mamici de iulie-august 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Sabana, ai vazut patutul de la Graco si in Careffour Baneasa cumva? Am o prietena interesata si sta mai aproape de Bnaeasa. Ei mai e pana la nastere..am o prietena care are dureri fel de fel de 3 sapt si inca nu a nascut. Eu zic ca e si de la oboseala la tine...ca si eu dupa plimbarea de sambata m-am resimit.
Fetelor, si pe mine ma dor talpile cand ma duc la baie noaptea...

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Larissa nu. Il au doar la Orhideea. La Baneasa nu e nimic interesant. Numai porcarii. Mai putin la paturici si prosopele. La Miniblue au tot felul de seturi cu pompe de san si biberoane. Nu am mai avut rabdare sa ma uit la preturi.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor,

ira am fost o lenesa si am dormit gramada. De fapt aici este liber azi asa ca am trandavit si eu si sotul. Toate prietenele cu copii imi spun sa dorm acum cat pot asa ca le ascult

crissa asa este Fe nu se ia nici cu Ca nici cu Mg, in sensul ca trebuie luate la intervale de doua ore altfel nu se asimileaza Fe. Eu am papat acum lapte si peste vre-o doua ore, doua ore si ceva voi lua Fe. Apoi am sa fac o pauza de alte doua ore cand am sa iau Mg. Eu ca sa fiu mai sigura las un interval mai mare de doua ore. Ca din medicamente nu iau asa ca-mi trebuie din alimente si musai sa beau lapte si iaurt. Iar de Mg sunt dependenta ptr miom, asa ca trebuie sa fac cumva sa le impac pe toate

yanis si eu as face cum spun fetele, si mai ales ca Vladut este unul din numelemeu de baietei preferate. Insa din pacate noi nu vom puteasa-i spunem Vlad baietelului nostru pentru ca nemtii i-ar spune Flad, as nenorocii copilul pe viata.

Monica si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Neata, burtoase
25MIKY: Eu stiu ca la cezariana,nu prea poti alapta in primele 2-3 zile, nici nu-ti vine laptele asa repede...oricum stai la reanimare si iti hranesc ele bebele cu biberonul...Deci n-ai ce sa faci....Dar nu-i adevarat ca nu mai vrea sanul dupa aia....Am avut doua prietene care au nascut prin cezariana si nu s-a intamplat asa....
Intrebare:Pt.fetele care nu sunt Scarboase:
Mai fetelor, eu am asa un discomfort jos...
si o secretie care initial e alba dar mai tarziu in zi isi shimba culoarea...o gasesc galbena pe chilot!!!Asta o fi urmare a cutitelor simtite acolo jos de zilele trecute...O fi infectie urinara?Am asa o jena dar in rest nimic...Ce ce ziceti... ati patit?
Va pupici.

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Dragutzele, buna dimineatza ! Sa avetzi o saptamana faina si insorita ! Va invit sa continuam la Capitolul 61 !

Miky 36 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Eu am facut cezariana si am alaptat la 2 ore dupa operatie.Apoi mi-l aducea la pat cand ii era fomitza.Noaptea cred ca i-au dat asistentele ceva glucoza ca sa nu faca galagie ca parca mi-aduc aminte ca mi l-au adus mai rar.A doua zi ne-au mutat impreuna si ii dadeam sa suga de cate ori cerea.Si laptele...a venit fara probleme (adica colostru).Laptele propriu zis vine pe la 3-4 zile dupa nastere si atunci abia incep sanii sa se umfle, sa curga....Cat stai in maternitate, teoretic, asistentele si pediatrii va invata cum sa alaptati , cum sa ia BB sanul cat mai bine, care e pozitia cea mai confortabila...

Irinuca 34+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

NEATA Monicuta!
O sa fac si eu exact ca tine....Acum am mancat o portie de cereale cu lapte, si o sa iau FE+MAterna(desi Materna are CA si are si FIer!).....mai tarziu o sa iau MAGneziul si pe seara O sa iau CA efervescent.E bine?SAu cum sa le combin sa fie mai bine?Tu ce zici?M-am distrat la faza cu Fladut....da asa e...ca nemtii asa pronunta!!
Ce ai gatit ieri?Ceva bun?Eu pana la urma am facut niste carne taraneasca.Simplu de tot.iera sa o si ard...stand de vorba cu fetele!
Azi ar trebui sa fac ceva ca lumea...o ciorba si un fel doi...Ar trebui sa ajung si pe la lucru....Sa vad....
Va pupici.

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

'neata burtici!
ma simt parca mai bine (la raceala ma refer) ca burtica e cumintica, n-am ce zice. formula cu injectiile mai rare merge de minune. de m-ar tine asa...mmmmmm imi surade.
madyn, te pupicesc, chiar mi-era dor de tine. moisica mea mi-a zis si mie de paracetamol simplu dar in stadiul in care eram aseara (si luasem paracetamol simplu si degeaba) am incercat si unul sinus. acu' mai am incredere si-n Dumnezeu, ca daca il aveam ca medic pe x-ulescu care a recomandat nashei mele si pe cel sinus (pana la 2 pe zi) ma luam dupa el. oricum, acum iau doar ceaiuri ca sunt mult mai bine.

beleaua mare e ca raceala mea e de fapt un virus pe care sunt sigura ca l-am luat de la spital. acum mama e racita si are aceleasi simptome, noroc ca ea poate sa ia orice si isi revine repede. cred ca o sa declar carantina in apartamentul meu. al meu sot vad ca e bine, deocamdata. poate-l exilez la mama soacra daca se-ngroasa gluma.

offfffff, ca tare greu e cand vin belelele!

calatoria lui
31+, Mihnea George
poza bebe la 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Crissa71 banuiesc ca este galbuie nu galbena.Cel putin la mine are o tenta galbuie si secretia a iesit bine!De altfel medicul mi-a spus ca este curata si nu este cazul sa fac analiza insa eu,disperata de teama sa nu am ceva,i-am spus ca vreau sa o fac!Mi-a spus chiar ca o sa devina si mai abundenta!O FERICIRE!

Mergi la inceput

Irinuca:
Ei,...tu ai fost o norocoasa...ca ti l-au adus, ca ai avut colostru...Astia aici nu procedeaza asa!!!Si chiar daca ti-l adc si tu nu ai ce sa-i dai??!Oricum super fain de tine...DAr faza cu bebele care nu mai vrea sanul dupa n-o cred totusi....Prietenele mele n-au avut problema asta!

Mergi la inceput