Mamici aspirante din nou - 18

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA MAMICI CU BEBICI !!
MAMIDEVLADUT dr. Tutunaru spune ca pregnil sta in corp max. 4 zile, asa ca nu el e de vina pentru testul tau pozitiv. Daca si clear blue are a doua liniuta f. slaba, atunci sigur e cu ochisori! Ai doua teste pozitive in doua zile, ce dovada in plus mai trebuie? Nu zic asa ca sa ne imbatam cu apa chioara, daca vrei tu sa mai asteptam pina luni, asteptam draga, dar s-ar putea sa avem dreptate noi. Si eu am facut o data pregnil si dupa vreo 8 sau 9 zile am facut vreo trei teste, toate negative, de ce nu au fost pozitive? Asa ca te lasam sa te convingi singurica!! mii de
MARIANA_1976 multumesc in numele sotului, pentru urari! In wekend sunteti ocupati sa inteleg!! Multa bafta si sa fie cum ai spus tu!! Doamne ajuta!! La mine z18, TB 37.0 asa ca suntem pe aproape!
SIM iubita, multumesc pentru urari, mereu ma coplesesti de nu mai stiu ce sa zic! Multumesc si pentru incurajari ! Pupici pe burtica in crestere, si pentru printesa de Ruxi? Apropos ce mai face cretzofolina de fetita dulce?
ROANDRE multumesc pentru urari, i-am transmis sotului toate urarile voastre si e fericit ca toata lumea ai spune: La multi ani! Spunea ca la 20 de ani nu se bucura asa de mult de urari, ca acum la 30 si ceva, de ce oare? Sa dea Domnul sa se implineasca urarea ta, ca de prea mult timp asteptam un ingeras in viata noastra!

BEATRISKIKI bafta la stimulare, sa iasa cu cat mai multi foliculi si in cele din urma cu ochisori!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Neata!

Mamidevladut, eu te las pana duminica-luni sa te convingi pt ca eu oricum sunt sigura ca e bb!

Ioanatugs, deci ovulatia a trecut acum asteptam minunea...Doamne ajuta! Ma rog ca in burtica sa-si fi facut casuta un bb mic!

beatriskiki, acum 2 ani jumate am facut stimulare cu clostilbegyt si am ramas insarcinata cu Alexia.
Acum am luat doar tinctura de BU cu un ciclu inainte (eu cred ca totusi si asta m-a ajutat).
Dupa tratamentele de stimulare e posibil sa apara sarcini gemelare.

Eu tot cu greturile mele si starea de rau dar or sa treaca si astea!
Alexutza mea are in continuare febra si asa mi-e mila de ea....uffff.
Si cat timp e bolnavioara vrea numai cu mine, numai sus pe burta mea (si mie mi-e din ce in ce mai greu s-o tin), vrea in brate...si asa tare ma oboseste!

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Buna dimineata,dragele mele!
Mamidevladut sunt sigura ca e bebe eu deja fac galerie sarbatorim luna asta inca o graviduta
roandre sa dea domnul sa fie bebe luna asta, si cu sau fara closti eu am sanse mari sa am gemeni, bunica mea are frati gemeni, eu am doi frati gemeni(baiat si fata), ce n-as da sa fac si eu gemeni sau cum o fi, numai sa fie bebe.Fetita mea tot timpul spune ca vrea si un fratior si o surioara, poate i se va indeplini dorinta.
Sunt in prima zi de closti, si vad ca numai am acele ameteli de luna trecuta.Am mari sperante luna asta
Va pup si va doresc o zi cat mai buna!
cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

