Care este idolul tau?(12)
Raspunsuri - Pagina 19
arinna spune:
Stai ca n-am vazut-o inca...o fi tot invers ???
Eu sigur sunt invers ca pic de oboeseala am avut migrene urate ( vechi prietene de la 14 ani) si dupa nu mai sunt buna de nimic...
E o caldura...si eu nu suport aer conditionat sau ventilator, nici geam deschis noaptea
Imi mai trebuie ceva zile sa-mi revin...
Brendutza, ia auzi ce activa esti ...Ai vazut matzii Craciunitei in poze???Lesiiiini !
Somn usor, fetelor !
........................
Knowledge is power!
brendamitran spune:
I-am vazut si m-am topit dupa ei.
Ma tot intrebam cum a facut sa prinda cadrele alea,cum i-o fi facut sa stea?
Sint superbi,ce mai!
Ai grija cu luna....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
april spune:
La multi ani fericiti arinna!!!!
Sa fii fericita si iubita si multi bb
Cum e in bratele zburatorului?
Ce cadouri ai primit????
Asteptam pooooooozeeeeeee!!!!!!
pupici
craciunitza spune:
La multi ani, arinna!
Da, da, pooozeeee, poooozeeeeeee...
Brenda, mitele au stat cuminti la poze pentru ca abia li s-au clarificat ochii si daca le fluturi degetele, incremenesc cu privirea la tine, de curioase ce sunt :)))
april, dus-intos, pe un drum asa frumos. Da' ce frig am tras!
Nu certati copiii cand viseaza!
Mitele iubitele
arinna spune:
Multumesc mult pentru urari, iubitelor !
Pai eu abia sunt la cafelutza de dimineata, azi am scapat fara migrena ( anul trecut am avut si de ziua mea),poze inca n-am dar vin ele...cadourile la fel...Desi de cand am venit tot cadouri si cumparaturi vin...
Altfel ziua o serbam in doi , prietenii de aici sunt departe- la Toronto, noi suntem numai printre canadieni, abia pe la sfarsitul saptamanii mergem sa ne vedem , pana acum n-am fost in stare, inca nu mi-am revenit...
April, pai sa stii ca e mai bine ca niciodata in bratele Zburatorului, daca nu aveam migrenele astea sa-mi strice cate o zi intrega stateam numai acolo ...Oricum suntem impreuna non stop, ca are concediu si saptamana asta, ca sa stea cu mine...
Cum am poze ca lumea cum va trimit ...Sincera sa fiu am cam stat mai mult prin casa,am iesit putin seara, sunt niste peisaje superbe, si la cumparaturi desigur- o sa fac o adevarata pasiune pentru asta ...
........................
Knowledge is power!
brendamitran spune:
Moamaaaaaaa.......mergetzi pe burta? pai de ce nu zicetzi fratilor ca sarbatorim? Ca io n-am stiuuuuut!
La multi ani!
Fata frumoasa,sa fii sanatoasa,fericita si sa te bucuri de tot ce e mai bun in viatza,alaturi de Zburator,evident...
Altfel......astept sa devorez si eu niste poze....
BRENDA
arinna spune:
Multumesc Brendutza !
Vin ele si pozele, numai sa am unde sa le fac ca stam aproape numai prin casa sau pe la cumparaturi...
........................
Knowledge is power!
brendamitran spune:
Pai cum nu? Poze multe!
Stati in casa,stati in casa,poate vine si un bebe mic....vreo arinnutza,sau vreun zburatzel....
Ce zici? a?
BRENDA
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Pai cum nu? Poze multe!
Stati in casa,stati in casa,poate vine si un bebe mic....vreo arinnutza,sau vreun zburatzel....
Ce zici? a?
Poze vrei ?
Pai daca stau si fac poze, cand o sa mai faca si copii ? La asta te-ai gandit ?
Slaba activitate in zona, pe la idolii aistia , asa ca o sa ma roiesc acum . .... copii, e timpul sa plec sa fac – tai tai
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic