Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (26)
Raspunsuri - Pagina 4

impreuna spune:
impreuna spune:
 Nu plangeti, sunt si eu prin zona:)
Parca vad ca se termina stresiunea si plecati toate prin vacante, concedii 
Adinelule ce ma superi tu pe mine  Ti-am trimis un PM:)
 Ti-am trimis un PM:)
Flavia (sotie si mamica fericita) 

BraveGirl spune:
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Parca vad ca se termina stresiunea si plecati toate prin vacante, concedii
Flavia (sotie si mamica fericita)
VINOVATA!
 Si ce vacante ma asteapta....
 Si ce vacante ma asteapta....==========
Corina
Albumul meu

addinel spune:
addinel spune:
 ma adunai si eu pe la casa mea... sunt un pic nelinistita, fara a sti exact de ce... am o stare de agitatie nasoala. sper sa nu se mai intample nimic rau.
ma duc sa fac o baita fierbinte si sa-mi fac o masca, poate ma mai relaxez.
pupici pe botici

addinel spune:
addinel spune:
 test la optimiste
 la optimiste
"Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna"

Miha68 spune:
Miha68 spune:
 Dany, merci pt felicitari 
Am avut o zi cu peripetii ieri, de fapt a inceput de vineri cand mi-a cazut toba intermediara... parcat cu spatele  si lasat masina in zona nepermisa
 si lasat masina in zona nepermisa  . Sambata am mers la examene cu transportul in comun, aventura nu gluma, pt ca m-am urcat intr-un tramvai ce mergea pana-n Republica si care isi schimbase traseul, asa ca m-am dat jos si-am facut blatul pana la facultate pt ca nu mai aveam bilete si nici bani la mine
. Sambata am mers la examene cu transportul in comun, aventura nu gluma, pt ca m-am urcat intr-un tramvai ce mergea pana-n Republica si care isi schimbase traseul, asa ca m-am dat jos si-am facut blatul pana la facultate pt ca nu mai aveam bilete si nici bani la mine  . Ei si cel mai aiurea mi s-a parut faptul ca un drum pe care-l faceam in 20 de min cu masina
. Ei si cel mai aiurea mi s-a parut faptul ca un drum pe care-l faceam in 20 de min cu masina  , l-am facut intr-o ora si jumatate
, l-am facut intr-o ora si jumatate 
Eh, da' a meritat pana la urma!
Miha

andreea_trend spune:
andreea_trend spune:
 Acu am revenit si eu... nah ca ati plecat toate... pana si Dany. 
Georgi... tu pe unde umbli???? 
Adina... sper sa fie doar o stare si atat... acum am vazut mesajul tau 
Ce greu au trecut astea 2 saptamani de cand a plecat mami... dar de marti totul va fi ca inainte  ... abia astept sa-i dau
... abia astept sa-i dau  in fiecare zi
 in fiecare zi

malla spune:
malla spune:
 Ma doare capul de simt ca o sa capiez...Andrei a adormit, ce bine ca si simteam cum urlu de nervi... cred ca sunt un pic stresata...
Flavia ,nu as vrea sa te supar, crede-ma, nu pe tine!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana

georgi75 spune:
georgi75 spune:
 Gata am aparut la interval.
Alina nu mai stiu ce-am promis ieri.  Deja am muuuulte in cap...socoteli de bani si bla bla bla.
Deja am muuuulte in cap...socoteli de bani si bla bla bla.
Am reusit sa o adorm pe maimu fara TV pt ca azi am avut scandal pe tema asta. si maine la prima ora sa vina toata lumea cu flori sa o intampinam pe Sun
 si maine la prima ora sa vina toata lumea cu flori sa o intampinam pe Sun

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si  POZE