neata fete scumpe,
Va multumesc mult pentru incurajari si sper sa se adevereasca spusele voastre. Deocamdata sunt in asteptare si nu vreau sa ma entuziasmez prea mult.Chiar nu prea imi vine sa cred cum sa raman gravi dupa numai prima luna de monitorizare.
Ioana la tine de azi incep zile importante, asa ca nu pot sa-ti urez decat sa ai un we fierbinte
Roandre si insanatosire grabnica Alexutei, stiu cum e cand sunt bolnavi, parca ne simtitm noi, mamele,mai rau ca ei.
Beatriskiki, tiza mea, iti tin pumnii la stimulare, sa se lase cu luna asta
Mariana si iti tin pumnii, Sim
Pupici multi si sa aveti un we roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Ioana, maine sau poimaine cred ca ai putea chiar verifica un test de sarcina, ca deja esti in a8a zi, asa ca amandoua avem we fierbinte cu asteptari
Daca venim amandoua cu vesti bune mergem si ne imbatam de bucurie
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna fetelor,
Soe rusinea mea am lipsit cam mult de pe aici dar am lipsit motivat am fost plecati sa taiem motul la fata in nord la socrii. si ne-am dus 3 si ne-am intors 4 se pare ca bb mic are numai 4 saptamani pentru ca desi test pozitiv, endometru ingrosat la echo nu a vrut sa isi arate freza. asteptam pana joia viitoare sa vedem ce se vede. sper sa fie in burtica

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Bravo monu, felicitari. sa faci analizele de coagulare si in alta parte, nu numai la Fundeni Poate scapi de clexane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Merci Tia O sa incerc si varianta asta.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Fetele,n-am mai scris de multa vreme aici,v-am citit de cate ori am putut,am vazut ca avem mai multe viitoare mamici,vreau sa le felicit,am vazut ca Irinel are probleme cu Maria,ma rog sa fie totul bine cu ea.Mi-am zis ca eu am renuntat la idee,chiar daca n-am avut niciodata puterea sa va cer sa ma scoateti de pe lista,dar acum tocmai am vorbit cu o colega,care mi-a spus ca e insarcinata si ea nici macar nu mai voia unul.Va zic voua ca n-am cui,dar acum plang in hohote,eu de ce nu pot si de ce pot altii care nu vor?
Of,imi pare rau daca v-am intristat si pe voi.

-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mai, Ioana ai avut gura aurita cand ai zis ca lantul de gravidute se leaga! Eu atat astept: sa te vaz si pe tine in lista de mamici!

Monu pai cu asa vesti cum sa ne putem noi supara de absenta? FELICITARI!!! Sigur e bebita acolo, doar ca e prea mic si sfios sa se arate. Sa-ti dea Domnul o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Ce-mi place sa vad cum se subtiaza lista de asiprante si creste cea de burtici!

MamideVladut abia astept sa ne dai vesti cu doua liniute! Si la mine tot dupa un w/e in care simteam ca sunt s-au aratat ...la inceput timid, iar la al doilea test cum nu se poate mai clare. Hai ca sampania asteapta la rece

Mariana draga mea, iti multumesc mult de incurajari! Incerc si eu s-o fac pe viteaza, dar ma cam doboara din cand in cand. Pana azi am tot pacalit starea asta urata cu ce m-am priceput mai bine, dar azi...am cedat. Nu-i bai, ca atat de mult mi-am dorit "greturile " astea cu tot ce inseamna ele pentru sufletul meu! Aproape ca imi vine sa rad cand ma apuca, pentru ca imi vine in cap ca bebe ma saluta. Ca sa vezi cat sunt de dusa cu pluta. In orice caz, daca nu as glumi pe seama greturilor astea cred ca le-as duce mult mai greu. Dar e ok, si multumesc lui Dumnezeu ca pot manca, atat cat imi trebuie. Si la sarcina cu Ruxi am avut exact acelasi "tabiet" si n-a tinut extraordinar de mult: doar atat cat sa nu uit ca am bebitza la bord. Dragul mamii drag, abia astept sa-l vad la eco si apoi cum creste cu tot cu burtica... Ei, noi sa fim sanatosi ca toate or veni la vremea lor.

Mami Irinel gandul meu bun si rugaciunile imi sunt alaturi de voi! Imi doresc din suflet ca minunea insanatosirii puiului mic sa se intample cat mai curand. Va imbratisez cu drag.

Maine Ruxandra are serbarea de sfarsit de grupa mijlocie . Sunt atat de emotionata, de parca as vedea-o pentru prima data pe scena. O sa facem poze si va arat ce tarancutza scumpa are mama. Tema serbarii este "la sezatoare", asa ca toti vor fi imbracati in costume populare. Sper sa se descurce bine si sa nu aiba emotii, ca am eu destule...

Va pup. Sa aveti o zi frumoasa!

Simona 7+ si Ruxi

Mergi la inceput