Mamici de sept-oct 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Cri, pai mami, ai doar 25 de sapt., nu trebuei sa te preocupe pozitia lui bebe de pe acum. Pana pe la 33-35 de sapt. bebe se intoarce in toate pozitiile posibile. Dup-aia e mai greu ca nu mai are spatiu suficient. Deci stai tu linistita ca nu se stabileste de acum pozitia definitiva a fatului. La mine alex s-a intors cu capul i njos aproape de incheierea sapt. 37. Doctorul mai avea putin si hotara cezariana. Din sapt. 33 si pana-n sapt. 37 cand dr. a inceput sa urmareasca pozitia lui, alex la fiecare vizita era in alta pozitie. Nu-i la toate mamicile la fel, insa daca nu se intoarce in pozitia corecta pana la 36 sapt. abia atunci sa-ti faci probleme.

In alta ordine de idei, despre noi: eu iar am vomitat azi-dimineata ca-n vremurile "bune". Ieri m-a durut capul juam de zi si de noapte de-am zis ca mor, iar azi m-am sculat mahmura de parca bausem un wee intreg. Bebe misca, dar nu ceva de speriat, ci doar cat sa ma asigure ca e acolo.

.......in 22+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

FLORICIKA,KATIA v-am trimis pe PM,ca e ditai' lista.Eu o sa plec acum de acasa;daca o sa mai vrea cineva lista pana ma intorc eu ,adica la noapte,va rog sa le-o trimiteti voi.
TRY sunt de acord cu tine ca e "chestiune" de optiune personala.Cred ca din multe puncte de vedere noi(romanii) avem cu mult mai multe prejudecati decat cei din occident.Din pacate ,recunosc ca nu e poate cea mai sanatoasa optiune,dar si eu fac parte din categoria celor care nu si-ar dori sa fie vazuta in ipostazele acelea de sot,iar de alte persoane(excluzand personalul medical) nici atat.Sunt de acord ca e o experienta nobila prin semnificatie,dar nu mi se pare la fel si prin ilustratie.Sanatoase sa fim si noi si bebeii,restul nu conteaza.Pentru mine cred ca e prea tarziu sa imi schimb parerile si ma descotorosesc de anumite prejudecati,fie ele si prostesti.Poate copiii nostri sa se "deschida mai mult la minte".

Sa auzim numai de bine.
25+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Try, eu nu am comentat nimic la capitolul epilat/neepilat pentru ca si pe mine ma deranjeaza intr-o oarecare masura pielea iritata de dupa si mai ales perioada in care creste parul dupa ce te "chelesti" (ca sa folosesc acelasi termen). Eu mi-am facut o data asta si mi-am promis ca n-o s-o mai fac. Adica ma rad...destul de des dar mereu las putina "blanita" tunsa scurt in fata :) si in felul asta m-am obisnuit.
In ce priveste participarea sotului la nastere cred ca depinde de fiecare femeie in parte. Eu am spus ca nu mai sunt sigura ca vreau sa ma vada in asemenea hal, adica chinuindu-ma, nu neaparat pentru imaginea mea in ochii lui dupa aceea ci mai mult pentru ca eu sunt genul care prefer sa fiu lasata in pace cand ma doare ceva. L-am intrebat daca vrea sa stea cu mine in sala de nasteri si mi-a raspuns ca nu el hotaraste asta, ca va fi acolo daca eu voi avea nevoie si voi vrea asta si va astepta afara daca asa voi prefera...deci eu decid si sa nu-mi fac probleme ca o sa reziste.
Totusi mesajele pe care le postezi pe mine cel putin ma ajuta foarte mult. Eu am zis ca vreau sa nasc natural si nu vreau epidurala...dupa ce am vazut imaginile m-am ingrozit sincer. E una sa-ti imaginezi ca prin vagin trece un bb cat o minge si e altceva sa vezi cum se intampla asta. Tu care ai trecut o data prin asa ceva vezi lucrurile dintr-o cu totul alta perspectiva. Tu ai dat nastere unui copil....ai trait acele momente de chin si efort depus dar te-ai si bucurat dupa de minunea pe care ai adus-o pe lume. Noi, cele aflate la prima sarcina avem in fata doar acele poze care sunt cutremurator de reale. Sunt perfect constienta ca in acele momente nu-ti pasa de absolut nimic, nici de felul cum arati, nici de cine se uita la tine dar sunt constienta de asta doar din ce mi-am imaginat si din ce am vazut in poze si filmulete nu din ceea ce am trait.
Eu cred ca e real si bine spus ce postezi tu si am mai spus citesc mesajele tale de fiecare data de la un capat la altul cu foarte mare atentie si ma ajuta enorm mai ales acum cand, desi nu-mi sta in fire, nu reusesc sa alung acel sentiment de frica disperata generata si amplificata de un fel de constientizare a inevitabilului.
Cred ca intelegi ce vreau sa spun si pentru ca nu vreau sa para a justificare ce am scris ci vreau doar sa fiu mai explicita. Cred ca aproximativ asta simt toate fetele care au postat in acelasi sens la tema asta. Eu cred ca asta e menirea acestui forum si mai ales a acestui grup....sa ne "speriem" si dupa sa ne calmam si incurajam reciproc. Cel putin de asta sunt eu aici. Sper ca nu am suparat pe nimeni si m-am facut inteleasa

Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cri, si eu vreau listuta te rog. Cat despre salteluta din fibra de cocos, am gasit pe net si cu 1.600.000. Ma rog, aveau mai multe variante, inclusiv de 3 milioane (cea mai scumpa).

25+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

lexi, ti-am trimis eu lista pe pm

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cri linisteste-te ca are timp bb sa se tot intoarca...cum zicea si Try de pe la 36-37 de sapt incolo sa-ti faci griji...nu acum!

Katia imi trimiti si mie lista, te rog?Sau si mai bine poti s-o trimiti in contul comun sa o vada cine vrea?????

Eu de vreo 2 ore ma chinui cu arsuri!Offf ce aiurea e!
Numai de ciuda cred ca fac o prajitura....macar sa aiba motiv de aparitie arsurile!Ma duc sa-mi studiez retetele!

Pupici!

Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Am trimis lista cu preturi de la Cri pe adresa comuna!

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna, fetelor!
Ati scris cu o viteza naucitoare!Nu am apucat sa citesc tot, dar atat cat sa va urez La Multi Ani si felicitari celor care au aflat sexul bebelusilor tot am reusit.
BB_ralukutza, microbu si pufymic va multumesc pt pm. Am citit si sper ca am reusit sa fi facut linkul la poze cum trebuie.
La mine e ingrozitor de cald, iar ieri colac peste pupaza a mai fost si o furtuna de nisip. Nu v-ati fi dorit sa fiti aici.
Mai jos este linkul unui articol despre un baietel chinez nascut cu 3 brate. A fost supus unei operatii de indepartare a unui brat care a fost reusita.
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/asia-pacific/5050876.stm

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna burtici,

Am intrat sa va salut.
Eu mi-as dori mult sa participe si sotul la nastere, si el mi-a marturisit ca ar fi mult mai linistit daca ar fi acolo, dar nu stim inca daca in maternitatea Brasov permit taticilor sa asiste. Nu ma dau in vant sa stea cu aparatul foto pe mine in momentele alea ( chiar nu o sa facem poze), ci doar sa il stiu langa mine cand vine bebe pe lume.
Oricum consider ca fiecarei familii in parte ii apartine acesta decizie.
In privinta concediului de maternitate, eu am ales sa imi iau zilele jumate-jumate: cam 60 inainte si restul dupa. Ramane sa vedem si cand doreste bebele sa vina pe lume.

va pupa Ignatica,

28 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Eu nu vreau ca sotul meu sa asiste la nastere chiar daca as naste natural (eu vreau cezariana). Nu s-ar uita altfel la mine daca ar vedea cum se naste copilul nostru, dar cred ca e mai bine ca doctorii sa ma aibe numai pe mine si pe copil in grija nu si pe el. Partea a doua ar fi ca nu stiu daca o fi fost vreun tatic aici care sa fie lasat in sala de nasteri (tara musulmana).
La spitalul la care merg eu, la sectia de ginecologie sunt numai doctore, iar cateva sunt si acoperite (musulmane). Saptamana trecuta am ajuns la urgenta din cauza unor contractii, doctora mea nu era acolo si m-a consultat o doctora de origine indoneziana-musulmana care pe tot parcursul consultatiei mi-a soptit si s-a scuzat intr-una ca imi face control intern si mai eram si acoperita cu ditamai cearsaful de la burta in jos. De vazut se vedeau numai gleznele.
Daca ea ca medic era jenata sa vorbeasca deschis despre ceva firesc, va dati seama cum ar reactiona daca la nastere ar fi de fata si sotul meu. S-ar scuza la amandoi!

poze

Mergi la inceput