Simptome de sarcina! - 19

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

clauclau: nu-ti verifici si TB?? Ai putea sti relativ mai bine pe cand ai ovulatia...sau eventual fa niste teste de ovulatie ncepand cu z 12. Eu cred ca la un ciclu de 26z, ovulezi prin z 14-15. Sa ma corecteze fetele daca gresesc...

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

fetele, la mine Z 37 s-a transformat in Z1, exact cind ma asteptam mai putin.
si ieri am avut un test aproape clar pozitiv.
cred ca ma duc la dr, cheaguri nu au aparut inca....daca apar, pt mine este clar ce a fost...avort menstrual.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

iuliabraila imi pare rau ca ti-a venit, mai ales ca aveai sperante de la testul ala. Stim cu toate ca asta e cel mai greu moment din luna. Sunt alaturi de tine
Fruntea sus urmeaza o noua luna, de data asta va fi cu rezultat ++

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Iulia, imi pare rau pentru Z1 a ta. La ce intarziere ai avut puteam baga mana in foc ca e sarcina. Si eu sunt trista, sunt Z2 dupa IA in care imi pusesem mari sperante. Dar mergem mai departe pentru ca asa ne-am propus.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

iulia,fugi fuguta la doctor
daca nu au aparut cheaguri,iar testul a fost +,ar putea fi vorba de un ciclu fals
te pup
bafta

arinaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

ARINA multumesc tare mult pentru sfaturi. Eu n-am mai intrat ieri pe forum pentru ca am zacut toata ziua. Se pare ca am racit si ieri am facut febra in mai multe randuri. Mi-a fost foarte rau!
Azi nu mai am febra, dar inca ma simt slabita dupa ziua de ieri.
Tu spui sa fac un test de sarcina, nu stiu ce sa zic, ieri a trebuit sa iau medicamente, acum mi-e si frica, daca e cumva bebe cred ca i-am facut rau...

O sa mai stau o zi, doua sa vad ce se mai intampla. Intr-adevar ciclul meu a fost scurt, 2 zile in loc de 4,5 si sanii mei inca sunt tari.

MORMELVIO, multumesc pentru raspuns, nu mi-am luat pana acum TB. A fost prima luna in care am incercat sa raman insarcinata si nu ma asteptam deloc sa nu se intample asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetkarina spune:

Clau daca nu e luna asta atunci o sa fie candva.O sa vina stai linistita.De PamElla ce mai auzim?Megbeng tu ce simptome ai avut cand ai ramas?!Ca tot caut si nu gasesc discutia...apropo cand v-ati simtit balonate va durea burta tare?Eu am acum niste dureri in partea de sus a stomacului si banuiesc ca iar imi da de furca streptococul.Inca nu am nici un simptom doar o scurgere alba.Da oricum mai am pana vineri cand ma lamuresc. pt toate viitoarele mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

SWEETKARINA eu cand am avut primul copil ( Razvanel care acum are 4 ani si jumatate)nu am avut nici-un fel de simptom, m-am simtit excelent. Doar ca nu prea imi mai placea cafeaua...

Pana la urma mi-am facut un test de sarcina. Negativ. Se pare ca nu a fost un ciclu fals din pacate.

Acum sunt Z5 si astept cu nerabdare sa treaca aceasta luna sa vad la sfarsit 2 linii pe test.

Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Fetelor,uitati un link interesant,sper sa va ajutehttp://parenting.ivillage.com/pregnancy/pfirsttri/0,,toniw_470p,00.html
(teste cu rezultat neclar)Mai gasiti si alte articole utile.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Dragutele mele, poftiti la un nou capitol de simptome si rezultate fericite:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79070

bubuleana

Mergi la inceput