Care este idolul tau?(12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Brenda, tu cand mai dormi???
tare matinala esti....la 5 postezi pe forum deja....iar seara la 11 de asemenea....
..ma uimesti...

serbari gradi

www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">puiut de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ce faci, Jacqueline, cand pleci, saptamana viitoare?
Brenda, aseara am facut chiftelute de vitel si m-am gandit la tine.
april, ce e cu inundatiile la voi?

Sa va povestesc faza-fazelor: vineri seara am avut botezul. Si, ca o inconstienta ce sunt, nu numai ca am adus o gramasa de lume straina in casa dar... am scos puii din cutia unde i-a facut mama lor si ne-am jucat cu ei, saraca mita a-nceput sa se agite da' n-am luat-o in serios decat dimineata pe la 4... cand m-am trezit de tare ce putea in casa, stropise motanul peste tot, nu i-a placut atata lume straina si si-a aparat puii. Sa va spun dupa cate spalari a disparut mirosul de pipi de motan?

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Paul si Virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

pai in intervalul dintre aceste 2 ore,dorm......da' ce dorm.....

La 5 ma trezesc din considerente care nu tin de vointza mea,si nu cred ca si-ar dori cineva sa-mi fie prin preajma cind se intimpla asta,dar.....asta-i viata!

Si uite asa......pot sa spun ca nu-mi omor orele pretioase ale vietii dormind,nu?

Moamaaaaaa.....ce filosoafa sint......hihihihi......

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by brendamitran
Moamaaaaaa.....ce filosoafa sint......hihihihi......

Da, sa te scuipam repede sa nu te deochem.... ptiu, ptiu.... na ca te-am ratat cu 5 centimetri asa ca poti sa te gandesti la mine daca te simti deocheata

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Acolo si atunci, unde umbli draga ?

Craciunitza, exista o chestie, Pet odor eliminator, se ameste ca cu apa si scoate orice miros de animal

Sunt franta, am pecat la 7 dimineata la Brasov si imprejurimi da cu Zburatorul tot ma intalnesc

Am o febra musculara de nu ma vad sim-au piscat vreo 9 purici pe drepta si sunt plina de puncte rosii umflate ( sau alt animal)

AMR mai putin de o saptamana...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Jacqueline credea ca e nevasta de presedinte american, din cauza oboselii ( sau a zilei USA ????mai stii)dupa care ii pica fisa cum si de unde ...
Ne vedeeeeem joooi...ne vedeeeem joooo....pardon vineeeeeeeeri!

Aprillia, existenta nonexistenta, la idoli oricum ne-ntalnim pana una alta...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Arinna,pai sa-ti spun eu,
AMR 6 zile....fix!
Ma lamureste si pe mine cineva ce-i cu Craciunitza?

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Fetelor, am chiulit e adevarat si-mi pare rau. Dar a dat nenorocul peste mine. M-am trezit intr-o dimineata cu o falca umflata ( imi pusesem o plomba si cred ca nu murise nervul de tot), cu doua cosuri gigantice pe obrazul sting, cu niste vase vinete pleznite sub ochi-de dimensiunea unui bob de mazare, cu o eruptie mare pe decolteu si cu gitul intepenit pe pozitia "capul la stinga, soldat!". Toate, intr-o singura dimineata. Curat paranormal!
Mi-am luat picioarele pe spinare si am plecat pe la cabinetele medicilor caci mie mi-a fost clar ca ori 1. e o chestie ce tine de sistemul imunitar ( o fi lasat garda jos, saracul!) ori 2.m-a deochiat vreo careva.
Dar cum nu-s chiar asa de frumoasa, varianta 2 a cazut.
Acum nu stiu ce sa mai fac, arat ca Shrek si umblu pe la analize etc.
Dar, sa uitam de asta...

Am intrat sa vad ce faceti, vad ca v-ati distrat si ma bucur.
Arinna, mult a fost, putin mai este...atit de putin incit nu stiu cind a trecut timpul...Zburatorul o sa recupereze timpul pe care nu l-ati petrecut impreuna, SIGUR!
Brenda, imi place ca esti o luptatoare si te invidiez ca te trezesti asa de dimineata si ai forta sa duci atita, pina seara...Eu ma trezesc pe la 7.00 si pe la 17.00, sint deja obosita. Da si mie din focul ala al tau de la zodie, macar o scinteie...
April, chiar, ce e cu apele pe acolo? Si cind ne mai dai un idol, macar unul mic??
Craciunitza, eu nu am mai vazut asa pisici frumoase decit in filme, zau.
Acum imi pare rau ca nu am luat si eu mai multe pisici deodata, a mea e prea mofturoasa si speriata de bombe si nu mai accepta o alta, am incercat si acum doua saptamini sa aduc un motanel dar ea ne-a facut un milion de figuri pina l-am scos din casa...Mi-ar fi placut si mie sa organizez niste petreceri de botez...mama-mama!
Intrebarea ta de la "In 1 sau 2..." e pentru o prietena, nu?? Hai spune ca da. Pliz.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Fetelor, prin judetul nostru au fost pb cu apele, in unele zone. Au avut loc alunecari de teren, au ingropat casele. Si erau in zone mai inalte, ziceai ca n-o sa-i ajunga apa in veci. Dar cu fortele naturii nu te poti pune.
In oras nu au fost pb.

despre idoli...ce sa spun.....www.wherewelive.org/images/tina_turner_full.jpg" target="_blank">sper sa va placa

serbari gradi

www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">puiut de om

Mergi la inceput

Wooooooooow!
Super gagica! Nemaipomenita!
Daniela,deci ti-ai revenit....aaa.....pardon,ai revenit!

BRENDA

Mergi la inceput