Bebelusi de iulie-august 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 13
Dianami spune:
Buna dimineata!
Am slabit 6,5 kg!
Mai am 5 zile, cu tot cu asta.
Brianamica, vad ca ai ganduri mari ![]()
![]()
, vezi ca de la echipa de volei ajungi usor la una de fotbal ![]()
![]()
.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Vedeti ca de acum vom sta 20 de pagini la un capitol, sa vedem cum merge si modificarea asta
.
Asa ca nu mai deschidem capitol nou dupa pagina 10.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
anis spune:
MARE ADUNARE MARE, de care nu aveti scapare
, cu mamici ,si bebici si cine mai vrea si cu tatici. 
PREZENTA OBLIGATORIE !
DUMINICA 11 IUNIE, ORA 16.oo , in parcul Herastrau , la Expo Flora, la Fantani!! 
LISTA E DESCHISA!! Haideti fetelor sa facem un efort si sa ne vedem, ca facem 2 ani aproape de cand sporavoim pe net.Nu se accepta scuze ,gata!
AniS
si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by anisMARE ADUNARE MARE, de care nu aveti scapare
PREZENTA OBLIGATORIE !DUMINICA 11 IUNIE, ORA 16.oo , in parcul Herastrau , la Expo Flora, la Fantani!!
LISTA E DESCHISA!! Haideti fetelor sa facem un efort si sa ne vedem, ca facem 2 ani aproape de cand sporavoim pe net.Nu se accepta scuze ,gata!![]()
AniSsi
Ingrid
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ce-as veni si eu ... dar ...
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Albinutzza spune:
si euuuuuu vreau si euuuuu
Io nu pottttt

Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Dede, nu zice, ca vineri cand eram in camera de garda, am bocit de mama focului. Si era un nene langa mine, care astepta sa-l ia in sala de operatii, avea piciorul imobilizat, intre niste sarme
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
brianamica spune:
quote:
Originally posted by anisMARE ADUNARE MARE, de care nu aveti scapare
PREZENTA OBLIGATORIE !DUMINICA 11 IUNIE, ORA 16.oo , in parcul Herastrau , la Expo Flora, la Fantani!!
LISTA E DESCHISA!! Haideti fetelor sa facem un efort si sa ne vedem, ca facem 2 ani aproape de cand sporavoim pe net.Nu se accepta scuze ,gata!![]()
AniSsi
Ingrid
Eu vin !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
hristina spune:
Fetelor, puneti la cale intalnirea, ca iar zburam pe pagina 2!
Va pupam pe toate!
Provincia asteapta alta intalnire!
Cred ca atunci cand vor sti puii sa plece singuri de-acasa!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
sorel spune:
Anis, cu cat citesc mai mult despre tine cu atat mi-i se face mai dor de bb2. E acelasi dor neinteles ca si la bb1 ...... dor de copilul nenascut inca ..... nu prea pot explica in cuvinte ce simt. Abia astept si eu o noua sarcina ... cu toate ca sincera sa fiu, perioada de sarcina nu mi-a placut prea mult. Dar mi-a placut si imi place enorm rezultatul. Oare esti prima din tre noi care e insarcinata iar? Parca mai era cineva cand aveau bebeii nostri vreo 5 luni, dar nu-mi aduc sigur aminte.
Felicitari Diana pentru ambitia de a slabii. Bravo tie si .... tine-o tot asa. Te urmaresc si la dieta hipocalorica (4) si sunt mandra de tine ca poti mobiliza atatea mamici. Dieta e cam dura pt. mine care vreau sa dau jos 3-4 kg, dar voi incerca un Scarsdale sau un regim 3-3-3 incepand de luni (sambata merg la o nunta). Scardale da oare rezultate daca il tin doar jumatate (7 zile) ... pe 22 plec la mare si nu mai pot continua? Sau disociatul 3-3-3 merge si 1-1-1 repetat de 3 ori?
brianamica spune:
Mey, slaaba miscare pe aici.
Eu sunt la ziua 2 Scarsdale si deocamdata imi e bine. Mi-am luat struguri si caise si chiar ma simt satula.
Nicoll, tu cum esti ? Ca ieri amenintasem DC-ul ca ne vaitam ca babele ... de foame !
Diana, BRAVA, sper sa te prind din din urma la Kg date jos ca sincer daca as da 6.5 Kg m-as mai linisti o perioada
. Doar ca la mine merge f greu ca sunt cam la ultima transa de kile !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos