Mamici casnice (54)
Raspunsuri - Pagina 15
Dana_ch spune:
miha o zi minunata si tie, e supeeeeeeeer mi-a placut foarte mult urarea.
respect=cu ce vrei tu
si nu am mai plecat la plimbare ca a adormit piciu
a sa nu uit iara luna bine ai venit.
Poze cu Lucas
lunna27 spune:
Danelutza LA MULTI ANI! cu intarziere pt Isabella(ce nume frumos are!),pai nu am lipsit o ora si deja ati dat pagina ,ma intreb ce se intampla daca lipsesc o sapt., voi avea de citit vreo 2 capitaole cred.
Miha eu cred ca s-a latit ca sa incapa cele 20 de pagini,zic si io'
Maria2mami ce scoruri frate,pai mai bine aduni banii si-ti cumperi casa,eu zic ca nu se merita.Si noi ne dorim f mult la curte dar deocamdata ne multumim cu vizitele in aer liber la parinti(stau la curte)
Adinell,sa stii ca sunt f f f zburdalnici si obraznici si din cauza asta ma cam feresc sa merg cu ei prin vizite ,de ex duminica am fost cu amandoi la sora soacra-mii si cel mare i-a spart o vaza ,abia cumparata,imi venea sa-l omor,ce sa-i mai fac,nu stiu cum sa mai procedez ca el e capul rautatilor
Hideti ca iar ma plang si va inebunesc cu probl mele...va pup
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
malla spune:
te cred luna, dar nu avem ce face!
asa ca nu te stresa ca nu ne incarci cu aceste "probleme", si noi ne confruntam tot cu ele. Dar mai bine ca sunt sanatosi!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
Porumbel30 spune:
Azi am cazut in butoiul cu melancolie...Si stiti ce am facut ? Am citit primele pagini ale subiectului...Mi-au rascolit amintirile...
Cine mai stie ceva despre mamicile care au scris atunci si pe urma "au disparut" ?
Pt. mamicile care se lupta eroic cu diaria copiilor : eu stiu ca exista la magazinele naturiste (parca) o sticluta cu ulei sau esenta de menta si daca dai copilului o picatura sau doua pe o bucatica de paine il ajuta mult . Cel putin in cazul nostru a functionat... Si e bun si pt. adulti , dar 2-3 picaturi.
Sa stiti ca ma gandesc la voi , nu v-am uitat , chiar daca nu reusesc sa va scriu cate ceva mai des...
Va doresc o zi placuta , cu soare afara si caldura in inimi...
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
maria2mami spune:
Luna....daca puteam...cumparam casa...dar banca nu ne da decat 17.000 euro.
Ce sa fac cu ei...nici o garsoniera nu poti sa mai iei......si iti mai trebuie si avans.
Daca ma bag 25 de ani la datorii, macar sa stiu pentru ce voi face economii majore...vreau un ap cu 3 cam la bloc sau...preferabil, casa la curte.
Ap cu 3 cam e 65.000...imi trebuie avans 16300 euro......trebuie sa fac 2 credite.....nu pot face fata la atatia bani!
mmiha
impreuna spune:
Aici sunt, sa nu ma dati disparuta.
N-am avut curent de azi dimineata
Asa ca am profitat si iesit cu Sara la plimbare.
Si sa stiti ca n-am apucat sa citesc tot ce ati scris, dar revin cu temele facute, stiti ca eu ma tin de cuvant:)
Si sa nu credeti cumva ca sunt suparata ca va
Ca eu va iubesc pe toate si vreau ca toata lumea sa se simta bine, nimeni in plus sau in minus
Citesc si mai viu (vorba cuiva:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
Ah, inca ceva: lasam subiectul de 10 pagini sau trecem la 20?
Hai, n-om fi noi mai cu motz, deocamdata avem capitol nou si apoi... mai vedem noi
Flavia (sotie si mamica fericita)