Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Astery-sa va fie de bine cununia religioasa si sa va intelegetzi mereu !Frumaose pozele, dar de ce nu mai te logehzi pe msn?
Moni- nici un semn azi, esti bine, Diana?
EU am vb cu Dragos, care cica a umplut congelatorul de peste bun , proaspat si fieliat-oricum el il gateste mereu si ne asteapat ca deja nu mai putem unii fara altzii si pt c ama ustura gatul si nu mi-e foame, merg sa dorm cu Emma, care trage deja un pui de somn, ca am obosit-o cu jaoca si cu mersul in picioare, deja face pasi 2-3 maxim,va pupam!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

AnaS, merci mult, si tie Denisa!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Astery, vad ca voi papti deja supica, eu nu i-am facut ui Alain dar poate ar fi cazul sa incep.
Anasebe, lui Tiberiu cel garsunel care zice mama, nu mi-ai zis tu combini banana cu mar sau doar ci branzica? Alain e mai constipat si nu i-as da banana+branzica.
Nicole, au dreptate fetele, din cauza ca sunt fainoase nu se dau prea multe cereale. Daca iei de la Milupa ( eu am mar+morcov+lapte)poti sa le combini cu mar ras, sa nu-i pui decat o masura la o masa. Pentru ficatul lor nu-i bine sa le dai prea multe fainose, sunt niste compusi mai dificil de metabolizat.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Denisa..
vreau si eu idul tau de masn..

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

www.dropshots.com/dariuca " target="_blank">DARIA RIZIND-FILMULET

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna ziua. Hai ca macar capitolul asta l-am dovedit si sper sa reusesc sa recuperez totul din urma.
LA MULTI ANI CARLA MARIA, IOANA ALEXANDRA si RAISA IOANA. IAr un stol de frumuseti grupate in aceeasi zi.
DAca vorbesc aiurea pe mine ma scuzati, ca si cu regim drastic si cu fata calare, e cam dificil. Si asa sunt atat de ametita incat nu mai vad pe unde calc.
Nicole, nu cred ca e cazul sa-i dai cereale chiar la fiecare masa daca Dariuta a crescut bine in greutate.
Silvi. EU am ajuns azi la urmatoare combinatie: mar+ caise+ banana+ portocala. Si eu una in general la fructe adaug branzica facuta din lapte + iaurt (nu dati cu pietre, dar eu branzica o fac din lapticul adunat de peste zi. Adica ce nu bea fata peste zi/noapte, se baga la figider si dimineata fierb, adaug putin iaurt si gata branzica). Si rabdare multa, multa.
Irina, n-are nimic daca Mario n-a crescut in ultima vreme. LA bebelusii diversificati poate apare la un moment dat o stagnare in cresterea in greutate. REcupereaza el. Parerea mea e ca ar mai trebuit sa-i dai niste lptic,ca n-are ce sa-i strice (daca nu face si el parte din categoria celor care refuza lapticul).
Toanca, vazut bebe MAtei. Rotunjor si frumos.
Astery sa va fie de bine Cununia religioasa. CAsa de piatra!
Ingrid sa-ti traiasca micuta crestina!
toate fetele, mai vad ce-ati scris si revin.

PS: V-ati intalnit sambata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bai nene, care m-ati "blestemat" asta noapte ca nici nu am oprit bine computadoru si m-au calcat "rushii", asa ca la ce sa mai trezesc husbandu'....
Eu mai nou ii dau la fiecare masa de lapte si cereale, ii bag la fiecare 60 ml cate o masura de cereala (masura de la Nan) iar la pireuturi, daca sunt prea moi le "dreg" tot cu cereale....n-are decat sa se faca pufos, ca si asa e manechinul sectei, se poate lua de mana cu Di!
Pai al meu cel mai mult a bagat 190 ml de lapte la o masa, si eu am fost in culmea fericirii, cand va aud cu mese de 230-240 ml....plus ca noi luam vitamine Pikovit pentru pofta de mancare!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hy si de la nemtia

Astery am vazut pozele cu Razvanel si cele de la cununie, pai frumusetea e un buflei dulce, dulce iar voi ati aratat foarte bine ca miri inca o data casa de piatra si multe bucurii
La multi ani pt. bebelinii sarbatoriti astazi sa cresteti mari puilor si sa aveti mult noroc in viata!!!
Cuscra ma bucur ca te-ai simtit bine la nunta,ai fost la mine in cartier eeeee nu arata cine stie ce restaurantul dar cand ma duceam se manca foarte bineCat mai stati in Ro ? Pupicei norei, astept sa pui filmulete cand ajungeti acāsape Angelo poti sa il vezi aici:
http://www.dropshots.com/maraki

Giova ce faci? Nu ati ajuns acasa? Tot la socrela santeti? Nu stiu cum va descurcati voi cu bebe in vizite, noi am fost ieri la o matusa si astat Angelo cat a stat cuminte dupa care a inceput showul si a trebuit sa plecam acasa

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Neuronu..........La multe luni fericite sarbatoritilor zilei, multi pupici pe obrajori!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Ioana si eu la fel, cand vad cat mananca baietii la o masa,raman masca...angelo a mancat dimineata 90 ml bibe cu cereale iar aseara la 24.00 a mancat 100 ml.
fetelor eu am o dilema: de cand i-am bagat lui Angelo iaurt, il mananca la ora de fructe( pe la 10.00 ) iar in jur de 13-14.00 este supa crema cu pui, dupa-amiaza ar fi felul 2 si nu stiu cand sa-i mai dau si piureul de fructe?
Bee pupicei Anukai

Monica

Mergi la inceput

proba cu semnatura

Monica
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput