Clubul nurorilor (59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

'Neatza si de la mine!
Fla, bine ai revenit! Ce zici de vremea asta naspa?
Noi am fost ieri sa mai impartim invitatii si ne-a prins ploaia prin vecini... Oricum e bine, se intrevede "luminitza de la capatul tunelului", ca am ajuns la 130 de persoane si inca socrii n-au ajuns chiar la toata lumea. Deci va fi bine. Ieri am fost si la restaurant, au avut o nunta de 125 de persoane si era ok, nu era inghesuiala, asa ca m-am mai linistit.
Fetelor, sunt prin preajma, sa nu ma dati disparuta ca am o groaza de lucru si nu pot sa stau peste program azi, ca iar ma duc la stoma.
O zi frumoasa!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

buna!
cum era nunta de ieri de la city? pe nasi ii stiam si am spus ca ajungem si noi sa-i vedem si sa stam putin cu ei...dar am dormit ca pruncii si....nu am mai ajuns.....; degeaba am ieist noi seara din casa...cred ca era pe final si nu avea rost s aincurcam lumea pe acolo...

cate persoane veti avea voi? daca deja ati dat 130 si ami aveti de dat? e cam micutz restaurantul ...;sau mai are ceva separe` in acre s amai puteti pune ceva mese? sau pe toti in caleasi loc, adica in restaurant?

pupici tuturor!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Roxi, pe mine personal nu m-a impresionat foarte tare aranjatul salii (bine, nici nu erau culorile mele favorite - lila si roz) insa m-a socat ca la intrare era o poza a mirilor in rama neagra (Doamne fereste, numai neagra si-au gasit, parca era poza de priveghi). In fine, nu mai zic nimic, gusturile nu se discuta, noi o sa aranjam totul mult mai simplu, pentru ca nu vrem sa investim milioane in decoratii. Noi am mers sa vedem cum sunt aranjate mesele in sala si daca nu e prea inghesuit si era ok.
De numarul de persoane am vrut sa zic ca noi avem lista initiala si pe masura ce se dau din invitatii si confirma sau infirma lumea, modificam numarul de persoane de la fiecare familie, in functie de cati au zis ca vin. Asa am ajuns la 130 deocamdata (lista e in excel si calculeaza automat suma), si inca nu s-au dat toate invitatiile, deci s-ar putea sa mai renunte. Separeu nu este, este doar partea unde e salonul japonez si unde a zis iubi ca ii aseaza pe colegii lui, insa eu sper sa mai renuntze din rubedenii si sa ii asezam in sala cu toata lumea ca nu-mi place idea de a face separatisme.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata, fetele!
Flavia, bine ai revenit, mi-a fost tare dor de tine! Ce mai face Sara, ea cum s-a distrat?

Ce o fi cu Sun, de nu a dat inca nici un semn? Sunuuule, hai la apel, ca mi-e dor de tine!
Andreea, tu pe unde umbli, esti bine, bb-lina e si ea bine? hai, da un semn de viata ca incep sa ma ingrijorez!

Cum o fi fost la nunta la Razuca? Abia astept sa se intoarca din luna de miere si sa ne povesteasca.

Marina fata si ai grija de tine. Bine ca nu mai iei pastilele alea, ca prea te-ai simtit rau de la ele. Lasa ca bb o sa vina, fii optimista!

pup toate fetele
sa aveti o saptamana minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetele tot asa slaba miscarea pe aici????
fla hai la povesti!! sa ne pove cum a fost la arad!!!
cherry, ma bucur ca ai dat un semn , ma gandeam ce e cu tine ca nu ai mai intrat de mult!!!
sunuleeeeeeeee te asteptam!! cu poze!
andreea, esti bine, totul e k? intra si tu macar un pic !!
marina, gandeste pozitiv, ca va veni si bbele!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

'Neatza si de la mine desi pentru mine Lunea este o zi groaznica as scoate-o din calendar.
Si ca sa va amuz cititi:

Statui la moda

sotia cu amantul in pat aude deodata ca vine barbatul ei.Speriata, neavand unde sa-l ascunda pe amant ,il da cu ulei de copii pe tot corpul, il pudreaza cu pudra de talc si-i spune sa stea nemiscat in sufragerie , pe post de statuie.Intra barbatul ei in casa si vede statuia.

-Ce-i cu statuia asta? -Pai sa vezi , e la moda acum sa ai statuie in casa, si familia Smith are statuie asa ca am luat si pentru noi una.

Tipul se multumeste cu explicatia isi vad de treaba amandoi, apoi merg la culcare.Noaptea i se face omului foame merge la bucatarie ,maninca ,apoi vine cu un sandwich in mana si i-l da statuii.

-Ia, omule ,si maninca ceva , ca eu am stat trei zile la familia Smith si nemernicii nu mi-au dat nici macar un pahar cu apa.

Asteptam vesti si noutati de la Sun, Him,Andreea si chiar Boieru-n-a mai aparut de mult cred ca si-a schimbat job-ul si are treaba multa.
toate noricile
o saptamana excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Marina sa-ti traiasca sotul, poti fi mandra de el. Bb vine, voi doar sa-l asteptati:)

Alynutza intradevar vremea asta ma scoate si pe mine din minti, mai ales ca nu prea pot sa ies cu Sara din casa:(
Zici ca stai bine cu pregatirile? Sa speram ca nu vor fi multi invitati, dar in caz ca nu aveti loc destul, va puteti desfasura si afara ca doar e cald si bine
Clujencelor, tu si Roxi cum facem sa ne intalnim? Numai sa se indrepte vremea...
Eu pot pana la mijlocul saptamanii viitoare.

Anca bafta cu amenajarea. Casa sau apartament?
Mersi de urari, o sa vin cu poze si cu "pozne":)

Lavi hai sa te consolez cu vremea:) Saptamana trecuta cat a fost al meu la Budapesta, noaptea au fost... ghici cate grade? -1. Ca si iarna, si suntem in luna iunie. brrrr

briza doar azi stai la birou? De maine ce faci? Si no sa mai intri pe net? Si noi cand am depus actele tot acolo pe loc am completat formularul, oricum nu e mare scofala:)
De razuca sti ceva?

cherry scumpa. Cum de ai de lucru asa de mult, ca parca pana acum te plictiseai:)
Sara e aproximativ bine, ii cam merge burta ca i-au iesit toate maselele deodata, incepand de saptamana trecuta si pana acum. Era totul prea frumos sa fie si cuminte si sanatoasa

Oare Florina (boeru) ce mai face? Si-a gasit de lucru? Stie cineva ceva de ea? I-am trimis PM, poate raspunde...

buni am fost in acelasi gand:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fla, nu am foarte mult de lucru, dar calculatorul meu este"la vedere", intelegi tu....
Biata Sara eu pe ea sa-i treaca burtica mai repede. Poate e mai bine ca au iesit odata toate maselele, sa nu se chinuie de mai multe ori. fetele frumoase

Lavi, ce ai facut cu maselutza, ai scos-o sau vin eu la tine si te duc la dr?

Bunicutza si o saptamana usoara

Aly, cand vedem si noi rochitza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fla, cu intalneala nu stiu ce sa zic, pe vremea asta... abia imi vine sa ies din casa sa merg la scarbici. Dar as putea (cred) miercurea asta. Ne mai intelegem.
Va , cam un ceas lipsesc ca intru iar in conferinta...

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by impreuna

briza doar azi stai la birou? De maine ce faci? Si no sa mai intri pe net? Si noi cand am depus actele tot acolo pe loc am completat formularul, oricum nu e mare scofala:)
De razuca sti ceva?

Pai eu sunt consultant ISO asa ca lucrez si la birou dar am si multe zile cu munca de teren, adica merg la clienti si discutam documentele pe care le-am facut, sau imi notez cum se desf activ pe acolo ca sa pot lucra la birou. Cu Razuca nu am vb, mi-a fost nu stiu cum sa o sun in luna de miere. Eu imi propusesem sa merg la biserica sa o vad mireasa, numai ca sambata dim am fost sa imi cump haine pt cununie si apoi a trebuit sa dau o fuga pana la tara. nu am reusit sa ajung la timp inapoi ca sa ma pot duce la biserica. Ea a zis ca i-ar place sa ma duc la rest sa o vad , dar asta implica imbracat, machiat ...alea alea (nu chiar de nunta, dar nici in blugi nu puteam sa merg) si nu mai m-am simtit in stare. am venit de pe drum si am dormit o ora - cred ca sunt ani de zile de cand nu am mai dormit ziua!!!!

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Lavi, ce ai facut cu maselutza, ai scos-o sau vin eu la tine si te duc la dr?

cherry

inca NU, cherry, dar o voi scoate intr-o zi!! pana atunci s-a mai dus inca una de minte, care tre si ea scoasa!! deci is 2!!

fetele sambata am chefuiala cu pitici!!! face Alexia 1 an!! pupa tushi la ea de scumpa ce e!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput