Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Liliana ce sa zic si io caini cu colaci(naspa de tot ca astia pun scortisoara in orice)in coada, lapte(daca iti spun cat e un galon de lapte adevarat) si miere contrafacuta(noroc cu rusii ca au magazine si aduc produse de la "mama Rusia")si plus ca daca vreiu sa le ai pe astea trebe sa transpiri putin ...mai mult....dar ce e bun la ei e ca "are" drumuri bune fara gauri si daca alergi mai multe decat 10 ore de munca pe zi poti sa ai si o masina buna cu care sa alergi pe drumurile "tarii lui peste". Asa ca cam asta e cu mierea, laptele ci colacii de la c..u cainilor ...pufosi si mladiosi din povestile lu Andersen.

Florinini si David (13.01.2006)
Poze David
Botez David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Florina bine ca m-ai lamurit, acum mi-am luat o grija de pe cap. Tu cred ca poti sa mergi la nanica linistita ca ai clarificat problema. Taiasca rusii cu mierea lor ca romanii ce sa duca... rahat?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Deci..cereale...mai rarut ca-i mai dragut..chiar nu vreau o pufosenie...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

www.dropshots.com/dariuca " target="_blank">DARIA RIZIND-FILMULET

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

CATA, asa cum zice si ANASEBE, am vazut ieri la Diverta centru de joaca ca al lui BEE cu 3 mil.. Nici eu nu dau atata si sa nu-l bage in seama. Am mai vazut aseara tot de la firma Tommy si tot la Diverta un carusel super adevarat, cu multe jucarii de plus, nu doar cateva. Costa si ala 2 mil. si ceva.
IRINA, eu zic sa ii mai bagi lui Mario o masa sau doua de lapte, vezi cum se comporta. Ma uit acum la filmulet! Oricum nu-ti face griji, e super bine dezvoltat gogosarul.
MONI, faza cu imunitatea la bolile copilariei e pana la doua luni, dupa aceea chiar daca alaptezi si tu ai facut bolile copilariei ea tot poate sa faca. Tin pumnii sa nu fie vorba de asta!
IOANA, si eu il imbrac pe Ayan in toate culorile, chiar ma enerveaza chestia cu bleu pentru baietei si roz pentru fetite. Mie imi place sa il imbrac pe Ayan in rosu, dar nu prea gasesc hainute rosii.
ASTERY, casa de piatra si pune poze!
BEE, la fel si noi, simptome de dinti din plin, dar nu apare nici un dintisor deocamdata.
NICO, pupici micutei si bine ca au trecut simptomele de la vaccin!
JANINA, MARCH si URSULINA, sa va traiasca printesele si sa fie sanatoase si cuminti!
MIRA, ma bucur ca va simtiti bine!

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nu ma Liliano, ca si rahatul tot importat e.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Astia de la Tommy au jucarii asa frumoase, dar importatorii nu cred ca au magazin propriu, ca nu ar fi preturile asa de mari. Ca dupa cate vedeti astia de la Diverta si aia de la Carrefour au niste adaosuri de peste 100%.

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna..Alina...x2
Azi ce ami faci?C atu esti harnicuta sectei...
Anuta Bordea..Moni...Mirela..Toanca..servici usor..fetelor.....

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

www.dropshots.com/dariuca " target="_blank">DARIA RIZIND-FILMULET

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

NICO, sunt cu Ayan in brate, e super marait. Sper sa pot sa intind rufele si sa schimb lenjeria la pat. Nu prea fac nimic in cursul saptamanii, astept sa fie Gabi acasa sa stea cu Ayan.
ANASEBE, asa e, au astia super adaosuri.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bey io astazi sunt puturoasa sectei. De la 10 doarme papanasul meu iar eu n-am facut nimic decat sa stau pe net.

IRINOOO deci dupa cum vezi fetele vor sa mai bagi 1-2 mese de lapte in plus... deci la cate ajungi soro 5 de lapte si 1 de solide?
Record absolut pe ultimele 5 zile papanasul a baut cate 150ml la o masa(aseara si azi dim)

Care mai aveti bani de aruncat pe jucarii... va fac eu un centru de activitate din pet-uri si dopuri cu 1 mil bucata

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Alina Si eu la fel. Astept toata ziua sa vina Alex acasa. Si in special astept sa vina sfarzitul de saptamana sa mai fac si altceva decat sa stau cu Tibi si sa spal vase.

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput