Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Sabina pe unde esti?sper ca sunteti bine!mai da si tu un semn de viata!

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna dimineata

Pentru mine sigur e buna... prima zi in care m-am trezit cu zambetul pe buze stiind ca sunt insarcinata. Am aflat ieri si sunt fff fericita. Sper sa ma primiti si pe mine inn club.

Date nu stiu sa va dau pt ca nu le cunosc, minunea mea a surprins pe toata lumea, inclusiv pe dr, iar iericand a vazut la echo buburuza a incremenit.

Ultima data am fost la control pe 12 mai, eram in Z 49, rushii nu dadeau nici un semn. Mi-a facut dr un echo si nu a vazut decat niste chistulete. Mi-a dat sa fac analizele hormonale iar prolactina a iesit destul de mare... concluzia- inhiba ovulatia. Pana sa merg la dr pe 12 tot am facut teste de ovulatie, teste de sarcina dar nu s-a pozitivat nici unul. Mi-a dar sa iau bromcriptina pe care nu am tolerat-o, mi-a fost ff rau. Semnele de intrebare au inceput dupa ce am renuntal la tratament iar starile de greata nu au incetat, nic cele de ameteala, a inceput sa-mi curga sange din nas, etc. Asa ca l-am sunat pe dr si am mers iar la control.

I-am zis ce si cum si a zis "poate esti gravida, hai sa vedem." cred ca nici el nu credea o boaba din ce a spus, dar.... a avut dreptate. In burtika am o minune de 1 milimetru. Eu am ramas fara cuvinte, nu am stiut ce sa mai intreb, decat daca e ok. Mi-a dat tratament cu pregnyl, utrogestan, magne b6 si acid folic. peste 2 saptamani merg iar la control.

deja nu mai pot sa dorm, azi m-am trezit de la 5. probabil pana ma obisnuiesc cu ideea si pana sunt sigura ca bb e bine.

sper sa ma simt bine alaturi de voi, sa ne imprietenim repede (cred ca nu le stiu decat pe irissa si pe nushulica).

pup toate fetele burtikoase.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

marinar, bine ati venit! Sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe nascut la termen!

Vine barza
diverse aranjamente nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

multumesc Kateryna. asemenea si tie si tuturor fetelor care asteapta un bb, sau 2...

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Bine ai venit Marinar. Am vazut extazul de la aspirante...stii ca e foarte posibil sa apara si megbeng. Ma bucur tare ptr tine, ptr amandoua.

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

neatza mamici ! eu am in continuare un zambet tamp intiparit pe fata ! multumesc pentru mesaje! as vrea sa va mai intreb cand o sa se vada la ecograf mini? in saptamana . . .7 se vede? ca am vrea sa mergem la ecograf cam peste 2 saptamani, cand merg si la control ! daca va dau datele, ma treceti in mamicilor de ian-febr? DN:25.03.1986, UM:6.05.2006, DPN:10.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitulica spune:

vreau si eu pe lista de mamici de ian feb 2007.
DPN 30.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CONTINUAREA:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77958" target="_blank"> Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput