Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (26)
Raspunsuri - Pagina 19
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
BRAVO Copilu'! Ce fata desteapta are mama! Las' ca-l iei si p'ala. Te ajut si eu daca e despre UE! Ne vedem maine, da?
NORMALLLL... acum nu mai ratez pt nimeni si nimic in lumeee... de cand astept eu momentul asta... sper sa nu mai intervina nimic intre timp
quote:
...Ca am "experienta". Am mai "deranjat" eu o mireasa....LOL! Mi s-a reprosat ceva de genul....drumul spre iad, e pavat de bune intentii! Whatever...ma amuz in continuare desi a trecut o vreme!
georgi75 spune:
Nu plecai...aci sunt....Nu adormi maimutzis.
Addinelu cre ca se referea la faptul ca sa nu ne pacalesti..Io deja ti-am zis, daca ai okii verzi....esti febletea mea.Te iau de nevasta, gata.
Io stateam si ma gandeam... decat sa invat... mai bine nu fac io neste clatite cu dulceata de capsuni ..
Hai ca va dau si voua numai sa nu invatz....Ca nu am nici o motivatie...posturi nu sunt in oras, asa ca ma titularizez ori la tara ori la vreo 25 de km intr-un alt oras si bag naveta un an.Voi ce ziceti? Poate cu ocazia asta imi ia si mie soata o masina... si urc si io la volan ...
Visez si io...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
Miha68 spune:
Gata, imi beau cafeluta si m-apuc de invatat
Sun, multumesc mult si ce-ti doresti sa se implineasca. Sa te gandesti exact cum vrei s-arate fetita ta in amanunt si asa o sa fie! Ma crezi ca fetele mele sunt exact asa cum mi le-am conturat din timpul sarcinii si cum mi-am dorit? Asa... si despre numele celei mici... o cheama Thea pt ca mi-a placut mie, Raisa pt ca si-a dorit sora ei (inseamna trandafir in ebraica) si Miriam pt ca inseamna "copil dorit", asta pt ca vreau sa stie ca n-a venit pe lume ca o intamplare, eu mi-am dorit-o si Dzeu mi-a daruit-o!
Georgi, am remarcat ca esti glumeata, chiar m-am amuzat de multe chestii... si de ce-ti face cea mica . Eu abia astept sa creasca cea mica a mea sa inceapa sa-mi puna nesfarsitele intrebari cu "de ce"... am niste amintiri super cu cea mare de care ma mai amuz si acum cand imi aduc aminte! Evident ca acum discut cu ea despre foarte multe, e destul de matura pt varsta ei, da' parca toti sunt asa mai precoci, ma refer la generatia asta atomica! A avut o perioada cand asculta manele de ma capiase, dar cand am ramas insarcinata vrand nevrand a trebuit sa asculte ce ascult eu pt ca mi se facea greata de la manele ... asa ca in timp s-a indragostit si ea de Nocturnele lui Chopin si de majoritatea clasicilor romantici, iar cand aveam chef de altceva puneam muzica din anii 80'. Cand a auzit "Blue eyes" ai formatiei BZN parca zici c-a descoperit ceva nemaiintalnit, ca sa nu mai zic de Leonard Cohen de care-mi place de mor... deci ca sa vezi, ca pana la urma toate astea se pot corecta!
Hai ca am lenevit destul... la-nvatat cu mine!!
Va pupic si va doresc spor la ce-aveti de facut!
Miha
SunSmile spune:
Adina iti raspunsai la pm. Si nush de ce, dar cred ca stii despre ce e vorba. Si despre cine!
Miha...deja devii febletea mea! Pentru ca preferatul meu este Leonard Cohen..."Dance me to the end of love" este melodia mea si a lui iubi si a fost "valsul" de deschidere la nunta! Multumesc pentru urari! Deja stiu cum vreau sa arate aman2!
Geo esti cam smechera. Vezi ca ne faci pofta si te luam la fugarit p'aciulea! Hai pune mana si invata si nu te mai fofila...
