Scoala

Scoala | Autor: Puf

Link direct la acest mesaj

Am un baietel care implineste 7 ani in august si bineinteles trebuie sa il dau la scoala. Problema este ca nu stiu la care scoala! Eu locuiesc in 13 Septembrie si cele mai apropiate scoli sunt noul liceu care s-a dat in folosinta anul trecut supradotat si modern care se numeste ,,Stefan...." , Liceul Ion Barbu de pe Drumul Sarii si Scoala 128 de la Puisor. Stie cineva care ar putea fi cea mai buna solutie? Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Si eu locuiesc tot acolo;stiu cate ceva din auzite de aceste scoli;mai exact,de scoala cea noua stiu ca arata foarte frumos si e bine dotata,ca multi "pilosi" si-au adus copiii aici; scoala de la "puisor" are o pozitie mai centrala insa sa vezi ce dosita este de fapt ;desi au profesori destul de buni,nivelul este destul de scazut;despre cea de pe Drumul Sarii am auzit c-ar fi un liceu cu "PRETENTII"
De la anul va trebui sa-l dau si eu pe baietelul meu la scoala si te voi intreba :)
Oricum mai sunt si alte scoli in zona (ex:la intersectia 13 Septembrie cu Trafic Greu,un liceu aproape de spitalul din Panduri,inca o scoala langa parcul din Sebastian......)
Bfta !

Mergi la inceput