Amenajare camera gemeni
Buna, dragelor!
M-am alaturat si eu voua, asa cum scriam la Mamici de gemeni, sunt insarcinata in 27 saptamani si am in burtica doi bebei, o fetita si un [b]baietel [/b si as vrea sa stiu cum ati amenajat voi camera pentru copilutii vostri....
Am inteles ca este bine si corect sa doarma fiecare in patutul lui dar mai departe? ...ce ati mai cumparat pentru camera lor?
Multumesc mult...pupici la toata lumea
Raspunsuri
Laura25 spune:
quote:
Initial creeata de Rhiannon
Buna, dragelor!
M-am alaturat si eu voua, asa cum scriam la Mamici de gemeni, sunt insarcinata in 27 saptamani si am in burtica doi bebei, o fetita si un [b]baietel [/b si as vrea sa stiu cum ati amenajat voi camera pentru copilutii vostri....
Am inteles ca este bine si corect sa doarma fiecare in patutul lui dar mai departe? ...ce ati mai cumparat pentru camera lor?
Multumesc mult...pupici la toata lumea
Buna!
Scriu pe fuga, ca se apropie baitza. Deci, eu am 2 camere. Dormitorul l-am trasnformat in camera lor. Am lasat patul mare ( eu dorm cu ei in camera), dulapul noastru de haine (nu am avut unde sa-l pun in alta parte) si am mai bagat 2 paututi de lemn cu ambele garduturi detasabile (ca sa le transform mai tarziu in pat de copilas, fara gardutz), o noptiera mica intre patul mare si unul din patuturi pe care sta veioza, biberonul si ce mai e nevoie noaptea, un fotoliu in care mai sta cate un vizitator si un dulap mai mic pt hainele lor (cu 2 serare si 2 rafturi cu usi) pe care am pus un TV, ca sa nu ma uit pe pereti seara inainte de a adormi.
La mine camera e destul de mica, atat a incaput ... nici nu cred ca as mai fi avut nevoie de ceva. Cel putin pana acum nu am simtit nevoia.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Rhiannon spune:
Multumesc Laura pentru raspuns! Asa ma gandeam si eu sa amenajez camera. Si noi avem tot 2 camere, iar dormitorul il voi amenaja pentru ei. Am vazut si pozele cu bebeii tai, sunt superbi, sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si tu fericita pe langa ei!
Pupici
Viitoare mamica de gemeni, fetita si baietel!
Laura25 spune:
Multumesc!
Si tie sarcina usoara, sa stea gagalicile cat mai mult in burtica si sa fie sanatosi. O sa vezi ca te descurci! Si eu nu aveam habar cum o sa fac, dar insinctul matern, inventivitatea si chestiile de bun simt te fac sa fii o mama minunata!
Pupici!
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
lz_cecilia spune:
Noi i-am pus pe amandoi in acelasi pat(facut la comanda) 1m/1,40m si e super...cand se vad isi zambesc si daca il iau pe unul afara celalalt se trezeste(cred ca simte ca e singur)...
Sarcina usoara si doi copilasi frumosi si sanatosi!
Field_mouse spune:
Ai mei pana la 3 luni au dormit in acelasi pat, desi aveam 2. Am mai avut o canapea pt mine si o masa de infasat (acum nu o mai am). Pt hainutele lor am 2 polite in dulapul meu si in debara (haine de sezon). Cand o sa aiba 4-5 ani, o sa reamenajez camera.
Lorelai spune:
rhiannon, ai sa vezi ca nu intotdeauna planurile de acasa se potrivesc cu cele din tirg, cum spune o vorba batrineasca. eu am pregatit o singura camera pt fete. cind erau mici in camera erau patutele lor, dulapul lor care e in perete, o masuta cu diverse si lampa de noapte, un pat mic in care a dormit bunica pina au facut fetele 5 luni si un fotoliu care se leagana si pe care l-am folosit la alaptat. acum a disparut fotoliul si pe masuta nu mai e nimic pt ca fetele apuca si trag de tot ce misca. patul inca il mai folosim la schimbat sau la urcat/coborit din el.
in plus, de ceva timp Maya s-a mutat cu noi in camera cu patut cu tot. ea nu prea are somn noaptea si se tot trezeste, mormaie, geme si vrea cu noi. cred ca e de la maselele care au inceput sa iasa. Livia doarme bustean de seara pina dimineata si o trezea mereu Maya in mijlocul noptii. asa ca am hotarit sa le separam, Livia a ramas in camera lor si lucram acum la amenajarea a inca o camera pt Maya. pt asta trebuie sa se mute tati cu biroul in basement si basementul nu e gata etc. poveste lunga.
eu inca mai sper sa imparta o camera dar pina nu se obisnuieste si Maya sa doarma fara sa se trezeasca si sa plinga nu vad cu o putem muta in camera cu Livia. poate dupa ce termina cu iesitul dintilor se schimba situatia.
sarcina usoara si aveti grija de voi.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***
ingeras26a spune:
Doamne, Lorelai, ce fete frumoase ai! Sa-ti traiasca! M-am uitat pt ca am vazut ca pe una dintre fetitze o cheama Maya s asa o va chema si pe bebitza mea...eram curioasa :)
Pupicei, Ingeras 27+ Maya