Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (26)
Raspunsuri - Pagina 18
andreea_trend spune:
Si pe mine la fel ...
quote:
Originally posted by krelia
las' ca si pe mine ma duce cu zaharelu' de o saptamanaquote:
Originally posted by SunSmile
Pupica iti tinem noi de urat! Hai ca vine el si va duceti voi la primarie in blugi! Poate asa apuc sa te vaz si io...ca mi s-au lungit urechile de cand astept poze!
Te pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
addinel spune:
of, ce sarirati toate pe capul meu... statistica n-am luat-o, pupicu pleaca deci cununia se amana... si voi taca-taca pe capul meu! promit solemn: diseara trimit poze! numai sa ma invatati sa-mi fac album pe yahoo.
pupici pe botici
"Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna"
georgi75 spune:
Si mie de cand imi promiti.....
Sa vaz pozele si pe urma iti spun daca te iau sau nu...
Ca sa-ti faci album, te duci pe Yahoo.com la sectiunea photos.Dai click acolo si pe urma iti spune ce ai de facut.Ai grija sa bifezi "public" sa le putem vedea si noi.Daca nu reusesti, vb pe mess diseara si-ti spun pas cu pas.da?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
andreea_trend spune:
Si acum sa va zic....
Aseara pana la urma ne-am intalnit cu nasii... am fost in oras pana pe la vreo 12... cum am ajuns m-am pus pe invatat... nu am dormit deloc... am fost la examen... a fost bine... il iua sigur
Acum vine partea naspa... pe ala de sambata l-am picat ... mami nu ma bate ... asta e... mai doar o sansa... deci pana vinerea viitoare trebuie sa pap cartea de U.E. ... desi nu stiu ce as mai putea invata ca o stiu pe dinafara...
Mami (incep cu tine ) ... am citit povestea... mai vreau... deci s-a pus tara la cale? ... si eu te iubesc mullltttt
Kreliutz... si pe tine te iubesc
Pliciulinu.... deci vreau sa te vad... da?
Georgi... a fost foarte bun santalul
Addinel... pe tine te vad la meditatii la statistica... nu scapi... auziti la ea... sa renunte la fac... sa nu mai aud asa ceva... ai uitat ce-mi ziceai mie?
Dany... fata sa treaca peste momentele grele...
Scuze daca am sarit pe cineva... mai revin
mareeeee la toate optimistele mele dragi
Miha68 spune:
Buna la toate optimistele!
Sun, multumesc pt bun venit , optimista am fost si voi fi intotdeauna pt ca nu am cum sa ma dezmint,iar de zambit, pe langa tot ce-mi ofera viata acum am un motiv in plus...bb Thea
Georgi pt incurajari si pt ca esti atat de plina de viata!
Pupici optimisti la toate fetele si succes la examene, evident ca eu "compatimesc" cu voi
Azi nu prea am chef de invatat, da' trag de mine ca n-am incotro!
Cred ca-mi fac o cafea decaf si m-apuc de-nvatat asa incet incet, ca daca foame vine mancand, pofta de invatat o veni invatand?
O zi super va doresc!!!!
Miha
georgi75 spune:
Trenduliciu felicitari pentru cel luat si un pentru cel neluat.Lasa ca-l iei tu...
Miha incerc si io sa uit de probleme cu voi aci.Si cum sunt mai glumeata asa de fel da fi-mea nu-mi intelege inca glumele, rad si io cu voi aci.Hai, treci la invatat.
Io va trimit pe voi, da pe mine cine ma trimite???
Ma duc sa-o bag pe maimu la nani.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
addinel spune:
georgi, treci la invatat! uite ca te-am trimis eu...
pupici pe botici
"Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna"
georgi75 spune:
Asheaaaaaaaa...Credeam ca scoti si
Gataaaa...
Avem si POZE
SunSmile spune:
BRAVO Copilu'! Ce fata desteapta are mama! Las' ca-l iei si p'ala. Te ajut si eu daca e despre UE! Ne vedem maine, da?
Miha ma bucur si-ti doresc sa-ti traiasca fetele si sa fiti sanatoase (intre timp am citit, ca eram curioasa)! Si mai am un motiv sa te plac mult...numele BBlinei...asa vrem s-o cheme pe fetitza noastra..Thea!
Adina vezi sa nu ma enervezi cu pozele. Ca am "experienta". Am mai "deranjat" eu o mireasa....LOL! Mi s-a reprosat ceva de genul....drumul spre iad, e pavat de bune intentii! Whatever...ma amuz in continuare desi a trecut o vreme!
Pup la fete
addinel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Adina vezi sa nu ma enervezi cu pozele. Ca am "experienta". Am mai "deranjat" eu o mireasa....LOL! Mi s-a reprosat ceva de genul....drumul spre iad, e pavat de bune intentii! Whatever...ma amuz in continuare desi a trecut o vreme!
Pup la fete
cum adica sa te enervez cu pozele??? sa le aleg numai pe-alea in care zambesc?
pupici pe botici