Miresele anului 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Dap..luat baloane rosii, albe si transparente. Nu-s astea culorile nuntii dar este tot ce am gasit la Cora si cum n-aveam chef de colindat am zis ca merge ca-s doar pt. masini.
Costat cam 30.000 lei punguta de 7 baloane (acu nu stiu daca fix atata ca al meu pierdu bonu', da' e pe undeva pe acolo). In total cam 50 bucati.
Am luat si panglica de legat baloanele si una mai lata pt. facut niscai fundite.
Luat si cadou pt. nasi: pijamale (ma rog a ei e ceva drgut si sexy) si un asternut de pat satinat. E un cadou simbolic asa ca nu ne-am agitat prea tare.
Confetti achizitionat si de-alea. Din pacate nu poci sa zic de unde. 2 tuburi le aduce Radu (parca 2 erau) si 2 le-am cerut de la firma care amenajeaza sala si intra in pretul decoratiunilor.
Tot aceeasi firma o sa ne dea baloane albe cu heliu ca sa le dam drumul cand iesim din biserica.
Pt. masinile cu care merg mirii s-au comandat deja aranjamente florale pt. capota si oglinzi.
Mai avem de dat comanda la turta miresei si de facut un CD cu melodiile preferate ca sa-l dam DJ-ului, de platit tortul si de scris numele invitatilor pe cardurile-plic.
Eh, daca stau sa ma gandesc o mai fi cate ceva de facut da' le descopar pe parcurs.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

va pup pe toate. am pus cateva poze de la nunta. de joi am reluat lucrul si nu prea mai am timp de nimic. sapt asta plec la iasi , apoi avem si noi nunti. a fost super la nunta mea. la rest totul a fost mai mult decat bine, vremea ne-a oferit de toate- si mai urata dimineata, soare la biserica si o mica ploaie la rest. ce sa va spun. distrati-va cat puteti de mult, ca e nunta voastra. eu nu am avut emotii deloc, si m-am distrat pe cinste.

http://community.webshots.com/user/theodoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineata mireseici !!!Cam pustiu azi pe aici...deh, e inca luni dimineata
Tehereea foooooarte frumoase pozele!!!!Inca o data CASA DE PIATRA , o casatorie plina de realizari si impliniri alaturi de sotul tau!!
Fetelor un inceput de saptamana frumos cu multe realizari .

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor! Ce-i linistea asta pe aici? Am intrat si eu sa pipai o tigarica si io-te ca lumea inca nu si-a revenit din weekend! Incerc mai tarziu, ca acu tb sa purced la niste drumuri anevoioase!
Tehereea, super poze, super mireasa! Sa fiti fericiti!
O zi frumoasa va doresc!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

buna dimineata si de la mine....cristina_26 daca inca mai esti pe aici imi poti spune si mie te rog daca stii unde se afla magazinul PICASSO?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ion_camelia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...Camelia care magazin Picasso???Ca eu inca nu m-am trezit....

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Thereea ai fost o mireasa superba!!! Felicitari si CASA DE PIATRA!

Picasso, ala cu materiale, nu? E langa PRO TV ...pe Pache Protopopescu, o cladire albastra parca...nu poti sa-l ratezi, e pe 2 etaje...io n-am fost, dar l-am vazut cand am trecut p'acolo..

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

Neatza la fete!
Camelia, magazinul Picasso se afla pe Pache Protopopescu, foarte aproape de sediul ProTv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

neata fetelor!
CASA de PIATRA! tuturor miresicilor din vechendul care a trecut!
Tehereea, am vazut pozele! CASA DE PIATRA inca o data si sa aveti o casnicie fericita, bb sanatosi si toata fericirea din lume!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Noi ieri am dat comanda de verighete, in 2 sapt. le vom avea.
Sunt din aur alb, simple, lucioase, a mea are 3 diamante micute. au garantie pe viata si o data pe an le trimitem la curatat, caci aurul alb produce reactii la contactul cu organismul uman.
Asa ca... am mai punctat ceva pe lista si ne-am mai usurat bugetul.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput