Mamici de iulie - august 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

cristiniko esti sexi tare mai
cat despre cellu stai linistita ca esti suuuper ok
eu cred ca o sa alerg copilul cu carutul in primele luni ca am facut niste bulane de toata frumusetea, zici ca sunt luptator de sumo
aaa si manutze, cum oare nu inteleg: fata e ok, picioarele (mai putin bulanele) sunt ok, fundul cam bombat dar ok in schimb manutele zici ca sunt prelungire a burtii
33 fix

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Fetelor, m-am intors de la dr : daca mai rezistam inca 2 sapt (eu in pat si bb in burtik) ne programeaza la cezariana in sapt 37. Daca nu, asta este, nu e nici un pericol, mai facem o injectie cu Dexametazona pt bb si cezariana. Colul este in acelasi jalnic hal iar bb are 2700 gr (saru'mana Pumpkin daca ne treci in lista )
Cezariana se poate face intr-adevar si cu membranele rupte si dilatatie.
Cam asta este, m-am reintors in pat si mai clocesc 2 sapt Oricum nu reusesc sa stau prea mult in picioare, deja m-au luat intepaturile si contractiile
Sabana, vezi ca am pus in albumul YO niste poze cu casutza, facute de mine in graba. O sa pozez si camera lui Luca, sa o vezi.
Muuh esti scumpa tare Ce ti-a zis Vlada, sunteti ok?
Mada, saru'mana de oferta. Eventual daca ne strangem mai multe, sa facem cumva sa iti trimitem bani si sa ne faci un colet cu Infacol.
Adelutza, nu stiu cate sticlute ne-ar tb, depinde de bb, poate avea colici pana la 3-6 luni sau deloc...
Kehleyr, saru'mana de info cu bona. Poti sa imi zici si cati banuti iti dai?

Cristina +35 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

referitor sirop anticolici banuiesc ca ne ajung 2 sticlute de persoana in prima faza
macar sa aiba rezultate ca mai comandamdupa aceea, ce parere aveti?
33fix

Mergi la inceput

muuh si eu sunt de acord cu tine ref la concediul doctorului
de unde sa stie omul cu cateva luni inainte cand pleaca si oricum daca pleaca si nasti prematur nu se mai supara mamicile pe el?
si eu sunt ff linistita desi stiu ca dr meu tot pleaca la cursuri/congrese si poate sa lipseasca cand nasc eu
oricum e sunt optimista. ce daca ajung la spital si el nu este ne lasa asa de izbeliste? nu exista un dr de garda?
care e ideea acestei isterii? ca a mai citit
am inteles ca dr intra in sala de nasteri la dilatatie apropae maxima, ca nu sta cu tine toata perioada travaliului, ci moasa are toate meritele
dar si moasa poate sa te lase ca i se schimba tura nu???
apropo de sex mie toate femeile mai in varsta imi spun ca e baietel desi la eco de fiecare data ne_au spus dca e fetita
dar cine crede babele???
eu nu am vazut intrebarea dar si eu sunt pregatita pentru orice sex ar avea bebele
33fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata burtici, am venit si eu sa va salut si sa va urez o zi buna!

din pacate de ieri m-am inscris si eu in clubul "clocitoarelor". Ieri a trebuit sa merg un pic in oras si chiar de cand am plecat nu stiu ce naiba ca ma tot doare cumva abdomenul in partea de jos si mi se cam intareaste burtica. Nu am fost plecata mult si plimbarea a decurs fara peripetii insa cum am ajuns acasa m-am asezat in pat si am stat acolo cumintica. Apoi toata noaptea m-am cam durut. Nu-i o durere puternica dar simt mereu ceva care ma jeneaza. Acum de cand m-am ridicat din pat vad ca ma doare si in spate, in stanga si stau si ma gandesc daca durerea asta nu vine cumva din alta parte, poate de la rinichi. Contractii daca ar fi cred ca ar fi durerea mai puternica, nici nu stiu ce sa mai cred ca este.

[a.cicel] sanatate multa si stai acolo cumintica, si eu o sa fiu la fel de cumintica. Of tu mai esti acum si cu examenele acelea, nu te stresa prea tare.

Cristina_Ioana tin pumnii ca Luca sa stea acolo cumintel si sa ajungi la cele 37 de saptamani.

Sanziana si cu foarte, foarte placere. Eu sper din tot sufletul ca tu si bebe sa fiti bine, sanatosi. Multumesc lui Dumnezeu ca in sfarsit imunoglobulina sta acum la tine in frigider.

Cred ca mai stau pe aici un pic si fug inapoi in pat!

Monica si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

fetelor, uite ca m-am trezit si io...suntem din ce in ce mai lenese..noi astea doua. Mie la toate eco mi-au zis ca e fetita...eu mi-am dorit baietel si sotul fetita si uite ca soarta tine cu el. Insa de cand am aflat ca e fetita...asa m-am obisnuit cu ideea si imi place asa de mult..incat chiar m-as supara daca mi-ar zice medicul acum ca e baietel. Ca noi toti o asteptam pe Alexia...
Vreau si eu picaturi anticolici, subscriu la ce zice Adela ca 2 sticlute pentru inceput ajung.
cristina_ioana, stai cumintica acolo inca 2 sapt...sa se mai ingrase bebe un picut...Astazi ma duc si eu la dr. pentru analiza secretie din col...of sper sa nu se fi deschis cumva colul pe exterior. Asa nu mai pot sa stau in patutl asta...m-am saturat..si cum ies cum intepaturi in vagin rau de tot...si seara ma doare in partea stanga in spate ..cred ca rinichiul. Aseara m-am speriat ca nasc...ca am mers la baie de 5 ori in 20 de min. Dupa aia mi-a trecut...insa...

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Leistra, ti-am trimis pe mail contul si parola, te rog sa-mi spui daca le-ai primit.
Daca mai vrea cineva parola pentru contul comun va rog sa trimiteti mail la contul comun : mamiciiulaug2006@yahoo.com si va trimitem parola. Sa nu uitati sa scrieti in mail care e nickul vostru aici pe forum.

Cine mai vine diseara la intalnire ?

Miky 36 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Dragutele, subiectul acesta a ajuns la 20 pagini si va fi inchis, asa ca va invit sa continuam la Mamici de iulie - august 2006 (62)

Miky 36 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Buna dimineata !
Monica sunt relativ bine, doar mai baba - asa, mai cu dureri pe-acolo, ba pe dincolo, ce sa-i faci, "salele maica"
Cristina_Ioana am o vaga presimtire ca noi - "cei din linia intai" - vom duce la bun sfarsit misiunea , si vom naste normal, dupa saptamana 37. Ce zici? Te bagi la un pariu?.
Nu mai retin cine vorbea de luptator de sumo, dar sa stiti fetelor ca mie sotzul chiar asa imi zice: luptator de sumo. Ca am luat "doar" vreo 23 de kg. Asa ca sa nu va mai plangeti la 10-12 kg luate, ca mor de ras.

36+, http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Salutare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellietudor spune:

cum fac sa ma inscriu si eu la capitolul asta de mamici de iulie august?! eu sunt acum insarcinata cu bb eric in 30 de saptamani , dar e sigur ca se va naste mai devreme! asa ca la noi minunea vine cam la sf lui iulie, inceput de august!
deci cum fac cu inscrisul?

ellie tudor,25, 30s

Mergi la inceput