Mamici de iulie - august 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, nu mai radeti de mine ca umblu cu trusa de anestezie in poseta, ca voi nu stiti cit ma stresez eu cu asta. Din punctul meu de vedere, daca am sa ajung doamne-fereste sa nasc normal si fara epidurala, as considera ca m-a blestemat cineva.(adica soacra mea, care mi-a spus mai demult ca femeile trebuie sa nasca in chinuri, pentru ca altfel nu or sa fie mame adevarate!!!!!)
Eu pe soacra mea o consider o baba nebuna, si nu stiu de ce, mi-e frica de ea, in sensul ca am senzatia ca are puterea sa blesteme, adica se indeplinesc lucrurile cu care ameninta ea. Mi s-a intimplat asta de mai multe ori, dar cel mai mult m-a deranjat cind am ramas prima data insarcinata anul trecut si ea, in loc sa se bucure, mi-a zis ca copiii conceputi in post ies handicapati. (intr-adevar eu il concepusem cu doua zile inainte de Craciun, stiu sigur asta). Si in saptamana 7 s-a oprit din evolutie. Nu va spun ca de atunci nu ma gandesc decit ca a cobit soacra mea si de-asta s-a intimplat nenorocirea.
Fetelor, sa nu ma credeti nebuna, ca nu sunt!!!!! Pe cuvint!!!!! Doar ca nu-mi suport soacra!!!!!!

Cristina, 36+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Mishi, cumplit ce i s-a intimplat fetei din Ploiesti. Ma refer la nepasarea celor din spital, noroc ca mai exista si medici cu suflet!!!! Bine ca s-a terminat totul cu bine si bebe este OK.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Dupa sapuneala primita de la Cristina_Ioana, imi fac si eu timp sa intru pe aici si de la munca.
Mey, Miky, inteleg ca iti faci griji daca vei fi o mama buna (si sunt mai mult ca sigura ca vei fi) da cum sa nu te placa bebe?! Nu exista asa ceva. Tu esti unica cu prioritate ca bebele tau te va iubi cel mai mult pe tine(si pe tati al sau).
Ti-am vazut pozele, nu esti balenuta, ai o burtica rotujoara si frumusica.
Miti, eu am avut nevoie de pompa si sunt sigura ca o voi folosi si data asta. Decit sa ma chinuie infermierele mai bine ma mulg singura. Data trecuta mi-am luat-o abia dupa o luna dupa ce am nascut si regretam ca nu mi-am cumparat una de la inceput si m-am chinuit sa ma mulg singura. Pentru mine e mult mai usor cu pompa.
Mishi, scumpa merci pentru raspuns. Si eu stiam ca paracetamol simplu nu are contraindicatii pentru insarcinate. Dar nu cred ca o pastiluta din aia cu sinus poate sa-i faca rau lui bebe.
Misy, si tie pupici pentru raspuns.
FETELOR, am o intrebare: voi burtica cum o masurati in pozitie culcata sau in picioare? Ca la mine sunt marimi diferite in astea doua pozitii. Ati inteles ceva din ce am vrut sa spun?
Cristina_ana, poti lasa poseta cu epidurala acasa ca nu nasti intr-o ora. Reusesti sa mergi si acasa sa o iai si apoi sa mergi si la spital.
Mi-a venit sefu'. Pina aici a fost. Va pup.

Nati si minunea din burtic 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Cristina_ioana ma intrebai acum vreo doua capitole daca ma cantareste Vlada. Ei bine nu, cred ca lesin daca vrea sa faca treaba asta ca la noi consultatia tine 20 minute nu de alta. Ma cantaresc singura in fiecare duminica ca sa stiu si eu totusi cum stau cu greutatea, asa de bun simt. La ce ora mergi maine la control ca si eu merg, si unde? La cabinet?
cristina_ana esti simpatica cu trusa in poseta. Nu rad de tine dar ma gandesc cum ar fi sa ti se rastoarne geanta intr-un loc cu mai multa lume. Cred ca se holbeaza lumea din jur... Nu te supara pe mine te rog....

Miruna 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

mishi si la mine de aseara cam tot pe diaconala sta luni pe 12 mergem la control si-s curioasa ce pozitie mai ia. Acum se misca intr-una, ia burta mea niste forme de ma prapadesc de ras

Fetele afisase una dintre voi odata un site cu calcularea greutatii, adica cat ar fi ideal sa iei pana in saptamana x de sarcina. Il mai stiti careva din voi ca eu nu l-am pus la addressbook si nu-l mai am.

Monica si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna burticute

Am (re)aparut si eu. Nu m-am simtit prea bine in ultima perioada. In plus de asta am de invatat ca sambata incep sesiunea, si nici nu mi-a mers netul prea bine. Toate astea au dius la disparitia mea. Acum sunt ok. Mi-am facut analizele si am fierul si calciul cam mici (adevarul e ca eu nu am mai luat materna de mult) si am inceput sa iau din nou materna si acid folic.
Pumkin o sa incerc sa fiu pe faza de acuma si sa actualizez listuta. Trimite-mi si mie parola si usemane-ul la contul comun, te rog.
Eu pana pe 2 iulie am examene si partea nasoala e ca eu tot invat, dar nu retin nimic Sper sa nu imi ramana vreo restanta...

Andreea 30+
POZE

Mergi la inceput

Muuh, stai linistita ca nu ma supar. Intr-adevar, cred ca daca s-ar rasturna poseta s-ar ingrozi toti, ca trusa aia e transparenta si plina de seringi, ace mari si groase, tubulete.....!!! E un pic horor!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

mishi acum am citit povestea aceea, este cumplit cat de lipsiti de inima pot fi unii oameni. Insa in viata toate se intorc, mai devreme saumai tarziu fiecare va raspunde pentru neomenie si rautate.

a.cicel bine ai revenit. Sanatate multa, multa si sa-ti dea Dumnezeu puterre sa treci cu bine de examene. Of ce stres cu examenel astea, dar las ca treci tu cu bine peste toate.

Monica si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Daca va linisteste cu ceva,pe cele in aceeasi situatie,la ultima echo pe care am facut-o la 29s+5z bb era tot cu capul in sus si mi s-a spus sa nu ma panichez findca se poate intoarce pana in ultimul moment,ba chiar ca ideal este sa se intoarca mai tarziu pentru ca se poate intoarce iar cu capul in sus!
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Cristina_Ioana, esti in saptamana 36 si ai 35 de sapt si 2 zile.

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 34+

Mergi la inceput