Malba (sectorul 4 ) ,Hansel si Gretel (Ingrid )

Malba (sectorul 4 ) ,Hansel si Gretel (Ingrid ) | Autor: ligeea

Link direct la acest mesaj

Ce stiti despre ele , copiii s-au simtit bine acolo ?Am vazut ca au predare intensiv in germana , preturile sunt mari -deci ar trebui sa fie curatenie, sali de joaca separate de sali de dormit , etc.
va rog , daca stiti mai multe amanunte ....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Initial creeata de ligeea

Ce stiti despre ele , copiii s-au simtit bine acolo ?Am vazut ca au predare intensiv in germana , preturile sunt mari -deci ar trebui sa fie curatenie, sali de joaca separate de sali de dormit , etc.
va rog , daca stiti mai multe amanunte ....

Noi suntem la Hänsel si Gretel.

Este asa cum ai zis tu: zona buna si linistita, curat, dormitoare separate, curte mare, etc. Din punctul asta de vedere suntem multumiti.

Matei merge cu placere si se simte bine.

La un moment dat am avut ceva divergente cu o educatoare, intre timp aceasta a parasit gradinita.
Ah, si la fiecare solicitare/plangere a noastra s-a raspuns promt si s-a cautat o solutie convenabila pt fiecare parte.

Parca stiu ca nu sunt multe locuri libere pt anul viitor.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

La Melba e militarie, mie asa mi s-a parut cand am fost in vizita. Era foarte curat, dar cineva spunea (la alt topic) despre o fetita care merge acolo ca a facut o toxiinfectie alimentara de la mancarea de la gradi.
Ce nu mi-a placut a fost curtea: foarte mica si parca era ciment pe jos, dar directoarea ne-a asigurat ca se organizeaza zilnic plimbari in parcul Carol, care e la 100m distanta.
Nu au sali separate pentru dormit.
Pretul pentru program lung ar fi de 8 milioane (nu mi s-a parut mult, asa e peste tot)
Pe noi nu ne-a convins aceasta gradinita.

Mergi la inceput