Calculeaza-ti compatibilitatea astrologica
Raspunsuri - Pagina 6
andora spune:

82.05% 

"Ei da, iata o posibila relatie totala! Relatia lor are mari sanse sa se transforme într-o casnicie motivanta si durabila"
Hehe.... asa e 
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

NinaR spune:
Compatibilitate: 51.28% ce aberatie... suntem impreuna de 18 ani si ne intelegem excelent
Nina
belnicol spune:
Hai mai fetelor fiti serioase ... Daca era sa-mi calculez compatibilitatea apoi nu ma mai maritam in veci cu el ... Si mare prostie mai faceam !
Nicoleta si Matei
silvi_2005 spune:
Compatibilitate: 74.36%
Cateodata simt acut procentul de aproximativ 25% care lipseste.![]()
poze
Adrianai spune:
mda.... 5,13%

Asta ce inseamna ca divortam in curand?
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
voicu_bebi spune:
buna fetele! vad ca la multe v-au iesit la fel ca si la mine 5,13%,ce inseamna asta ca nu mai trebuie sa ma marit ,o idiotenie...mai ales ca nu mi se potriveste ce zice acolo ca cica ascultati aici ce zice... "O relatie pe termen lung sau o eventuala casnicie sunt total contraindicate."..auziti voi ce chestii

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
april spune:
61%, o fi bine? of i rau?![]()
va spun peste alti 11 ani....
puiut de om
whiskas spune:
cam suspect procentul de 5.13 ! 
culmea...cu fostii imi iese mult mai mare compatibilitatea
...si eu care credeam ca relatia din prezent este cea mai buna alegere din viata mea!
sanziana72 spune:
23.08 cu fostul. Acum inteleg mai bine de ce nu a tinut.![]()
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
mcrissa spune:
Compatibilitate: 35.90%
cam mic procentul.eu cred ca suntem compatibili in toate.cam superficial testul asta

Mcrissa