Care este idolul tau?(12)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Mie-mi place toamna, e anotimpul meu preferat...e frumos, mai si ploua, e alt "aer", desi soarele tot arde...

Ieri a fost o furtuna aici cumplita..am stat fara curent de la 8 seara la 12...a rupt copaci, un vaporas cu oameni n-a mai putut sa vina la mal, apele erau fuioare, ca la tornada...abia am ajuns acasa de la magazin...ne-am dus pe un cer putun inchis,am cautat ce trebuia sa cumparam- asta dureaza minim o ora ca-s asa de mari ca umbli km pana gasesti ceva- si deodata s-au oprit luminile la magazin, au intrat pe rezerve...am iesit in ploaie si ape ca la sfarsitul lumii...abia am intrat in masina, era deja spre sfarsit furtuna....era si o ambulanta...nu mai vedeai nimic pe geamul masinii,, parca arunca cineva galeti cu apa de la inaltime, asa forta avea si in cantitate mare...erau copaci rupti,frunze peste tot. si asta intr-o ora, cat am stat in magazin...daca nu se oprea curentul mai stateam , trecea si nici nu ne dedeam seama prea bine...asa am stat fara lumina pana lz 12 noaptea, cu lumanarile de pe la 9...Nu-i rau, daca scapi intreg e spectaculos- dupa ce ajungi acasaiarna cica e teribil...mormane de zapada de cativa m pentru ca le imping zilnic cu utilejele, ninge intr-una ( mai ales in ian febr ) si vin furtuni de zapada de nu vezi absolut nimic, masinile se opresc toate si raman ingropate...cam asta m,a asteapta la iarna, noroc ca nu prea avem drumuri de facut decat in zona...dar daca lucrezi mai departe e de rau...toata lumea se sperie de iarna...nu mai zic de frig ( pana la -40 de grade)ca asta nu prea mai conteaza fata de furtuni si cerul negru vanat luni de zile...
Si ce ziceai Brendutzi de o amarata de toamna colorata de-a noastra ?
Si aici sunt tomne extraordinare, totul e rosu, e superb...dar abia din octombrie...precis o sa fac poze suprbe si va trimit
Am facut si aseara de la geam dupa furtuna, era inca apus de soare dar abia strabatea prin norii care zburau cu viteza mare...am iesit putin ca ma ardea inca pielea de caldurile de zilele trecute...si azi e cald dar parca nu cvhiar asa...o sa ma fac scriitorstau in casa dar de caldura nu pot face mare lucru...abia astept sa gasuim aer conditionat dar cred ca abia la anul, din nefericire, acum in sezon n-avem sanse sa gasim ce vrem...

O sa pun un idol : Toamna dar nu acum..

Oameni buni dar de ce nu mai intrati dragilor la subiectul cu idoli ?Ce daca nu avem un idol astazi, puteti sa-l gasiti voi...

Acum vreau sa pun un idol : NATURA

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Brendutza, referitor la poza pusa, nu prea ma impac cu vara...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

In cinstea Naturii :

http://www.peisaje.ro/ImagesList.aspx?Category=337

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Uita-te si la "natura" si "peisaje", sunt superbe....

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Si pentru ca era vorba de furtuni

http://www.peisaje.ro/ImagesList.aspx?Category=320

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Hi hi hi..... iti dai seama ca unii au tanjit o viata sa ajunga in America / ma rog, Canada ca sa scape de lumanarile de pe vremea lui Ceausescu ?

Ce ciudat e si destinul – se pare ca oamenii iau lumanarile cu ei.......

Vrea cineva idoli ?
Pai nu se spune acolo undeva “sa nu faci idol si sa te inchini lui” (citat din memorie)......... ? Pacatoase mici – e post, macar acum lasati idolii la casele lor ......

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Post???? Ce post? magic FM ???
Da, am luat lumanarile cu mine, de-alea parfumate,asa ca e o mica diferenta...si in plus, a fost foarte romantic , facem cehstii de-astea si cand nu e vijelie asa ca nu mai gasi strugurii acri, draga, asa e situatiunea cu tornadele

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Darael,pe mine tu m-ai chemat la idoli,asa ca abtine-te.....

Arinnuta,zilele astea vorbim pe mess......pina atunci pup aici....

Dar de april? ce zici? Tot primavara e mai frumoasa?

Si,da,merge toamna,cind esti indragostit.....

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Asa e Brenda, primavara e preferata mea...ma dezmorteste...eu fiind o friguroasa....
Fetelor, baietilor (doar unul da pe-aici ) va pupicesc.....plec intr-o mini vacanta....ACASA....in Maramu'..... acolo unde imi incarc eu bateriile pentru tot restul anului.
Promit sa va aduc multe poze frumoase
Arinna, nu ti-e dor de canicula din capitala?

www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">puiut de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

april,pai vacanta placuta,tare mi-ar place si mie in maramu',visez demult sa ajung pe acolo,nush cind se va intimpla asta,dar sigur se va intimpla
arinnutza,natura sa ramana la rang de idol si saptamana viitoare,e ceva prea maretz ca sa-l tinem la panou doar o zi.....ce zici?
eu votez.....
darael,neshte versuri,ceva,maica?

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput