Rahova sau apropiere..... (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Anculina mi-a placut muuult bucataria ta...dar nu ma gandeam decat la un lucru (rusine sa-mi fie) ca mi-ar fi lene sa frec inoxul ala mereu. E superrrr! Sa o stapanesti si folosesti sanatoasa.
Monica....noi suntem cum sa zic eu....cred ca mai bine in sensul ca nu imi tuseste in somn (ia sa vad, nu o apuca chiar acum cand o laud?) dar tot tuseste la trezire, dupa lapte cand i se inmoaie secretiile. A mai tusit si prin parc acum, nasul tot ii curge dar parca nu asa rau, nu asa productiv. Nu stiu....poate merg iar maine sa o asculte dr desi...i-am dat antibioticul trecand peste el...
Acum am venit din Carol, am ajuns cu ea fleasca, i-am dat jos tricoul si am schimbat-o cand am ajuns acolo, la fel la intoarcere...sper sa fie ok, dar pe langa caldura din masina era si in scaun pusa.... Voi cum va descurcati? Eu vreau sa ii scot "vesta" aia ca eu cred ca aia e pt bebelusi, mai sta si pe buretele ala sa moara de cald.
Mia...uitasem...am citit aseara subiectul cu raul de masina, si eu ma tem...dar era mai demult un subiect (parca ti-a dat cineva link) in care spuneau fetele parca cum ca ar fi buna tinctura de gentiana (daca am retinut corect) si metlocropramidul. E neplacut, mai ales ca inteleg ca ti-o pateste si pe drumuri scurte.... -am sa treaca repede si perioada caninilor...noi de astia am scapat.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Cristina, pai tocmai pt drumuri scurte ma enervez, ca nu am cum sa indop copilul cu medicamente inainte de fiecare drum in Herastrau sau Tineretului

Monicutza,Roli s-a descurcat ok, l-am gasit un pic mai razgaiat, ca doar de cu 2 bunici si cu bona...iti dai seama...

Anculina, mi-a placut bucataria.Si rochitza mi-a placut.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Mie Ale mi-a vomitat de 2 ori, o data pana in Romana, a doua oara pana la Polivalenta. A doua oara a coincis cu debutul herpanginei si voma e unul din simptome asa ca nu stiu daca era de la rau de masina sau nu. Prima data insa sigur i-a venit rau, era cald in masina, si soferul ne-a luat pe niste stradute intortocheate, viraje multe...
Din experienta mea, pe propria piele....e mai bine cand nu e cald (daca ai AC...foloseste-l) si din ce mai citeam acolo....pune-l (in caz ca ai centuri in 3 puncte pe centrul banchetei spate) in scaun in mijloc pentru a se uita in fata nu lateral. Si stilul de condus sa fie liniar, hmm daca dau eu sfaturi de condus e bine. Asta e ce am retinut eu....
A...mai spunea cineva de un tratament homeopat...dar eu nu cunosc nici un dr homeopat...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor !
Aissa, sa stii ca frecam mai tare cand aveam mobila normala...acum ori nu ma mai stresez asa tare de cand am aflat ca nu mai sunt casnica si astept concediul, ori chiar nu se mai face asa...
Miag, mersi, si mie mi-au placut pozele din Paris...dar am uitat sa-ti spun...
Pupilici.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Aaaa, pai io-s marcata de chiuveta de la bucatarie pe care am luat-o in vremuri de restriste, pe cea mai ieftina si care e groaznica sub orice critica, fiecare strop de apa se vede pe ea. Si ma uitam la tine ca si frigiderul e argintiu si ma gandeam cu groaza daca se vede apa pe el...dar cred ca materialele de calitate nu se pateaza ca porcaria mea de chiuveta.
Oricum....super bucataria si ideea de a combina rosul cu argintiu. Mi-a placut foarte mult.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

aissa , el nu prea sta in scaunel ca e rasfatat rau si vrea in fata , la mami sau tati in brate...
Folosim AC de cand era mic,mic bursucul, deci nu de la caldura.
O sa incercam sa il asezam mai des in sacunel.
Azi nu a mai vomat, desi a avut o tentativa. Acum s-a prins gandacul ca daca se preface ca vomita oprim masina si il soatem la aer si ne tot face episoade din astea DIN rasfat, de nu mai stiu nici eu cand ii este rau si cand se joaca.
Plecam acum cu el in gradina botanica, cu masina...sper sa nu se mai intample nimic.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi am fost pana in cora fiindca am mai avut cate ceva de cumparat si prichindeii mei au iesit afara cu mama, am sunat la ei dar vad ca nu raspunde nimeni...ca de obicei de la balamucul din parc nu aud telefonulasa ca stau cuminte in casa si-i astept sa vina
mai alex al meu era un vomitacios cand era mic(mai ales la drum lung facea urat de tot) cu ruxi vad ca nu am avut probleme pana acum niciodata....si ma rog la Dumnezeu sa o tina tot asa.
azi in somn a tusit si ea de cateva ori si a inceput sa se rupa...asa ca trec pe ambroxol
va pup, sa aveti o seara placuta

monica

Mergi la inceput

Monica Ambroxol e antibiotic? Ce sa zic....azi a fost o seara in care, dupa multa vreme a supt Ale lapticul fara sa faca pauze de respirat pe gura. Era desfundata...sper sa o ia si ea spre bine.
Cred ca e ceva generalizat, nu stiu viroza ce o fi.... Oricum sanatate si voua!
Mia...in fata???? Wow, sunteti foarte curajosi. Insa in fata nu ar trebui sa resimta raul de masina, dupa mintea mea, eu niciodata nu m-am simtit rau in fata.
Ale a facut azi primele 2 drumuri in scaun, nu prea ii convine dar trebuie sa se invete acolo. Spunea saracuta gata-gata....ca noi tt spuneam gata am ajuns.... Dar nu a plans. Bine...a stat Tony langa ea in spate, numai de la Mc Donalds pana acasa a venit si el in fata dar era prea obosita sa mai bazaie. O interesau mai mult cartofii de fapt.
Andre_ea...scuze ca nu ne-am intalnit pana la urma. Tony m-a dus pe un drum pe unde nu am fost in viata mea, dupa piata Ferentari am luat-o undeva la stanga si am ajuns...fata in fata cu McDonalds-ul de acolo de la orasel, abia am gasit un loc de parcare...si cand ai sunat tu cautam disperati o banca sau o terasa cu locuri goale ca sa ii dau iaurtelul. Am gasit foarte greu...nu ma mai duc in zona aia cu Oraselul, am dat si bani aiurea, ca am pus-o pe un elefantel si a plans, apoi se ducea la toti aia de vindeau diverse si se servea cu jucarii, i-am luat un fluture ca n-am scapat. Dar daca plecam spre voi pana ne intorceam la masina ne apuca noaptea si asa am ajuns acasa aproape la 9. Hmm, azi v-am tras teapa si tie si Andreei_p sper sa nu ma injurati rau. (cand am ajuns acasa mi-a parcat vecinul de ma ghidase la pranz, nu am mai avut rabdare sa ma lupt cu ea si cum el coborase ca ma vazuse nevasta-sa ca ma chinui...l-am pus la treaba).

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mia am uitat sa-ti spun ca mi-au placut mult pozele. Si protagonistii.
Despre raul de masina nu stiu ce sa iti zic. Sper sa fie mai bine. Tudor n-a vomitat niciodata in masina.

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput