Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (26)
Raspunsuri - Pagina 10
SunSmile spune:
Iubitele mele...pozele se uploadeaza acushica si vin si povestirile. Sa nu va suparati pe mine, dar alerg prin casa ca un titirez.
Teo, copilu' a inceput pe la mijlocul saptamanii trecute sa urce la etaj(cumnatii stau la parter)....probabil ii era dor sa urce la el acasa. Iar cand am ajuns ne-au spus ca deja statea in usha de vreo juma de ora. Nu pot sa descriu in cuvinte. Nu vreau sa par deplasata...dar e sufletelul nostru! Si acum sta numai dupa mine, ma pupa si se alinta, si-a mirosit fiecare colt din casa, si-a scos jucariile, s-a tavalit pe jos....e o fericire de nedescris pe el! Si pe noi, caci ne-am reintregit. Si cand va veni BB-le mult dorit, vom considera ca avem 2 copii! Si crede-ma....nici eu nu l-as fi lasat, dar asta a fost. Nu-l puteam lua cu noi...nici hotelul nu accepta si nici el nu ar fi stat locului o clipa. Dar acum e bine....suntem iar toti 3, in casa noastra draga!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
addinel spune:
sunule bine-ai revenit... scuze ca am ratat intampinarea, eram ocupata cu boi, vaci si falci de pamant
gata cu examenuul, l-am imbarligat pe mosulica mai naspa maine la statistica
pupici pe botici
"Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna"
andreea_trend spune:
Gata am venit acasa....
Mami... unde esti? ai plecat iar... deschide mes, tel... ceva numai vorbeste cu copilu' ca moare aici de dorul tau...
malla spune:
Sunule, ai vazut ce dor ne-a fost de tine, serios, vorbesc ti-am simtit lipsa...
dar de care poze vb. ca nu le vad deloc, sau iar sunt pe dinafara...
Georgy ia lamureste-ma ca sunt in ceata!:)
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
impreuna spune:
sunule bun venit
Cum ai petrecut de ziua ta? Ce inel ti-ai cumparat?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Gata. Nu sunt decat o mica parte, dar la cum se misca yahu....mai bine ajung pe jos la Honolulu. Sper sa va placa...pe alocuri am incercat sa pun si explicatii....dar m-am grabit sa vi le arat.
Creta
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
iri_sori spune:
OOOOOOOOOBINE AI REVENIT SUN
SALUTARE LA FETE
AM INTRAT IN FEBRA EXAMENELOR SI INTRU MAI RARUT
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
daniela_daneza spune:
Nasica ..superbe ..fara cuvinte ...vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
malla spune:
Sun,
Multumim de poze, faine, mi-au placut!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
alexa si mami spune:
ce frumoooooooooooos!
se vede ca a fost distractie, nu gluma. felicitari sunule!
noapte buna, copii!
alexa