Clubul Studentelor (8)
Raspunsuri - Pagina 16
ana_maria222 spune:
andreea..am o intrebare...e interzis sa aberezi la sub tau sau..pot continua??
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
andreea_trend spune:
Nu e sub meu personal... eu l-am preluat ... ca era cam parasit!!!
Si da e permis orice... doar nu vrei sa vorbim numai de invatat si invatat si iar invatat
ana_maria222 spune:
drumurile noastre poate...se vor intalni vreodata/ drumurile si iubirea, drumurile...fericirea...
multe poze
HAI DINAMO!!!!
ana_maria222 spune:
pe 11 iulie pleci in grecia? eu de pe 18-27 iunie!!!
ai mai fost in Paralia Katerini? daca da..sunt concerte in aer liber cu muzica greceasca...sau concerte...stiu eu..
sau zi si mie ce se poate face seara..unde se poate merge!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
andreea_trend spune:
Am fost in grecia... dar in paralia am fost o data doar in trecere... si sincer nu prea mi-a placut locul... desi iubesc grecia... statiunea aia e singura care nu-mi place.
Sper sa nu te superi
ana_maria222 spune:
nu ma supar...ma duc cu serviciul oricum...si vroiam sa vad ce pot face in timpul liber..adik seara!!
stau 7 nopti acolo dar ziua: Evia, Halkidiki, Atena, Salonic, Meteore, Muntele Athos etc!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
andreea_trend spune:
Eu am fost in Halkidiki si la Meteora... super loc... sa te blindezi cu apa multa... la Athos nu ai cum sa mergi decat pe langa... in Salonic mergem acum pe 11 ... de fapt vroiam in Atena... dar in perioada aia e insuportabilde cald acolo... iar de Evia am auzit lucruri bune...
ana_maria222 spune:
da..sper sa fie ok..dar avem program cam de la 8 la 21 in fiecare zi..si cred ca voi veni franta..mai ales ca am 2 autocare dupa mine!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
andreea_trend spune:
Hai ca mai vorbim maine cat vrei despre Grecia... e tara mea preferata!!!
Em plecat la ca ma asteapta al meu... si se tot uita la mine ca nu mai ies odata de pe DC