Mamici de iulie - august 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mamanati, imunoglobulina costa 4.000.000 lei.
Eu am facut-o si in sapt.28 dar nu era obligatoriu. Acum o sa mi-o cumpar dupa nastere, sa vad mai intii ce Rh are bebe, ca poate are negativ ca mine si atunci nu mai e nevoie de injectie. In Bucuresti se gaseste la farmacia 2na (sau Doina) din Unirii, in spatele magazinului Unirii. Am intrebat si mi-au zis ca se gaseste in permanenta, ca au stoc mare.
Daca nu o gasesti la tine si nici nu o poti comanda, spune-mi si o sa ti-o trimit eu cumva. (prin posta)
Stiu ca termenul de valabilitate e destul de mare, tinuta la frigider.

Cristina, 36+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

a.cicel- bine ai venit in clubul clocitoarelor

Cristina +35 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

fetelor, vreau si eu adresa si parola comuna

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Cristina_Ioana, multa sanatare tie si la zdravanelul de Luca.

Cristina_Ana, sa stii ca esti o super scumpica, ca te-ai oferit sa-mi iai injectia respectiva. Daca o caut si o cumpar aici inainte de nastere la sigur gasesc. La o maternitate chiar o pun gratis. Dar mai bine o cumpar si stau linistita. Am mentionat doar ca anul trecut era toata lumea in sarbatori si de asta mi-au gasit-o mai greu. Pupicei de la noi.

Nati si minunea din burtic 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Mamanati imunoglobulina mea este pentru hepatita b. Din ce inteleg eu tie iti trebuie pentru rh negativ. Daca nu am inteles bine si chiar vrei informatii despre imunoglobulina pentru hep b spune-mi si iti raspund la toate intrebarile. Mai am un pic si ma fac doctor.
Eu sper din tot sufletul sa nu ai nevoie de aceasta imunoglob.

Mada max multumesc.

29+, Codrin

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Sanziana, hai ca te-am inteles de minune! De fapt trebuia sa-mi dau seama ca ai zis "imunoglobulina la bebe" si nu pentru mami cum e in cazul nostru, dar daca imi zboara gindurile tot la problemele mele... Oricum, felicitari, inca odata pentru achizitie. Sanatate lui Codrin si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Cristina_ioana merci dar tu esti taare frumusica. Si arati beton asa gravidutza. Iti tin pumnii sa stea bebe cat mai mult. Spunea Adina dupa ce ai plecat ca ai toate sansele sa ajungi la 37 de saptamani si ca oricum daca nu nu e nici o problema ca "Sefu" stie ce face. Si ai un model superb pe par, prima data in viata cand vad asa ceva dar arata foarte bine. Asa ca eu fac galerie sa il tii pe bebe cat mai mult acolo.
La mine totul e ok bebe are 2084 gr, prezentatie craniana in continuare. Si stau si eu linistita acum ca m-a lamurit Vlada, daca ma apuca durerile (din alea regulate, nu asa o intepatura doua) noaptea fug la camera de garda si spun ca sunt pacienta lui. Asa ma gandeam si eu sa fac si acum sunt tare linistita ca e de acord cu mine. In restul zilei il sun si ii spun lui ce simt.
Pentru fetele al caror doctor pleaca in concediu, eu una nu ma supar daca al meu nu va fi acolo cu conditita sa imi spuna dinainte si sa ma lase pe mana unui coleg de incredere. Pana la urma e si el OM si nu are nici o vina ca eu nasc cand el e la vreun Congres, sau la odihna. Asta este parerea mea as vrea sa nu dati cu rosii.
Apropo de sexul lui bebe exista o marja de eroare de 20% cand va zice ce sex are si pe de alta parte nu este foarte complicat sa le incurci. Trebuie un ochi format sa distingi exact.
Pentru cine intreba daca suntem pregatite pentru alta varianta decat rezultatul la eco. Eu nu stiu ce o sa fie deci DA sunt pregatita.

Miruna 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna fetelor,
sper ca v-a trecut supararea pe mine...
si acum ceva util...pana la 30 iunie se desfasoara in farmaciile Help Net "Scoala de parinti" incare se vor acorda sfaturi pentru cresterea si ingrijirea copilului, dupa un anumit program, in fucntie de farmacie....si au si reduceri la produse pentru mamici si bebici...
sper sa nu fie considerata reclama

Eliza 30-si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mamanati ce e cu imuniglobulina asta???
are legatura cu rh negativ?
ca si eu am rh negativ si nu mi-au aparut anticorpii si sunt si la prima sarcina - fara chiuretaje etc.
33 sapt si 10,800 KG

quote:
Originally posted by mamanati

sanziana, felicitari pentru achizitie! poti sa-mi spui si mie ce termen de valabilitate are? Anul trecut am nascut de Pasti si au umblat ai mei ca disperatii prin toate spitalele sa-mi caute imunoglobulina. Noroc ca mi-am facut injectia dupa nastere. In sarcina asta vad ca nu mi-au aparut anticorpi. Sper nici sa nu apara. Si daca nu te superi, imi spui si cit costa?

Fetelor dati-mi si mie, va rog, parola si user name de la adresa de mail comuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

EATA MAI BURTICOASE....
Sunteti somnoroase azi...si eu dar mi-a dat trezirea sotul meu....
Cristina Ioana:Felicitari...mai ai atat de putin...Doamne ajuta
Muuh:Si tie la fel...
MAda mxm:multumim pt.sirop...Cred ca o sa ma bag si eu...desi cred ca-ti trebuie destul de multe sticlute...(Au un gramaj mic).Vedem.
Sanziana:MA bucur pt.tine e f.important sa stai cu psihicul bine...
Arghirmonica:e tare nasol cu somnul...nu ma mai odihnesc de loc!
Acicel:Subscriu..stai cuminta cu noi si o sa fie bine.
Chiara2005:n-am observat faza cu bebelul...haios...
VA pupacesc pe toate si astept sa dati un semn de viata !!!
Sper ca nu sunteti suparate pe mine...si daca sunteti sper sa va treaca...

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput