Fibrom uterin (14 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

dj mama
hai ca a inceput sa-mi placa cum fugim una dupa alta pe aici
am citit,si-ti multumesc din suflet!!!

si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Noela,

...pai e mare uterul daca fibroamele sunt in peretele lui sau pe afara, , il deformeaza...eu asa le am in perete, si unul subseros, adica spre exteriorul lui oarecum...in cavitate nu am...poate nici tu nu le ai in cavitate pe cele mari- ele invadeaza uterul in fel si chip nu numai pe dinauntru...astea in perete pot fi si inauntru si in afara daca-s mari...inseamna ca am un bolovan de chestiuni si din cand in cand mai cade cate una ramolita

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Fetelor, va spun din propria-mi experienta ca medicii confunda corpul galben cu chistul.De aceea se recomanda ecografia in primele zile de dupa menstra.

Noela, iti impartasesc starea de nesiguranta....
Noapte buna,
Mioritza

Mergi la inceput

mama lor de medici!!!

au trei variante:

sa taca,

sa puna mana pe carte,

sau sa se lase de meserie!!!

miorita,

m-ai iertat, deci?

pup fata

arinna

si maine e o zi...

Mergi la inceput

arinna,
scapai mesajul prea repede...de fapt vroiam doar sa-ti trimit ,o imbratisare s-un pupic, ca pic de somnic!

si maine e o zi...

Mergi la inceput

ati vazut????????? de azi sunt si eu membru..."junior", dar tot e mai bine decat "nou venit", ma facea sa ma simt in plus uneori titulatura de "nou venit".acum sunt din "gasca", hi,hi,hi

si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Confunda si chistul cu fibromul si aderenta cu fibromul etc...

Noela , si de la mine, bine ai intrat in
Somn usor.................

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

mai fetelor, aseara cred ca eram adormita de am visat ca sunt membru junior...dar e bine si incepator, ca suna promitator

de fapt am intrat sa va anunt ca diana este bine, a fost operata ieri. se simte mai bine azi, era vesela si optimista, multumita de personalul spitalui . e posibil, daca totul merge bine sa o externeze sambata.

deci tot raul spre bine!!!!!!!!

o asteptam sa ne povesteasca cu lux de amanunte cum a decurs operatia!!!

si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

NOELA, stai linistita ca nu am fost suparata pe tine...departe de mine gandul asta.....si sa iti mai spun ceva...chiar daca ma supara cineva , sunt asa de prostuta de imi trece foarte repede.
Sa revenim la oile noastre...ma bucur pt Diana..am trecut printr-o operatie si stiu cum este...sunt convinsa ca nu a simtit nimic, ca tot ii era ei frica...
Am o trimitere de la Medicover la eco transvaginala sa vad cum mai evolueaza fibroamele dupa 2 menstre de la montarea Mirenei.Deci astept sa vina si sa se termine a II a menstra si hop la eco.Ceva , ceva, tot ar trebui sa se vada...
Pupici la toate,
Mioritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Noela

Chestia cu chistul si corpul galben e asa cum zice Miorita, medicii confunda totul cu orice...
in cazul meu, medicii (si nu doar unul, 6 eco am facutpe vremea aia in decurs de 6 luni) au confundat sistematic fibromul cand avea 2 cm cu un chist, si diagnosticandu-l gresit l-au agravat (mi-au recomndata contraceptive, interzise in cazul fibroamelor)
In cazul lui KIM, a facut 2 eco pe parcursul sarcinii si inainte, i-au spus sistematic ca are fibrom de 7 cm...au lasat-o sa nasca natural si s-a dovedit ca fibromul era chist endometriozic si s-a spart in timpul travaliului, punand-o in pericol
ce sa mai zic....bine spus i-as pune pe toti intr-o camera si sa se puna naiba de acord.
Sunt niste reguli clare de departajare a unui chist de folicul si asta de fibrom, dar multi fac eco in graba, la plesneala si arunca diagnostice asa...sa ne arunce pe noi in depresie.
Eu din fericire am pastrat o eco cu poza atasata in care una imi spunea pe la 18 de ani ca am tumoare ovariana plina cu lichid, perfect sferica, in interiorul ovarului...va dati seama ce lacrimi de crocodil am varsat pana am ajuns la un medic bun, Herghelegiu care mi-a spus ca poza...era vezica, de aia avea lichid in interior si era perfect sferica...
Am restrans mult lista celor la care merita sa faci eco in Bucuresti are deja de 2-3 nume, ma intreb ce jale o fi in provincie...

Mergi la inceput