Bai da' Teo, Iri, Corina, Dana cam rar pe la noi! Fetele ia reveniti-va!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
krelia spune:
JE am okii verzi..moooaaamaaaa..stii cum? belea!!! (si modesta pe deasupra!
...bine..uneori ii am si albastri..cica..zice lumea....
daaaa si mieeeee o "spalata"...sa-ti traiasca!!!
sar'naaaa
quote:
Originally posted by georgi75
Nu plecai...aci sunt....Nu adormi maimutzis.
Addinelu cre ca se referea la faptul ca sa nu ne pacalesti..Io deja ti-am zis, daca ai okii verzi....esti febletea mea.Te iau de nevasta, gata.
Io stateam si ma gandeam... decat sa invat... mai bine nu fac io neste clatite cu dulceata de capsuni ..
Hai ca va dau si voua numai sa nu invatz....Ca nu am nici o motivatie...posturi nu sunt in oras, asa ca ma titularizez ori la tara ori la vreo 25 de km intr-un alt oras si bag naveta un an.Voi ce ziceti? Poate cu ocazia asta imi ia si mie soata o masina... si urc si io la volan ...
Visez si io...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
georgi75 spune:
Si io il astept pe "de ce" Miha.Dar pana atunci... ma mai vopsesc de vreo 30 de ori sa-mi acopar firele albe....Tare faina faza cu manelele.Chiar iti era greata sau a fost doar un motiv pt cea mare?
Deci, maimutzis face nani.Si aci tre sa va zic ca de 3 zile TV-ul din dormitor "nu meche" si adoarme fara el.L-am scos din priza ca-l butona ea.....
Deci,(iar deci stiu ca nu-i frumos da nah!...)ce fac?Clatite?Sau invat?Clatite?Sau invat?
Cred ca pana la urma stau cu voi aci...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
DECLARATIE PUBLICA de iubire pt Adina:
Bhey io sper ca ai inteles gluma! Cum as putea eu sa ma gandesc vreo clipa sa te compar cu....vai Doamne Dumnezeule! Tu esti o fata speciala si frumoasa si desteapta si cu asta basta. Era o gluma, tocmai pt ca eram convinsa ca la momentul respectiv citeai "acolo". N-ai vazut-o pe fii-mea ce repede a inceput sa rada??? Stie ea ca am ramas cu sechele
DECI....te pup si te ubesc mult!(fan-clubitza mea)
krelia spune:
Eh....am vaga impresie ca Adina trebe instruita
Fratilor, a inceput o ploaie afara..si io tocmai ce trebuie sa plec...cah....cah...de-o mie de ori cah!! ..hai ca pan' la masina nu m-o face varza..astaaa...pardon..uda am vrut sa zic..ah....ba nuu...ciuciulete......trendulici...io am ras mai pe-nfundate..ca nah..si io, cu sekela, ca si Cumile [:D
Pusi la fete..mai pe'ncolo!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
SunSmile spune:
Tu k tu, da' io azi is cu ratbu'. Sau poate gasesc taxi, desi aici in centru numai d'aia fara firma. Asa ca pe mine o sa ma faca VARZA!
Bhey e nashpa...nici ororile comunismului n-au lasat asa sekele printre "pretioase"!
quote:
Originally posted by krelia
Eh....am vaga impresie ca Adina trebe instruita
Fratilor, a inceput o ploaie afara..si io tocmai ce trebuie sa plec...cah....cah...de-o mie de ori cah!! ..hai ca pan' la masina nu m-o face varza..astaaa...pardon..uda am vrut sa zic..ah....ba nuu...ciuciulete......trendulici...io am ras mai pe-nfundate..ca nah..si io, cu sekela, ca si Cumile [:D
Pusi la fete..mai pe'ncolo!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
addinel spune:
sunule, ma simt flatata... nu m-am suparat, numai ca de cate ori aud de persoana respectiva, mi se urca sangele la cap
a duc sa-mi fac ecografie. revin diseara cu poze.
pupici pe botici
"Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna"