ce v-ar deranja mai mult
Raspunsuri - Pagina 4

Lia spune:
quote:
Originally posted by aelita
soranain loc sa zica : "iubito,nu e ceea ce crezi ", sa vina la moda noua formula ? Sa te invite asa cu un zambet larg si cu un gest de bucurie "iubiiito,ce bucurie ca ai venit,alatura-te noua "
Eu faze din astea cu prinsul in pat am vazut numai in filme. Chiar e atat de prost sa se lase prins in plin act sexual? Nu de alta,dar e jenant si sa il prinda maica-sa in asemenea postturi,daramite nevasta ! Care e atat de nesimtit sa vina cu ea in casa si patul comun? Si daca e asa,chiar nu stie si el programul femeii ?
Ideea era daca ii prinzi asa in fapt sau daca afli ? Tot nu stiu ce m-ar deranja , daca la fel,sau deloc partea cu barbatul .Mai mult,nu cred.
Si eu as fi gandit ca dintr-astea cu prinsul in pat se-ntampla doar in filme,dar am doi fosti colegi de liceu,care au fost impreuna toti cei 4 ani,iar in facultate,prin anul 4 cred-s-au casatorit...toate bune si frumoase pana-ntr-o noapte,cand ea trebuia sa fie la munci(nu-mi mai amintesc exact,dar parca lucra la bingo uneori),a intervenit ceva si s-a intors mai devreme decat trebuia acasa.Si acasa erau deja doua persoane in pat

eLaura spune:
Numai deranj nu s-ar mai numi da' cred ca durere, furie si neputinta in fata alteia in patul meu si stupoarea in fata...barbatului barbatului meu - astea ar fi din belsug! Apoi insa mintea ar invinge inima... Sper sa nu fie niciodata nevoie de lupta asta!!
Laura, mama lui Catamic