Rahova sau apropiere..... (18)
Raspunsuri - Pagina 25
mama_lui_alin spune:
Cum supravietuiti pe caldura asta? Eu simt ca mor.
Fetele cu copiii mici aveti mare grija ca Alin al meu mi-a facut deja enterocolita, si nu de la mancare. Cred ca are legatura cu caldura asta. Acum ma chinui sa-l hidratez caci de mancare nici nu poate fi vorba. Din pacate noi am ajuns anul trecut la Victor Babes din cauza enterocolitei, direct la perfuzii, si mi-e tare frica sa nu ajungem din nou.
Cristina ai grija cu Ale la mare, ca eu anul trecut de la mare l-am adus bolnav. De fapt, anul trecut majoritatea copiilor care au fost la mare s-au imbolnavit. Mi-a spus doctora de la spital ca-i tineau cate doi in pat, asa erau de multi, si majoritatea fusesera la mare.
Vroiam si noi sa mergem in weekend pe litoral, dar se pare ca nu vom mai putea. Nu cred ca e cazul sa plec cu piticul in starea in care e, chiar daca isi revine pana atunci.
Gravidute, aveti grija la burtici.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos
andre_ea spune:
Florina, ma sperii! Pana la urma care e legatura intre mare si enterocolita? E un virus care circula sau are legatura cu mancarea de acolo?
Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
mama_lui_alin spune:
Andre_ea, nu cred ca are legatura cu mancarea. De exemplu, anul trecut am fost si cu nepotica mea care avea 1 an si 5 luni, si ea nu a avut nimic grav, a fost un pic deranjata la stomac. Posibil ca unii copii sa fie mai sensibili la apa ( Alin statea numai in apa si din cand in cand plonja pe burta si mai inghitea cate o gura), la soare , cine stie. La spital i-au facut analize si nu avea nici un microb in stomacel.Practic n-au stiut sa ma lamureasca din ce cauza a fost avalansa aceea de copii bolnavi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos
aissa spune:
Mda...de asta ma tem cel mai tare ca anul trecut stiu si eu ca foarte multi au fost bolnaviori. Ma rog la Dumnezeu sa avem un concediu cum trebuie si sa fie sanatoasa...dar nu pot amana la nesfarsit, are aproape 2 ani...trebuie sa o scot in lume. Cum ne-o fi norocul.
Cristina si ghighiloi
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
nu mai fiti speriate de enterocolita...important este sa nu le dati mancarica de pe la restaurante, mai bine faceti voi acasa, o congelati si apoi o decongelati acolo...sau luati borcanele de la hipp sau nestle si le mai puneti putintica sare(ca pentru varsta asta deja nu prea mai sunt asa gustoase), evitati caisele, piersicile, pepenele, ciresele, le puteti da mere si banane ca nu se intampla nimik cateva zile daca nu schimba meniul, iaurtele se gasesc peste tot....eu asa am facut anul trecut si ruxi si alex nu au avut nici o problema din punctul asta de vedere.
cristina daca sta cumintica sa o tunzi pe-aici pe-aproape nu te mai duce la ciufolici ca e destul de scumpicel da' ma rog...asa o data de fitze merge
azi noapte m-a zapacit ruxi s-a tot trezit si nu stiu de cesper ca la noapte sa doarma mai bine sa ma pot odihni si eu
va pup pe toate
monica
aissa spune:
Cica a plouat....am venit fugind din parc ca ne speriasem (eu, Vio, Andrea_p, de Andre_ea tocmai ne despartisem si ne intalnisem cu Cristina_T) si 2 picaturi...speram ca mi se va face si mie frig.
Acum am culcat-o...sa imi trag sufletul ca m-a zapacit fiind treaza de la 2.
Monica....eu speram sa ii dau si ceva de la restaurant... macar un piure, cartofi prajiti.... Nu stiu, testam... Noi am fost o singura data plecati cu ea si atunci mi-a facut cam nasol de la 1 borcan de mancare. Cu mancare congelata nu ma duc.... Fructe ii dau la borcanel sau cum zici si tu mere/banane. Masa de pranz e problema. Eh...ne descurcam ca nu suntem singurii.
Cristina si ghighiloi
monica-elizabet spune:
moama cristina ce semnatura ti-ai tras
aha...deci ati fost in gashca...super!!!
va pup, noapte buna
monica
aissa spune:
Neata!
Da Monica, eram ditai gasca...ce ne-a speriat ploaia...
Cum ati dormit? Noi la 12 eram fleasca amandoua asa ca am dat iar drumul la aer pana la 6 cand m-am trezit eu sa fac intuneric in camera.
Va pup, sa aveti o zi buna.
Cristina si ghighiloi
Dory232002 spune:
Neata fetele!
Si noi am murit de cald, cel putin eu care suport ft. greu caldura, Alexei cred ca ia fost ceva mai bine, am culcat-o doar intr-un body si a dormit dezvelita.
Pupici! Si sa aveti o zi mai racoroasa
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
aissa spune:
Dezvelita? Pana acum a stat invelita????
Ies afara...am o super dispozitie: pana acum am facut supa, deci sunt fiarta. Ma doare burta (motive fiziologice). Si am si nervi ca n-am stiut ca e sarbatoare, am toate rufele nespalate ca eu facusem planul azi sa spal maine sa calc....cu ce Dumnezeu plec la mare??????
Cristina si ghighiloi