Ajutati-ma ,va rog
Raspunsuri - Pagina 3

mumyca spune:
Dragele mele ajutati-ma sa inteleg ceva.Am inteles ca un troll este acea persoana care cauta motive de cearta pe forum.Sa ma contraziceti daca gresesc.Ce nu am inteles,pentru ca nu ma pricep la astfel de lucruri este ca Ruxij a spus ca eu sunt un troll.?
Imi cer scuze nu vreau sa supar pe nimeni dar nu am inteles prea bine sensul propozitiei.('')

ymcar spune:
De multe ori "viata bate filmul". Nu poti judeca pe cineva si nu il poti acuza ca e troll numai pentru ca povestea pare neverosimila. De cate ori ati marsat la un subiect si s-a dovedit a fi fals si de cate ori ati "alungat" pe cate cineva fara nici o dovada clara de rea credinta?!
Si atat timp cat subiectul este interesant si se dezbate asupra lui pana la urma nici nu conteaza daca povestea este reala sau imaginara. Nu mi s-a parut ca mumyca incearca sa invenineze in vre-un fel atmosfera asa ca nu cred ca poate fi acuzata de nimic. Haideti sa mergem pe prezumtia de nevinovatie, asa cum este normal! Prea ne-am invatat sa vedem in fiecare un adversar, um om ce nu merita incredere, un "infractor"! Putine credit, putina omenie si toleranta cred ca ne-ar fi de folos. Pe forum si in viata.
Life stinks

Bee spune:
Stiu ca parerea mea e radical diferita fata de tot ce s-a scris aici, dar din tot ce-ai scris tu, mie-mi vine in cap un singur lucru: te insala. Se simte vinovat, nu vrea sa te paraseasca si din cauza asta se poarta atat de urat cu tine. Cumva ar vrea sa te faca pe tine sa-l parasesti pe el. Si mai e si o fetitza scumpa la mijloc. Imi pare rau ca treci prin asemenea probleme! Ash vrea eu sa ma insel in privinta situatiei voastre.

ana maria spune:
Dar de ce nu pare verosmila povestea? Eu am vazut si mai si...Tot la familii cu barbati sefi mari...
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!

kittygreeneyed spune:
quote:
Originally posted by Bee
Stiu ca parerea mea e radical diferita fata de tot ce s-a scris aici, dar din tot ce-ai scris tu, mie-mi vine in cap un singur lucru: te insala. Se simte vinovat, nu vrea sa te paraseasca si din cauza asta se poarta atat de urat cu tine. Cumva ar vrea sa te faca pe tine sa-l parasesti pe el. Si mai e si o fetitza scumpa la mijloc. Imi pare rau ca treci prin asemenea probleme! Ash vrea eu sa ma insel in privinta situatiei voastre.
Imi pare rau, dar asta e "scuza" si explicatia cea mai des folosita, de obicei fara probe. Ok, se poate pastra in minte, dar o acuzatie in plus cred ca mai mult ar strica decat ar repara "atmosfera" si din cate am observat mumyca nu doreste decat sa-si recapete sotul. Cu o atitudine potrivita si putina vigilenta (nu spionaj) se pot "rezolva" ambele: sa-i vina sotului mintea la cap si mumyca sa-si dea seama daca exista o "cealalta" - ceea ce nu cred, avand in vedere parerea lui noua si draguta despre femei. Sau o fi gasit pe cineva care "tace si face?" :)))) ... nu cred...
Mumyca, ziceai la un moment dat ca se simte "obosit psihic". Poate e chiar adevarat si atunci are nevoie de ajutor profesional.
Oricum, e de mare folos sa te respecti tu pe tine intai si sa si arati acest lucru. Eu am constatat pe pielea mea...

