Mamici de iulie - august 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

seara ca seara ...dar eu sunt inca la servici si nu imi pot satisface poftele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

iertare fetelor !
si eu mi-am facut repede un ousor fiert si astept sa se raceasca ca sa-l mananc cu rosii si telemea...of, stiti voi cum se numeste ce-si face omul cu mana lui :))

miti 31s+3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisaa spune:

fetelor cam cand se coc pepeni aia romanesti zemisi si gustosi??????
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

alisaa cred ca in august se fac pepenii.

gata fetelor, am infulecat repede-repede ( e singurul lucru pe care pot sa-l mai fac repede ) si acum nu-mi ramane decat sa-mi vars o galeata de apa in cap ca sa revin si eu la realitate .

miti 31s+3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisaa spune:

asa tirziu ??????
pai nasc pana atunci!!!!!
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

25miki: esti o graviduta superba...iar Eva e un ingeras

Cristina_Ana: eu stau la Gorjului. Bineinteles ca si am sa mananc pepene din Cora in seara asta Il sun pe sot sa cumpere.

Sabana: cu siguranta n-ai sa nasti maine...Mai sta Alexutza la mami in burtica!
Nasa lui Vladut e nascuta pe 06.06 si e o tipa fericita. Glumele astea mi se par puerile. Eu l-am nascut pe Vladut vinerea, pe 13.06! Soacra-mea, cand a realizat ca am intrat in travaliu intr-o astfel de zi era destul de crispata, cu toate ca e medic. Eu n-am superstitii de genul asta. Am nascut natural, travaliul a durat 2 ore si pot spune ca am avut noroc...caci de data asta imi doresc f.mult sa nu existe vreo problema si sa pot naste tot asa.
Si ca sa va incurajez putin...caci nu intotdeauna durerile sunt insuportabile: am nascut fara anestezie
La o ora dupa nastere m-am putut ridica din pat si m-am dus singura la toaleta, iar la diferenta de max. 2 ore de la nastere, il alaptam pe Vladut.
Eu fiind aproape ultima pe lista noastra...cu siguranta ca voi trai emotiile fiecarei nasteri alaturi de voi!
Va pup!

mami de Vladut(13.06.2003) si 27s

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Marrta esti o draguta sa ne incurajezi.Eu sunt total impotriva cezarianei programate de drag!Cred ca o sa arunce multe burticute in mine cu ce le vine!Sper sa nu supar pe nimeni!Este doar parerea mea!Eu cred ca medicul este cel care decide ce este mai bine pentru bb si pentru noi!Eu am f f f f mare incredere in medicul meu si ii voi urma sfaturile desi mi-e frica de mor de nastere insa cand ma gandesc la bb uit... si am si auzit si citit despre multe nasteri neasteptat de usoare!Nu cred ca este cazul sa mentionez iar ca sunt la prima nastere....

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10007;19/st/20060728/dt/7/k/90bd
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Marta, si eu vreau sa plec acum in Cora dupa pepenii aia, ca mi-a venit sotul acasa si are cine sa ma duca! (bine, ca eu fac doar 2 minute pana in Cora, trebuie doar sa traversez strada, dar eu nu mai ies singura nici pana in fata blocului)

Problema cu ziua de maine ar fi ca e vorba de trei de 6: 06.06.06
Oricum sunt prostii, dar totusi ma amuza. As fi vrut sa vad ce zice soacra-mea de chestia asta!

Cristina, 36+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Misy, stai linistita ca nu o sa arunce nimeni cu nimic in tine. Fiecare are dreptul sa-si expuna parerea proprie. Si eu sunt de acord cu tine ca nu e buna cezariana la cerere, dar pentru fricoase ca mine e o solutie salvatoare. Mai greu e sa-ti convingi si medicul sa ti-o faca.

Cristina, 36+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Cristina ana nu stiu daca frica mea este mai mare sau mai mica decat a ta :),la modul cel mai sincer!

Mergi la inceput