Fibrom uterin (14 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

ma tarai si eu p'aci ca sunt zob de munca de cateva zile si mai am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Poate e semn bun ca fibroamele nu mai creeaza probleme

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

dragele mele

se pare ca a venit vara intr-adevar
tota lumea se plimba, se pregateste de concediu,nu mai are timp nimeni sa se gandeasca la fibroame si alte dihanii...
ce bine ar fi sa fie asa...
cred ca nimeni nu mai are noutati, si "asteapta in umbra" pe altcineva sa vina cu ele.
ei, eu nu am noutati spectaculoase, doar ca menstra a fost sau este tare ciudata luna asta.
a debutat calm, cu ceva dureri care au cedat la nurofen. a 2-a zi, de pe la 6 dimineata ma lovit o hemoragie...nu puteam sta mai mult de 1 , 1.3 cu un tampon(normal).
a tinut-o asa cam pana pe la ora 11,cand a scazut cantitativ aproape brusc, s-a injumatatit,ca pana seara abia sa mai picure. nu am eliminat inca dihanii, doar ceva cheaguri maricele.noaptea n-a mai curs deloc. a 3-a zi a curs normal, adica putintel,a 4-a zi n-a mai curs de loc, nici macar o picatura, insa m-a injunghiat dihania, de am zis ca mor.parca o tragea cineva de acolo. azi, a 5-a zi, de dimineata a inceput din nou sa ma picure, si sa ma injunghie dihania,durere pulsatila dar nu permanenta.
cam asta e istoria...o fi de bine o fi de rau...

voi ce mai faceti???

arinna, iubito, ce faci noaptea la ore asa tarzii??? incerci sa te obisnuiesti de pe acum cu fusul orar din Canada???
ai mai fost la ace, vreo ecografie ,asa ca amintire inainte de plecare?

dj mama mai lasale in colo de hartii !!! ai vreo veste???

fetelor inspiratia nu tine cu mine,ma si grabesc al naibii, asa ca am sa ma opresc a mai spune prostioare...nu de alta dar cu noile reguli de pe forum mi-e si frica sa mai scriu, nu cumva sa ma taie de pe lista...ca fara voi nu stiu ce m-as face.daca nu m-ati fi ajutat, eram sisi de mult. fara gluma...

pot sa mai pun macar o maimutzica, fara sa se supere pe mine moderatorii???please,please,please

pup tati fetili si nu uitati sa mai treceti pe aici, ca sa mai stim una de alta.

Mergi la inceput

noela, pai vestea v-am dat-o la 3 zile dupa inseminare ca s-a vazut la eco ca n-a fost corp galben ci chist; acum se va elimina sper la M.; pacat ca n-am DELOC TIMP de ceaiuri; mi-am pus doar alaltaieri dim. si m-am oprit la timp ca au inceput telefoanele, asta implicand sa intru pe calc. si in dosare si discutii cu cei din echipa; na!
pot sa le las ?
banii de fiv (dak m-o incuraja dr. Marinescu) cine sa-i faca?

Mergi la inceput

asa este, dj mama, printre altele trebuie sa mai facem si bani, ca nu pica din cer, ce bine ar fi...

eu voi ateriza miercuri prin Bucuresti(again)...mai cer o parere si pe urma ma hotarasc incotro o iau : operatie sau dipherelin si pe urma operatie...

iarta-ma, desi am citit tot despre tine, nu am retinut chestia cu chistul...imi pare tare rau...dar daca Marinescu te va sfatui sa incerci, fa tot posibilul!!!
ceaiuri nici eu nu am mai facut...am observat ca daca nu le faci asa cum zice moshulica nu prea au efect.am mai facut pe la inceputul lunii vreo saptamana cate o sedinta maxim 2 pe zi si nik rezultat, aveam endometrul de 1.8 la Galati si de 1.5 la Bucuresti

te pupic si spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Noela, da cam asta fac de 8 luni ma tot obisnuiesc cu fusul orar adica vorbim noaptea ( ca la el e ziua) zilnic pana dimineata.
Sigur ca merg la ace zilnic, iar o eco mai fac si la inceputul lunii pana sa plec, sa vad dupa inca o luna ce rezultate am...Am facut si niste analize de sange la Romar dar una din ele dureaza mult si din cauza ei mi le dau pe toate inainte de plecare , aiurea rau, ce prostie dar asta e...
Oricum nodulii de la tiroida abia sunt sesizabili, la sani au iesit niste chistulete si treburi care nu creeaza probleme am inteles, ganglionii subaxilari - adenopatie- nu mai sunt inflamati deloc, ma tot gandesc adca si o infectie pe care o aveam nu a trecut tot ajutata de ace ca regleaza si glandele si imunitatea - asa cum ma-nteapa me mine.

Ce reguli noi sunt pe forum ???

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

NOELA
MULT CURAJ PT MIERCURI.AI SA VEZI CA TOTUL VA FI BINE.
DJ MAMA, ai dreptate.ne trebuiesc banii pt fiv si alte cele.dar daca nu nen gandim noi la sanatatea noastra, ce pretentii sa mai avem de la altii?Stresul cu bb, stres la servic, stres peste tot.Cum sa ne mai miram ca organismul incepe sa mai dea rateuri?
fac eu pe lupul moralist, desi nu ar trebui.
Eu ma vindec bine.Am niste macarimi,mama- mama.Abia astept ziua de mers la control sa vad cand ma apuc de prestat si altele.
Intre timp va fac galerie si va rog ceva:lasati-ma doar pe mine aici , ca oricum trebuie sa mai astept alte 4 saptamani.
Voi fiugiti repede la gravidute.Promiteti?
va pup.Diana

Mergi la inceput

pup fetele rpd
lasa Diana, ca ai sa vezi cum ramai tu ca proaspata mamicutza fosta fibromatoasa; cat trebuie sa astepti pt refacere?
ti-a dat AC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Buna dimineata!
Dj mama, momentan nu i-au n imic.Abia pe 26 iulie stabilesc cu dr ce si cum.oricum pana atunci stau cu dintii la gard, asa ca .....
Mult succesc si curaj.
Diana

Mergi la inceput

fetiliii!!!

maine-i miercuri si iar vin la voi!!! adek la bucuresti. inca un drum doua si incep sa ma invat, poate chiar o sa-mi si placa, mai stii...

diana,
scumpa mea draga, saru'mana pentru incurajari, dar am incetat de ceva vreme sa mai visez cai verzi pe pereti.
ma duc pregatita pentru ce-i mai rau si sa de-a bunul Dumnezeu sa nu fie asa.
da' pe tine ce ce mananca, operatia sau...

rusinica!!!!

arinna
tine-o tot asa, si sper ca o sa apuci sa ne spui si noua rezultatul inainte de a pleca...ca banuiesc ca atunci cand vei ajunge in Canada prima ta grija, nu va fi forumul DC. m-ai speriat fetita cu multimea aia de noduli, ii ai de mult? eu am mai citit din urma, dar parca nu te-am "vazut" si cu dihanii din astea. bine ca "mor" naibii!!!
nu stii regulile? n-ai ratat nimic!
noi(mai ales noi doua) suntem cumintele aici pe topic, nu prea o dam in "generale"...

valeu nu dati cu rosii!!! si asa ma simt cu musca pe caciula

pupa mama tati fetili, nu zic care, dar n-am uitat pe nici una!!!

Mergi la inceput