Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
anis spune:
Aiska, esti geniala.Asa e..la prima sarcina luam cate un Renni din cand in cand, nu mai stiu daca si avea efect
.O sa vad.
Cum zicea si Oana, cam aiurea dr , sa presupuna...eu stiam ca se merge pe rezultate concrete.
Oana bine ca merge la tine cu samburi..ca eu nu fac decat sa-i plimb prin mine..ca sa zic asa ![]()
AniS
si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Adinush, bine ai revenit...ma bucur ca sunteti bine amandoi!
AniS
si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
adinush spune:
Pai ce sa va mai zic? Eu incerc sa stau linistita si sa ma bucur de bebe dar e cam greu.Mami meu are un picior si jumate din al doilea plin de arsuri..arata ca o mumie,prietenul meu a ajuns in spital la 2 zile dupa ce am plecat din Olanda din cauza unor probleme mai vechi cu tensiunea si eu m-am lovit la spate si merg ca o rata cracanata.
Si cand te gandesti ca eu trebuia sa fiu cea bolnavioara si in centrul atentiei...
Vineri ma duc sa-mi fac si analizele..alti bani alta distractie,macar sper sa iasa bine
Felicitari muuuuuuuuuuuultor
ca vad ca s-a umplut listuta(btw..vreau si eu parola
)
In rest..mai pap,mai vomit
In ultimile zile am fost prea ocupata cu coloana ca sa mai simt orice alta durere
Adinush
10+
oana_bucur spune:
Bine ai revenit, Adinush.
Chiar incepusem sa ne intrebam de ce nu mai apari. Vesti bune ca samburelul tau e in perfecta stare...sper ca si mama ta sa fie bine.
Chiar ma bucur ca ai aparut. Te pup si sper sa te tot vad pe aici.
Aiska...ce-i drept, Trisha (pisica mea) era pisica de apartament desi eu o scotem in plimbari lungi pana pe Tampa in care mergea pe jos in urma mea, sau alerga de nebuna sa se catere prin copaci...pe de alta parte recunosc ca nu i-am facut niciodata vreun vaccin desi ar fi fost indicat...doar am sterilizat-o la un moment dat. In rest ea a fost in perfecta stare chiar daca am intalnit-o si cu motani care ieseau si pe afara.
Esti sigura ca doctorul nu s-a uitat la un alt rezultat care sa il faca sa considere asta (cum zice Anis)!?
Nu stiu ce sa iti zic...poti merge pe incredere in el(in doctor) ...e de tinut cont si de faptul ca totusi in prima sarcina a avut dreptate si nu ai avut probleme....
sau poti sa insisti ca vrei sa iti faci...si atunci il vei face.
Si apoi...din cate stiu eu ptr toxoplasmoza sursa principala este pisica insa nu este singura...mi-a ramas in minte de la un veterinar parca ca si din alimentatie o poti coopta (doar ca nu-mi mai amintesc in ce sens). Ar trebui sa ma uit intr-un dictionar de medicina.
Eu si Noi
6+
oana_bucur spune:
Adinush cum ai reusit sa te lovesti la spate asa rau, precum zici!?
Bine ca in toata "agitatia" samburelul este bine.
Si pe tine te-au apucat greturile?
Eu si Noi
6+
adinush spune:
Pai la mine aproape au trecut greturile ca le am din sapt 6.
La spate nush exact cum m-am lovit(eu am avut niste probleme cu coloana mai demult) dar intr-o dmineata nu am mai putut sa ma dau jos din pat..dupa mai multe incercari si jumate de tub de unguent luat dupa ce am sunat dr am reusit sa ma dau jos dar nu pot sa-l indrept si merg ca o babuta,tinandu-ma de sale.Orium asta e de duminica deci m-a mai lasat.Astept sa iasa si mami din spital(mai sta inca vreo saptamana) si sper ca si al meu sa-si revina desi e destul de serios.In schimb incerc sa ma gandesc la partea pozitiva in toata nebunia asta si anume ca mi-am vazut bebeul..are un cap mare,mare si cand imi arata dr manuta a inceput sa faca cu mana si dupa aia sa-si suga degetelul.Concluzia:o sa fie capos ca mama-sa si agitat ca tata-sau![]()
Adinush
10+
HAPPY GIRL spune:
Salutare fetelor! Ma bucur pentru cele care si-au vazut bebeii la eco.
Eu ajung de-abia pe 17. Mai e mult pana atunci.Oricum, eu am facut 3 pana acum. La primul nu se vedea nimic, la al doilea s-a vazut sacul embrional si la al treilea i-am vazut inimioara. A fost un moment super.
Adinush, ma bucur ca mai e cineva care a avut si nu mai are greturi. Eu am tot 10 saptamani si nu prea mai am greturi. Incepusem sa-mi pun semne de intrebare. In schimb stau foarte prost la mirosuri( parfurm si detergent), cu aciditatea si cu constipatia.
Happy Girl si Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fcalivan2004/album?.dir=9d7b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
corail spune:
Buna fetelor,
si eu vin cu noutati de la ecograf! Am vazut inimioara bebelusului cum batea! Si e destul de mare-3,7 cm!
Nu prea am greturi, dar sunt inca la inceput!!La sarcina trecuta am vomat pana in luna a 4-a de cate 4-5 ori /zi! Parca nici sanii nu imi sunt asa tari ca data trecuta! Dar nu imi mai fac griji, ca azi la ecomi s-a confirmat ca totul este in regula!

HAPPY GIRL spune:
Felicitari, Corail. Se pare ca bebelul tau va fi un "urias".Sarcina usoara si fara greturi!
Happy Girl si Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fcalivan2004/album?.dir=9d7b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Messa spune:
Fetelor, toxoplasma gondii nu se ia de la pisici decat daca persoanei infectate i-au ajuns in gura parazitii luati exclusiv de pe fecalele pisicii. Garantez ca toate cele care avem pisica ne spalam pe maini cand schimbam litiera! Toxoplasma gondii se ia de fapt din carnea insuficient prelucrata termic (carne de mici, pastrama de oaie cruda etc.) - la fel se infesteaza si pisicile, daca sunt hranite cu carne cruda sau daca au acces afara si vaneaza vrabii, soareci... pisicile care stau numai in casa si sunt hranite cu mancare uscata din comert nu au de unde sa ia toxoplasma. Iar de la pisica omul nu poate lua decat daca duce la gura mana cu care a atins cacutzele de pisica. :) Mai degraba o pot lua copiii decat adultii, ca ei mai uita sa se spele pe maini - oricum, dupa ce a iesit bebe din burtica, toxoplasma nu-l mai afecteaza rau, e ca o racelutza si trece - periculoasa e doar cat e bebe in burtica si, din cate stiu, numai in primul trimestru.