Cursuri de ghid turistic
Imi spune si mie cineva unde pot urma niste cursuri de ghid in turism si alte detalii, cat costa un astfel de curs, ce alte lucruri presupune, daca pot lucra in domeniu imediat dupa terminare, etc.
Multumesc.
Raspunsuri
olguttza spune:
Scoala Romana de Afaceri
Descriere generala:
Promotor al educatiei pentru afaceri, organizeaza cursuri de perfectionare/specializare pentru comunitatile locale de afaceri, cursuri de reconversie profesionala, programe de pregatire in colaborare cu uniunile profesionale din Romania.
Domenii: secretariat/birotica, banci, industria hoteliera, ghid turistic, formare profesionala, alte domenii, constructii, arte vizuale.
Constanta
Filiala Constanta Str. Mircea cel Batran Nr.84
Tel: 041-550.590
Fax: 041-550.590
E-mail: office@ccina.ro
Informatii preluate de www.1educat.ro/cursuri/detaliate/institutie.php?id=309&domeniu=ghid" target="_blank">aici
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
ana_maria222 spune:
Eu am facut aceste cursuri la Institutul Irecsson(Unirii)...Mi-am luat diploma la inceputul anului...si acum lucrez in domeniu. Pe mine m-a costat 250 E...am fost si sunt fff multumita....am mai facut 2 cursuri acolo apoi!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
helbi spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
Eu am facut aceste cursuri la Institutul Irecsson(Unirii)...Mi-am luat diploma la inceputul anului...si acum lucrez in domeniu. Pe mine m-a costat 250 E...am fost si sunt fff multumita....am mai facut 2 cursuri acolo apoi!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Cit a durat cursul?
ana_maria222 spune:
6 luni!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
arizona spune:
Ana-Maria tu ai facut cumva Ase-ul sectia turism? Adica voiam sa aflu daca are vreun avantaj acest fapt sau poti sa te angajezi si doar cu aceste cursuri fara sa fii facut vreo faculta in domeniu...
De fapt cred ca in mod sigur cei care au faculta de turism sunt avantajati...
ana_maria222 spune:
nu..eu sunt studenta in anul II(trec anu III) la Comunicare Sociala si Relatii Publice!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Oana spune:
Si mie mi-ar place sa fiu ghid! As calatori non-stop ceea ce e bestial!
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by arizona
Ana-maria, mai pot sa te intreb ceva? La angajare ai avut ceva "relatii"?
deloc!!
Pozeeee
Mancarica