, de vineri sunt 30 de grade, sambata am fost la mare si cu bere am acumulat cele 400g, iar ieri am iesit cu sotu si copila si am mers cu bicicleta de dimineata am facut un traseu de 2,5h si seara inca o ora, acum stau cu toate geamurile deskise si caut ambitie sa ma sui pe eliptica
Azi am inceput scarsdale- din nou pt ca de miercuri am abandonat-o.

Carmen, ce frumusei sunteti amandoi, si nu esti grasa deloc, numai burtica-i mare si dulcee, si ce ochisori aveti, sanatate si nastere usoara- caci nu pare sa mai fie mult

Sigrid, iti sta foarte bine si freza si culoarea, si nu pari grasa deloc.

Delia, ai zis tu odata ca eu ma grabesc, intr-adevar, ma grabesc... si cum graba strica treaba:((. Pup, si vacanta frumoasa in Romania!

Olo, wow 5 ore cu bicicleta, felicitari! Eu nu mai pot de posterior dupa 3,5ore, dar tine si de antrenament. Tine-o tot asa

Tzuni, Delia, super ca o sa va intalniti, spor la alergat, distractie placuta.. si ceva pozici

Felicitari fetelor care au slabit!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

o intrebare, "punga magica, knorr", e buna pt carne in timpul dietei?, este sanatoasa, pt copilasi se poate folosi?

Astept cu interes pt ca eu kiar acum mananc niste carne facuta in acea punga- mi-am adus mai multe din romania pt ca aici nu se gasesc.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput