Mamici casnice (54)
Raspunsuri - Pagina 14
mariussimiuc spune:
Ce s-a intamplat mey de s-a latit pagina in halul asta?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
light spune:
Am plecat afara. Da inainte sa va scriu un proverb:Toti oamenii sunt la fel de buni. (proverb canibal)
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
malla spune:
Nu stau mult, sunt intr-o pauza de-a sotului:) Miha, nu am vazut ca anuntase despre mesajul lui Veve...dar nu i problema...:)
Danielutza, acuma ma simt mult mai bine, multumesc lui Dumnezeu! Merci de intrebare!
Andora, ce de pupicuri ne-ai dat... multumim de ele, avem nevoie oricand :) Danielutza si ti la fel, multumim de pupicuri...
Lunna, ce draguta esti, sa nu crezi nici un moment ca nu mai ai tai sunt asa de agitati stai sa il vezi pe Andrei ca e hiperchinetic, si e in continua miscare de dimineata pana seara la 10 cand pica mort de oboseala... asa ca fruntea sus, se poate si mai rau! :) Dar scrie aici ori de cate ori nu mai poti ca sa te descarci si sa te simti ceva mai bine...
La celelalte fete le dau si eu un pupic si ne mai auzim :)
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
maria2mami spune:
Dana, Maria ar trebuii sa vina azi...da cred ca o iau maine seara...ca bunicu nici maine nu doreste sa stea cu ea...si ea ca toanta il iubeste de nu mai poate
Danelutza...dush-ul l-am facut acasa...aici ma verificam sa nu miros
Mai fetelor eu sunt nervozata rau de tot....nu se poate asa ceva..
Am cautat pe net, am cumparat anuntul telefonic...casa la curte cu chirie, 2 cam....e groaznic....cum naiba stabilesc propietarii atia chiriile???
Am sunat-o pe una, la piata galati, bdul decebal...si cica;
Daca vreti cu acte la financiar...450 euro daca vreti fara acte 400....chiria avans pe 6 luni....2 cam nemobilate....in schimb parchet, termopan, faianta, centrala...
Pai 400 de euro castig in 2 luni si pe deasupra nici macar acte la notar nu face....pentru avans de 2400 euro...aaaaa si nemobilata
In ce tara traimmmmmmm?
I-am zis ca revin cu un telefon
mmiha
light spune:
Nashpa Miha, ce sa zic! Ma abtin de la comentarii ca asa imi vine si mie sa injur referitor la tara in care traim...
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
malla spune:
Uitai,... Flavia, tu pe unde esti? Ca nu prea imi vine sa cred ca te lasa sa mai dormi Sara la ora asta? :)
Cum se mai simte e mai bine? mai are diaree? Of, ... imi pare rau asteptam vesti faine!
Adinella
Andrei si Adriana
mariussimiuc spune:
Andreea,poza asta e super!! Mey,da' ia spune aici esti tu? Mey,da vreau si eu par de asta!
Dana,m-ai dat gata...Cum adica pleci la plimbare cu respect? Cine-i Respect mey?
Banana,parol ca asa a zis... Pai pentru 1 iulie vorbisem...n-am zis?
Alina,nu te superi,ca te-am dat de gol,da?
Gata,ma duc la plimbare.Fara Respect.
georgi75 spune:
fetele la repezeala si va zic neatza ca fi-mea e constipata si se jeleste pe-aci de numa numa....
I-am pus supozitor si dupa ce face kk iesim afara ca e vreme supeeeer...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
mariussimiuc spune:
Adriana,a fost doar o constatare,nu te supara.
Pentru toate fetele:
www.just4fun.ro/?page=ppsplay&ppscatid=2&id=42" target="_blank">O zi minunata!
malla spune:
nu m-am suparat, miha ca nu am de
ce! Sotul meu si-a prelungit pauza, bucuria mea!
Adinella
Andrei si Adriana