Mamici de mai-iunie 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 21
magghyc spune:
buna,,mamici si bebici,
io sunt intre colici si chinuitul sa facem kk..grea treaba, domnule, pe cuvant!
vroiam sa va multumesc tuturor celor care ne-au citit si ne-au placut

O sa intram mai des, dar tre sa imi perfectionez tehnica de tastat cu cupilu in brate...
pupam toata gasca,
Magda si Nichita
Steluta spune:
quote:
Originally posted by zax
Steluta - credeam ca numai noi am ramas fara carucior si scoica luate. Care sunt cele trei finaliste? Poate imi dai si mie niste idei. Eu m-am oprit la scoica de la Cam dar nu reusesc sa gasesc un carucior. As fi vrut totusi un carut cu scoica de la aceeasi firma. Am mai gasit un carut dragut de la babyconfort - ESPRIT, dar nu ne-am hotarat.
Noi ne-am indreptat spre niste modele ceva mai scumpe (asta asa, sa nu te sperii cand le vei vedea pretul
1) NEONATO - CARUCIOR MULTISPORT
2) PEG-PEREGO - CARUCIOR PACK P3 PORTE-ENFANT
3) PEG-PEREGO - CARUCIOR VENEZIA cu PEG PEREGO - FOTOLIU AUTO PRIMO VIAGGIO
4) NEONATO - CARUCIOR DAKAR cu NEONATO - FOTOLIU AUTO BOOGIE
Acestea le-am vazut la magazinul Happy Baby. As vrea sa mai ajungem si pe esplanada de la Cora, sa ne mai invartim si pe-acolo.
Iti tin pumnii sa gasesti ceva pe placul tau.

Steluta
37s+.
zax spune:
Steluta m-am uitat pe site dupa carucioare. Intr-adevar sunt un pic cam scumpute pentru gustul meu. Asta e. Mai cautam.
zax
38+
Horia Alexandru
POZE
Voinicel
iulyp spune:
Bey da nu stie nimeni sa deschida capitol nou? Eu recunosc ca nu ma pricep, nici macar sa modific in listuta dar sa mai deschid si alt capitol
Cristina ce facem? incepem sau nu galeria? Daca te opreste maine in spital sa nasti? Ceeeeeeeee vrei sa nasti fara galerie?![]()
Aura(38) mamica Nicoletei
POZE
amiss_zip spune:
WOW Cristina multa sanatate si sa fie intr-un ceas bun!! Eu si bebelina va tinem pumniii
si daca e sa nasti atunci
hai si multa bafta!! Sa fiti sanatoase amandoua!
Sa ma anunti si pe mine ce veti face!
...
Andreea cu Petra
36+6 
zax spune:
quote:
Originally posted by iulyp
Bey da nu stie nimeni sa deschida capitol nou? Eu recunosc ca nu ma pricep, nici macar sa modific in listuta dar sa mai deschid si alt capitol
Cristina ce facem? incepem sau nu galeria? Daca te opreste maine in spital sa nasti? Ceeeeeeeee vrei sa nasti fara galerie?Aura(38) mamica Nicoletei
POZE
Stai linistita. E totul sub control. Se incearca varianta cu 20 de pagini pe capitol.
zax
38+
Horia Alexandru
POZE Voinicel
26octombrie spune:
Cristina stam la panda cu galeria!
nu mai schimbam decat la 20 de pagini, asa am citit! mi se pare ca steluta spunea
Luana si
Hora
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
carminabulina spune:
MAi Cristina, poate mai intri pana maine sa citesti si mesajul meu. Stii ca am aceiasi problema ca si tine la sold, ba chiar eu am fost si operata si iti pot spune ca medicul meu nu a fost impresionat de asta ba chiar mi-a spus zambind ca nascand natural s-ar putea sa rezolv problema
. Cert este ca nu-ti afecteaza cu nimik soldul nasterea naturala, nu are nici o legatura. Dar iti recomand calduros o epidurala, asta ca sa nu simti durerile facerii.... Deci stai linistita ca nu se intampla nimik cu soldul in timpul nasterii, daca era sa se intample ceva rau se intampla in timpul sarcinii si nu acum.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png