Care este idolul tau?(12)
Raspunsuri - Pagina 5
Dandush spune:
Apropo de barbati....nu i-am mai "vazut " pe Xeno si pe Guestus in ultima vreme.... oare or fi gelosi pe Darael ca primeste prea multi pupici ???
Arinna cum stai la capitolul "pregatiri"?
D.K.
arinna spune:
Dandu sunta tare prinsa, in loc sa ma relaxe si sa mai intalnesc cu prietenii eu ma agit cu acte,reparatii, socoteli...
Bagajele deja le-am facut dar e rau ca nu incape tot ce vreau sa iau si va trebui sa mai fac schimbari,sa mai renunt la cate ceva...daca nu aveam asa multe pe cap ce bine ar fi fost...
De Xeno si Guestus nu prea stiu decat vag pentru ca n-am intrat de mult la alte subiecte, am doar 2-3 pe care le frecventez...
Darael oricum nu se lasa induplecat, chiar daca e rasfatzatul zilei...
........................
Knowledge is power!
brendamitran spune:
O fi fost si el plecat in week-end.....
Arinna,voi pe unde locuiti? Ca am gasit ceva dragutz pe la mine prin zona
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
april spune:
Buna fetelor!
Cum a fost we??? Distractie?? Ca eu am avut musafiri....
Sunt franta.....
Un inceput de we placut.
Arinna, gata bagajul?
arinna spune:
Brendutza , ma tot chinuiam sa inteleg ce ai vrut sa spui, acum mi-am dat seama,sa zicem ca am acces la metroul Unirea 2 - care merge la Universitate ( mai multe detalii pe messuletz)
April, multumim la fel, eu am avut o duminica bad duminica am plans cateva ore - noroc ca a trecut ziua repede ca ma trezisem la 3 si ma culcasem la 7 din cauza de stat live cu sotul ...Bufnitza...
........................
Knowledge is power!
daniela_b spune:
Fetelor, va pup pe obrajori, pe baieti ii salut...
Si din cauza ( sau datorita:)) faptului ca sint in deplasare, devin mult mai nostalgica si "lacrimoasa", desi nu mi-e in fire...iata ca n-am cum sa zic altfel decit ca mi-e dor de nu mai pot de voi si de subiectul asta in care intr-adevar ca te poti gasi on topic mai mereu, atmosfera e relaxata si prietenoasa iar eu ador asta!!!
Imi cer scuze ca nu pot propune si-un idol...mi-e imp[osibil sa fiu asa inspirata atit timp cit aici ploua aiurea si sint nori cit sa dam la toata Europa si Asia si America...ca sa nu mai zic ca fiind singurul loc in care poti fi online (din toata statiunea!!!) trebuie sa-ti iei bon, sa suni inainte si sa accepti ca e zgomot manelar din toate boxele...
Dar sper ca ati inteles ce am vrut sa spun, nu mai am timp sa corectez: unu' Nelutzu tzipa ca are programare la 18.45..
Asa ca sorry...ne vede data aviatoare, cind voi fi fiind mai linistita si la adapostul meu personal!!!
Pupixuri pentru toata lumea!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
arinna spune:
Danielaaaaaaaaaa ce bine ca ai aparut si tu, lasa nu mai fi lacrimoasa ca mai e putin si vii acasa ( fac si rime) eu ce sa mai zic cand oi pleca si va scriu in contra fusului
Lasa ca acum noi suntem idolii siun baiat( absent)
Sa felicitam toti participantii tenace la acest subirct care suntem noi : Bravo noua!
Trimite-i 3 priviri furioase lui Nelutzu'din partea mea.
Te asteptam cu mult drag in relaaaaaxxx.........
chestii zazen....
Ti pup !
........................
Knowledge is power!
brendamitran spune:
Uliuuuuuuuuu,Nelutzuleeeeee! Ai un glonte de la mine,mama!
Daniela,ignora-l draga,e cea mai buna arma,bine ca am aflat ca esti bine,si noua ne e dor,dar pina la urma te intorci.....
Spre deosebire de Arinna,pe care o s-o mai vedem doar in pozne.....
BRENDA
brendamitran spune:
Bai!
Se scrie glonte sau glontz?
BRENDA
arinna spune:
Eu stiu de glontz - scris si citit- da nu-i exclus sa fie bien si glonte ca la noi pana si limba e alambicata nu mai are prea multe reguli sigure
Daca pluralul e gloantze(glontz) si nu glonturi(glonte) probabil ca singularl e glontz, cine stie mai bine sa ne completeze
Mai am putin si nu mai stiu ce-i aia glontz...
A, da, in pozne, da ce pozne, poate de acolo merge mai bine yahoo ca aci stau 5 minute pana intru in adresa dar sa mai si atasez ceva...
........................
Knowledge is power!