Care este idolul tau?(12)
Raspunsuri - Pagina 16
craciunitza spune:
Daniela, nu cumva esti alergica la praf?
arinna, de unde cumpar chestiunea aceea impotriva mirosului? Ca la pet shop au ridicat din umeri.
Fetele, call me.
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Paul si Virginia
arinna spune:
Craciunita,la tine in cartier :)
langa banca Tiriac...( sus)Eu numai de acolo ma aprovizionez
....e si o chestie pt par, un spray pt canapele miroase f frumos si se ia parul usor cu aspiratorul dupa ce dai cu el . e si pt carpete separat da eu nu am asa ceva ca felix face ceva pe ele .Si iti recomand o super jucatie- azi aveau, dar nu gasesti mereu : un soricel atarnat de un elastic prins de un betisor de plastic, ca o undita, si piuie cad il atingi...merita !!!!Se joaca si batranii si tineretul :) si nu te ajung cu gherutzele ...tot de acolo !!!
Mai e un spray in sticlutza care cica se da pe canapele sau locuri sa nu se suie matzele(cainii ) da are efect putin timp dupa care nu se mai tine cont prea tare.
........................
Knowledge is power!
craciunitza spune:
Jacqueline draga, eu tot de acolo ma aprovizionez si mi-au zis ca n-au auzit de asa ceva. Tura asta am scapat de miros, dupa 3 zile de smotru la greu, sper sa nu se repete. Nici nu pot fi suparata, ca-n casa mea plina de lemn mitele fac pe cei 2mp de gresie, si asta numai cand sunt suparate, sunt norocoasa :)
arinna spune:
Mai intai va rog sa admirati ora la care ma culc Nu ma pot stapani sa nu ma intind cu el la vorba...
canta o pasare la 5,oo mai ce ma mai incurca...de unde o sti sa cante intotdeauna la 5 ???
Craciunitza,
Pai ce e acolo - babilonie, mereu se schimba tipele, azi erau doua pustoaice noi,- tu uita-te in rafturile din spatele lor,spre stanga, e o sticla de plastic verde,maricica,acolo e si sprayul pt canapele, poate ele nu stiu sau nu mai aveau, aduc de proba sau cat se vind dar daca soliciti cu siguranta ti se aduce- stai sa vina "tura" cunoscuta...
Nu uita de soricel, eu am luat unul alb sa duc cuiva in Canada, care are matz,azi mai erau si gri, acasa am negru.. :)Nu au mereu, mie mi-au zis ca aduc daca vreau asa ca le poti spune...
Sa vedem cam ca ce o sa arata astazi, fugarita de probleme iar si culcata dupa 5 am...zic bine ?
Buna dimineata, fetelor !
........................
Knowledge is power!
brendamitran spune:
Buna dimineatza!
Pai,somn usor,Arinna! Sau Oana! Sau Jaqueline!
O zi buna tuturor!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
april spune:
Mai sa fie, una se culca la 5, alta se trezeste la 5...cum reusiti fetelor?
...pe arinna o mai inteleg...zburatorul e baiul , insa pe brenda.....totusi cum te poti trezi zi de zi la ora aia criminala????
craciunitza spune:
Jacqueline, zici de spray-ul ala in sticla de plastic? Ala e pentru spalat carpete, nu pereti. Sau o fi altul. Soricel are si Otilia, il cearta, il fugareste, imi ajunge s-o aud pe ea vorbind, nu mai vreau sa chitaie si soricelul :)))
Brenda, ce zici draga acolo, cum adica o zi buna? Am primit mesajele de fum, s-a rezolvat, ne vedem?
april, eu ma culc la 12 si ma trezesc la 9, se pune? :)))
arinna spune:
N-am vazut sprayul, ce zic eu e intr-o sticla verde. destul de mare, cu capac galben, da au diverse chestii numai sa urmaresti cand mai mergi...
........................
Knowledge is power!
brendamitran spune:
April,pai daca nu m-as trezi la ora aia criminala,as cam muri de foame,desi nici asa nu-s prea departe....
Craciunitza,ma tot obsedeaza o intrebare: de ce te gindeai la mine cind ai facut chiftelute de vitel? Vroiai sa-mi trimiti?
Arinna,imi pare tare rau ca treci prin momente grele cu mama,trebuie sa fiti tari amandoua,si pe dansa trebuie s-o faci sa inteleaga asta.
Va pup pe toate!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
arinna spune:
Si mie imi pare tare rau ca nu ne-am mai putut reintalni...dar macar ne gasim zilnic aci
Azi a fost ultima zi de ace, am fost si la spital la fratele mamei, am ajuns acasa abia acum si ma apuc de treburi...
Va pup, Brendutza multumesc pentru incurajari !
( ce mi-e ciuda, cand arat si eu mai bine nu ma vedeti )
........................
Knowledge is power!