Clubul nurorilor (59)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

BINE AI REVENIT FLA!!!

fete eu mor de somn, aseara am fost la o nunta si a fost super (eu am fost ok pt ca am renuntat la tratamentul ala nenorocit), azi am fost la mir-ul verisoarei mele...si tot asa.

surpriza pt Raza erau telefoanele.......... dar eu nu am reusit sa vb cu ea, avea tel inchis. nu stiu celelalte fete daca au vb cu ea.

pup toate fetele, eu merg la somn

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gata, dormiti toate?:)
Eu ma uit la meci si m-a apucat un somn... cred ca m-am molipsit de la voi:)

Marina cum ai renuntat la tratament? E ok dc nu il mai iei?
Imi place de tine ca te distrezi, n-ai treaba:)

cinta uitai sa zic, am vazut doar ca lipsesti:) Bune metode de aplicat cu soacra, sa mai zici:) Cand terminati cu renovarea? De nascut... cand trebuie sa nasti? Sa iti tinem pumnii cand se apropie termenul:)

Lavi las ca scapi cu bine si de examene si de licenta, sa vezi atunci trai si viata:)
Eu dupa licenta am zis ca nu mai fac alta scoala in afara de cea de soferi..., acum parca ma mai gandesc:)

Nadia nu te-ai trezit? Nu ne saluti pe ziua de azi?:)

Fetelor se vede ca e wk, da eu tot va mai astept la povesti, ca la noi e vreme rea si am stat in casa:(

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Buna seara fetelor!

Bunicuta, Camelia72, Marinar, Flavia va multumesc ca ati
intrebat de mine.
Eu sint ok, dar am f multe de rezolvat si sper ca in 2 saptamani
sa termin tot si sa revin cu forte proaspete.
la toate nurorile,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza fetelor
Poftiti la o

Him ma bucur ca ai reusit sa scrii 2, 3 cuvinte sa stim ca esti ok. Sper sa se rezolve toate problemele si sa te intorci la noi ca te asteptam

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata si de la mine

va doresc o saptamana cat mai buna!!!.... si eu vreau sa fie mai buna decat cea care a trecut.

Fla am renuntat la tratament pt ca nu-l toleram nici cum. Azi il sun pe doctor si-l intreb daca imi poate da altceva. daca nu...incerc naturiste dar eu pastilele alea nu le mai iau. nu ma mai lasa nici sotul. Dragul de el....mi-a facut cea mai frumoasa declaraie de dragoste spunandu-mi ca el vrea sa ma vada vesela si sa fiu sanatoasa (v-am spus ca am avut niste stari groaznice), iar bebe... o sa apara in viata noastra indiferent de metoda. e un dulce!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza si de la mine!
Fla, bine ai revenit! Ce zici de vremea asta naspa?
Noi am fost ieri sa mai impartim invitatii si ne-a prins ploaia prin vecini... Oricum e bine, se intrevede "luminitza de la capatul tunelului", ca am ajuns la 130 de persoane si inca socrii n-au ajuns chiar la toata lumea. Deci va fi bine. Ieri am fost si la restaurant, au avut o nunta de 125 de persoane si era ok, nu era inghesuiala, asa ca m-am mai linistit.
Fetelor, sunt prin preajma, sa nu ma dati disparuta ca am o groaza de lucru si nu pot sa stau peste program azi, ca iar ma duc la stoma.
O zi frumoasa!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

buna dimineata,fetele! ce faceti? eu abia m-am trezit...mai bine zis m-a trezit iubi cand m-a sunat...noi suntem cu renovatul aparatamentului...deja am terminta cu faianta si gresia si au dat cu lavabil in bucatarie si mai au in baie de dat si urmeaza holul,sufrageria si dormitorul....maine ziceau ca termina...deci mai aveam doar sa facem curat acolo si urmeaza mobila......off abia astept...pana la sfarsitul lunii zic ca ne mutam in casuta...
corina,nu fi trista ca doar esti cu noi aici deci nu esti singura..ne ai pe noi.
flavia,si ai mei se duc nin grecia ...am auzit ca e frumos in perioada asta...deci iti urez de pe acuma distractie palcuta...si sa vii cu poze...
marina,o sa vezi ca va fi o saptamana super...pupici
or fi vorbit celelalte fete cu Razuca...?

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

neatza fetele!!!!
uffffff parca isi mai revine un pic vremea si al noi.....dar nu-mi fac mari sperantze...sa fie 15 grade ziua in luna iunie???

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

In sf azi am zi de stat la birou. Azi, ca de maine....
De dimineata ma chinui sa prind leg telefonica la casa de casatorii sect 6 si tot timpul suna ocupat si cand mi-a raspuns cineva a zis ca nu stie dar ca imi face legatura..si legatura s-a facut!!!! Doamne ce ma enerveaza, trebuie sa merg pana acolo sa intreb 2 lucruri banale: dc formularul ala trebuie dactilografiat (sau merge completat si de mana sau la calculator) si intre ce ore se oficiaza casatorii in cursul sapt (noi vrem vinerea). Va rog, stie cineva sa imi raspunda?! Ca nu am nici timp nici chef sa merg pana acolo doar sa intreb.

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

In sf azi am zi de stat la birou. Azi, ca de maine....
De dimineata ma chinui sa prind leg telefonica la casa de casatorii sect 6 si tot timpul suna ocupat si cand mi-a raspuns cineva a zis ca nu stie dar ca imi face legatura..si legatura s-a facut!!!! Doamne ce ma enerveaza, trebuie sa merg pana acolo sa intreb 2 lucruri banale: dc formularul ala trebuie dactilografiat (sau merge completat si de mana sau la calculator) si intre ce ore se oficiaza casatorii in cursul sapt (noi vrem vinerea). Va rog, stie cineva sa imi raspunda?! Ca nu am nici timp nici chef sa merg pana acolo doar sa intreb.

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

eu din cate imi aduc aminte formularul s-a completat pe loc, acolo, langa doamna de la primarie! poate la voi o fi altfel!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput