Mamici de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 8
pufymic spune:
Raluca la noi Ovi e fan dulciuri(plus ca si eu fac prajituri...mai consum si acolo dulceata...), asa ca nu ma pot opri aici...la numai 25...continui sa pun pana imi umplu toate borcanele!
Sephora nu stiu de unde am atata putere....adevarul e ca de multe ori pic de oboseala....dar continui sa rezist!
Laliq iti tinem pumnii maine la dr sa vii cu vesti bune!Sa imi zici si mie cum faci siropul ala ca suna tentant!
Fug si eu in pat!Noapte buna burtici si bebici!
Pupici!
Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
ionica spune:
Wow PUFY ai dulceata pentru tot anul!!
Eu am facut dulceata de MANGO in aprilie, de capsuni nu-mi place ca are semintele alea mici si raman intre dinti lol
Eu ma duc chiar acum la bucatarie sa fac varza rosie cu costita afumata si carnaciori albi germani,imi este pofta de mooooooooorrr,
mey fetelor voi mai aveti pofte? la mine se inrautateste situatia pe zi ce trece,imi este pofta de mancare romaneasca si habar nu am sa fac,mama mea nu poate veni pana in costa rica de frica avionului, sunt 18 ore de zbor!!
Aseara am gatit ciupercute cu usturoi si patrunjel trase in unt cu cotlet de porc ,smantana si rozmarin.yumy yumy,sotului i-i curgeau balutele !!!
Aici e soare zilnic si ploua tropical, duminica este o liniste de multe ori inspaimantatoare ,se aud doar perusii ,papagalii si alte pasari tipand in zare!!!
Ieri am facut un SPA la picioare cu un masaj reflexologic ,mi s-a desumflat tot ,este fenomenal!!
bibi spune:
Sughite, pentru prima oara sau pentru prima oara simt eu.
Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20060830/dt/7/k/ab63/preg.png
adameasca spune:
Bibi, felicitari! Si a mea sughita cu spor, de muuulte ori pe zi. Io ma intreb cand doarme fata asta, ca Luk nu era asa saltaretz...
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;
ramomar spune:
Neata fetelor.....
Ignatica : LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTE, MULTE ... BUCURII SI IMPLINIRI!
giuliella felicitari pentru !!!
pufymic sa-ti traiasca "goanga". Ma da gata de cate ori ma uit la pozele cu el. E un dulce, ce mai!. Sa stii ca si eu fac exact la fel gemul de capsuni, dar si crema de zahar ars( cu pandispan si frisca)
sephora -calatorie placuta cu avionul, dar ce-i mai important: concediu placut si relaxant! In legatura cu calcatul si curatenia si eu sunt o "maniaca", iar ce faceam inainte de sarcina intr-o ora-doua, acum fac in jumate de zi, deci obosesc mult mai repede.
bibi si Ileana felicitari pentru sughitul lui bb. . Oare cum e sa-l simti sughitand? abia astept sa-l simt si eu pe putzuca al meu...
fetelor azi e ziua sotului meu! abia astept sa merg acasa sa-i fac un tort cu frisca si capsuni
pupici la toata lumea!
23+
POZE
mai avem un pic...
mephala30 spune:
Ramomar, 'La multi ani sotului!' Sa fie sanatos si implinit alaturi de familia lui.
Azi e si ziua puiului meu drag si scump, face 2 anisori.
Ioana, cand ai timp, trimite-mi si mie reteta de gem pe pm. Cum se mai ieftinesc fac si eu. Gemul de capsuni si de zmeura sunt preferatele mele.
Multumesc.
Laliq, te intreb si eu cum pregatesti siropul de fructe. Suna bine!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
adameasca spune:
Iustin si sotului lui Ramonar! Sanatate multa!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;
ramomar spune:
Carmen, LA MULTI ANI si pentru puitul vostru mic si scump! . Sa ii dea Domnul multa, multa, multa ....sanatate, fericire si numai impliniri alaturi de parintii lui![bis]. Multumesc de urare.
23+
POZE
mai avem un pic...
pufymic spune:
Buna dimineata fetelor!
LA MULTI ANI !!!! Iustin si pentru sotul lui Ramomar!!!!
Carmen sa iti traiasca flacaul!Ce mare e deja....2 ani! Asteptam poze de la ziua lui!
Ramomar si tie sa iti traiasca sotul, sa va iubiti mult si sa fiti fericiti impreuna alaturi de bebicul mic!
Fetelor am niste emotii....uriase!Azi naste o prietena de-a mea din Bucuresti(fost colega de liceu)!Azi-noapte la 12 au internat-o si ziceau ca acum dimineata va naste....sper sa fie bine si ea si bb!
Carmen dulceata de capsuni o fac: 1 kg de zahar la 1 kg de fructe.Pun alternativ un strat de zahar(pe fundul cratitei) cu unul de fructe pana se termina fructele, iar deasupre ultimul strat e de zahar.Le las asa cam 10-12 ore(de seara pana dimineata de ex) si apoi le fierb.
Atat!
Ionica dulceata de mango?Nu mai zi ca iti dau adresa mea prin PM sa-mi trimiti si mie un borcan!Si eu sunt jale la capitolul pofte!Toata ziua as manca cate ceva....si am si o pofta de mancare....!
Ah, era sa uit: aseara m-am masurat!Si inca nu mi-am revenit din soc!Am 104 cm in "talie"!!!!Si 96 peste sani!
Cu Alesio aveam 116 in "talie" cu o luna inainte de a naste(adica pe la 36 de sapt.....
De aia simteam eu ca-mi atarna burta....!Iarasi ajung la faza in care o sa o tin cu mainile sa n-o pierd pe strada...!
Pupici!
Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
Am lispist in week-end asa ca spun si eu mai intai, cu intarziere, la multi ani pentru biancaiulia si Ignatica. Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebeii vostri!
De asemenea, la multi ani pentru Iustin si pentru sotul lui ramomar! Multa sanatate si tot ce va doriti!
Noi ieri am fost la tara si aseara cand ne-am intors n-am mai avut putere sa va citesc decat printre randuri!
Eu ma simt tare obosita dupa week-end-ul asta, ma dor picioarele de nu mai pot si abia pe la 21.30 ajung diseara acasa. Asta e. Abia astept concediul. Si apropo de concediu, e adevarat ca in prenatal si in postnatal se ia 85% din salariul BRUT? Ca daca e asa, imi convine sa intru in prenatal din 21 iulie. Ar fi super!
In alta ordine de idei, sambata m-am intalnit cu cea mai buna prietena a mea, care duminica asta are nunta. N-o mai vazusem de aprox. 1 an, pentru ca ea locuieste in Germania si au venit in tara doar pt. nunta. Cu ocazia asta a primit si bebele nostru cadou o gentuta de voiaj multifunctionala, cu o multime de buzunare si buzunarase, 2 saltelute de infasat, un biberon tare dulce cu capac-zornaitoare, CD-uri cu muzica pt bebelusi si o carticica despre cum sa-l faci pe bebe sa doarma noaptea linistit (asta e de studiat din scoarta-n scoarta ) De ziua mea am primit de la alta prietena tot din Germania o carte despre sarcina si nastere super interesanta. Printre altele am gasit acolo o reteta de mancare super hranitoare pentru lauzele care nu au timp de gatit pentru ele. Nu e greu de facut si cand o sa ma invrednicesc s-o traduc o s-o trimit in mailul comun.
O sa fac si niste pozici cu lucrusoarele cele noi ale lui bebe, ca pana acum am fost cam lenesa...
Floricika, nu te-am mai "vazut" de multisor pe-aici. Esti plecata?
25+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png