mumyca spune:
ymcar si ana maria
Va multumesc pentru lucrurile "frumoase" pe care le-ati scris,pentru sprijinul vostru.Adevarul este ca ma luat prin surprindere ,nu mam asteptat,dar voi stiti si celelalte fete care au fost tot timpul linga mine ca lucrurile sunt asa cum leam povestit.Va pupic('')

mumyca spune:
Bunele mele prietene,mereu o sa va fiu recunoscatoare pentru ca mati ajutat cu sfaturi si incurajari si cu tot ce ati stiut voi ca relatia mea cu sotul meu sa devina ca inainte.Si cred ca am reusit datorita voua.Am avut un moment mai prost cu sotul meu peste care am trecut cu brio,daca pot spune asa.
Sa va povestesc:Lam rugat sa ma ajute ,sa stea cu fetota ca eu sa fac mincare,si ma refuza ,mia spus simplu sal la in pace ca e ocupat,si sa dus in cealalta camera la calculator.Deobicei,eu ma enervam atit de tare incit ma duceam peste el sai zic vreo2 acum imi venea sa fac acelas lucru,dar miam aminti sfatul vostru sa fiuINDIFERENTE,ca doare mai mult,si asa a fost.Inainte credeam ca daca o sa fiu indiferenta ,o sa fie si el la fel,si de fiecare data tot eu eram cea care ma duceam prima sa vorbesc cu el,iar el se obisnuise asa.Credetima ca stateam pe pat ca pe ghimpi imi venea sa ma duc sa ma cert cu el,am incercat sa ma calmez,si dupa vreo10 min,eram calma.Din acel moment,mam ridica ,si cu fetita in bucatarie am facut mincare,am facut si curat,mam jucat cu fetita.el a iesit din camera sear pe la 7,iar cearta noastra se intimplase dimineata pe la 10.
Eu il privem de sus,sau nu il priveam deloc eram foarte indiferenta,lui nui venea sa creada,a incercat sa vorbeasca cu mine,eu nimic,ii raspundeam asa vag.tot se plimba pe linaga noi.In cele di urma imi zice ca sa nu mai stam suparati ,ca eu sunt suparata?
Ati avut dreptate cind vede ca il tratez cu indiferenta si sunt nepasatoare asta il macina cel mai mult.
Am discutat asa cum spunea si Nadia blinda dar ferme,si zi eu a dat ceva rezultate.Am observat ca nu ma mai jigneste,am speranta ca o sa fie bine.
Cred ca daca as fi luat de mult atitudinea asta nu se mao ajungea pina aici.
O sa mai revin cu noutati,deoacamdata se poarta frumos cu mine.Va multumesc din suflet,ca mati ajutat si mati invatat cum sa depasesc aceste momente.Cred ca de acum imi va fi mai usor.Va imbratisez cu drag ('')

Alexmona spune:
Draga mumyca , ma bucur ca lucrurile intre voi iau o cale mai buna .Si ma bucur de asemenea sa te simt mai increzatoare.Bravo tie.
Multa fericire i-ti doresc.
Pupici
Alexmona

mumyca spune:
Dragele mele,nu v-am mai scris pentru ca am asteptat intre timp "schimbarea",care ca prin minune s-a produs.
BiancaN spunea CA ORICE INVAT ARE SI DEZVAT si chiar asa a si fost.
Nu stiu de ce s-a purtat asa urit cu mine,a durat ceva vreme,dar nici nu stiu ce la determinat sa redevina sotul de altadata.Poate am avut amindoi cite-o vina,eu ma gindeam chiar si la divort,dar acum sunt bucuroasa ca totul merge bine,si nu ma mai jigneste,ma bucur ca s-a schimbat in bine.
Dragele mele,va multumesc tuturor ca ati fost linga mine,toate sfaturile voastre mi-au dat curaj,si mi-au salvaat casnicia
Tot aici am sa vin daca o sa ma mai lovesc de vreo probleme,ptr. ca aici gasesti [rieteni sinceri,cu inima deschisa,gata sa-ti sara i ajutor.
Cind m-am hotarit sa scriu,nu credeam ca o sa primesc atit de multe sfaturi,am ramas impresionata sa vad cita lume imi sare in ajutor.
De acum inainte nu cred ca or sa mai fie probleme asa mari intre mine si sotul meu,sunt fericita ca ma simt di nou iubita,respectata,ca mi se cere parerea chiar daca sunt femeie,ca ....relatia noastra este asa cum ar fi trebuit sa fie tot timpul
Va pup dulce si va multumesc pentru gindurile voastre calde,pentru TOT('')

Alexmona spune:
Draga mumyca ,
Sincer ma bucur pentru VOI.
Invatati acum sa pretuiti ce aveti si sa fiti fericiti.
Pupici
Alexmona