Clubul Studentelor (8)
Raspunsuri - Pagina 28
BraveGirl spune:
Salutare studente. Eu sunt in criza de timp ...mai am 2 saptamani pana la licenta si lucrarea mea nu e gata, din 900 de grile am facut doar 150, iar de invatat pt proba practica(adica 6 materii) de abia m-am apucat....
==========
Corina
Albumul meu
lorena_andreianu spune:
Ma primiti si pe mine in club?
Eu am facut in Ro 2 ani de studii economice la Univ. C-tin Brancoveanu, Fac. Management si Marketing in Afaceri Economice. Din toamna voi relua cursurile la Universitate din Versailles tot din anul 2 (ca atat mi-au echivalat).
Venirea lui bebe m-a pus pe tusa catva timp. Sper sa fiu in forma in toamna.
Incepe si el gradi, deci o sa fim amandoi scolari
Ne primiti?!
We placut la toate!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
voicu_bebi spune:
Lorena...bine ai venit...te va trece andreea pe listutza...bin venit si la copil ...amandoi scolarei...sa iti traiasca....si spor la invatat...
cristina..hai ca mai e nitel si scapam noi de scoala si de examenele astea...offf..ca inca nu-mi trecu supararea cu examenul picat....
corina...bafta la lucrarea de diploma...si spor la invatat...
va pupa fata pe toate..constiincioaselor...eu tocmai imi scriam un proiect restant...offf si ..de nu mai pot...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
CristinaT spune:
BraveGirl, trage tare.... mai este atat de putin!
voicu_bebi, nu fi suparata... mobilizeaza-te pentru ce vrei sa faci mai departe.
lorena_andreianu, felicitari. Si eu la fel cand Oana mea a inceput gradinita, am inceput si eu scoala. Sapt asta ea a terminat gradinita si am avut surpriza sa aflu ca a castigat un concurs la care nici nu am stiut ca a participat.... uite asa a terminat fata mea gradi si eu nu stiu cand.... doamne ce ma enervez pe mine!!!!!!!!!!!!!!!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
ana_maria222 spune:
kalispera!!!! asa o sa va salut de acum incolo!!! eu ma pregatesc de plecare.....sunt cu prietenu(sa-i zicem asa) la mine...bem un mate (miam-miam) si imi aranjez fardurile. mi-am pus parul pe moatze si zici ca am capul in coltzuri....dar mai conteaza????
o sa imi lipsiti de mor...poate gasesc in internet cafe pe acolo macar sa va salut!!! va pup pe toate si poate mai intru maine inainte de plecare!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
lavinai spune:
salutare fetele!!! spuneti-mi si mie cum sa mai fac fata la examene ca parca nu mai reusesc sa tin minte nimik....!!! mai am doar 3 examene si simt ca innebunesc ca nu imi mai intra nimik in capu' asta !! si sunt si ultimul an , ma pregatesc de licentza (deci nu pot avea nici o restantza!!)
voi ce metode aveti de invatat??
e cineva pe aici de la CANTEMIR?????
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
alexxia spune:
Buna fetele,
Am intrat doar sa va .
Sunt plecata de dimineata si abia acum am ajuns acasa ( unde e bine ca am avut grija sa programez aerul conditionat ). Sunt in mare criza de timp pentru ca ieri mi s-a stricat aragazul ( asa ca fugi cumpara unul nou, cauta om sa ti-l instaleze, strange mizeria care s-a facut la instalat,etc ) asa ca ziua am pierdut-o. Azi am fost la cumparaturi si acum ma apuc de gatit si abia pe seara sper sa apuc sa citesc ce ati mai scris si apoi sa ma apuc de invatat .
Macar ma incurajez cu ideea ca mai am doar 2 examene si gata
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 21+ si Ruty 4,11 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865
carola spune:
quote:
Originally posted by lavinai
e cineva pe aici de la CANTEMIR?????
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
DA! succes la examene!
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
andreea_trend spune:
Salutare studente dragi...
Imi cer scuze ca v-am lasat asa cu "ochii in soare" ... dar dupa ce am dat restantza aia de vineri ... si la care nu prea am facut si nu stiu sigur daca il iau ... nu am mai fost buna de nimic si nici vorba de intrat pe Dc... desi stiam ca o sa intrebati de mine.
Dar m-am intors ... acum ma pana maine sa-mi dea si mie macar un 5 ... sincer nici nu vreau mai mult ... vreau doar sa scap sa-mi dau licentza acum .... uffff
Promit ca maine revin cu raspunsul...
P.S. ... Carola sper ca nu esti doar in trecere... te mai asteptam pe la noi ... si Lorena ... Bine ai venit!!! maine te trec pe listutza
iri_sori spune:
buna fetelor
nu mai am rabdare cu examenele astept sa termin
sunt f. stresata si mai am 4
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=